Forums : Zona sumraka

 Comment
8. Maj 2019
CAHJAP
2020-10-19 04:49 AM
7527
Osmog Maja dve hiljade i devetnaeste godine hrišćanskog gregorijanskog kalendara odnosno dvadeset prvog maja dve hiljade i devetnaeste godine po julijanskog kalendaru ili osmoga maja sedam hiljada pet sto dvadeset i sedme godine po drevnom srpskom kalendaru uskladjenim prema gregorijanskom kalendaru je dan koji je postao značajan od osmoga maja dve hiljade i devetnaeste godine po gregorijanskom kalendaru na zoni sumraka serbiancafe-a do danas jer tada je bila postavljena zadnja tema na zoni sumraka serbiancafe-a koju je postavio izvestan gospodin pod pseudonimom qubic. Nikada, u istoriji postojanja zone sumraka na serbiancafe-u nije prošlo toliko vremena da se nijedna nova tema nije pojavila. To ne ukljucuje paralelne dimenzije gde vladaju razliciti vremenski zakoni i razlicite zainteresovanosti i dakle ucestalosti na forum zone sumraka serbiancafe-a. Inače, moderator zone sumraka serbiancafe-a sedi u svom stanu ispred monitora statickog elektriciteta sa dugom kosom koja i dalje visi na kosturu sa koje kao na civiluku visi trenerka. Nekim cudom, monitor je i dalje ukljucen sa obzirom da već vise godina nije placen racun struje mada postoje pretpostavke da je racun povezan sa jednom ili vise paralelnih dimenzija. Takođe kaziprst moderatora je pritiska enter na tastaturi racunara. Moderator je inače zanesen ocekivanjem na povratak mnogih diskutanata i ozivljavanjem ovih diskusija zaboravio da jede i krepao od gladi bog da mu dusu oprosti.
CAHJAP
2020-10-19 05:06 AM
Postoji verovanje da povratkom diskutanata će početi tkiva ponovo da rastu na moderatoru kao na filmu hellraiser. To bi se odvijalo preko statickog elektriciteta monitora koji sakupljenom prasinom se sinkronizivao frekvenciji vibraciji celija od kojih je nekoliko stotina ostalo prilepljeno uz kostur u stagnaciji. Veruje se da izvestan gospodin pod pseudonimom tetra bi pokrenuo celije mozdano nervnog sistema pa se sa izvesnim nestrpljenjem iscekiva njegov povratak na zonu sumraka serbiancafe-a a zatim i svih ostalih osedelih i ocelavljenih starih forumasa kojih nije ubio virus zvan kovid devetnaest koji je bio nepoznat osmoga maja dve hiljade i devetnaeste godine po gregorijanskom kalendaru odnosno dvadeset prvog maja dve hiljade devetnaeste godine po julijanskom kalendaru odnosno osmoga maja sedam hiljada osamsto pedeset i sedme godine po drevnom srpskom kalendaru uskladjenim prema gregorijanskom kalendaru kada je izvestan gospodin ili dama pod pseudonimom qubic postavio temu pre ove danasnje.
CAHJAP
2020-10-22 05:44 AM
Danas je dvadeset i drugi oktobar dve hiljadite i dvadesete godine gospoda isusa hrista po gregorijanskom kalendaru, koji je nazvan po papi gregoriju za kojeg se veruje da je lik isusa hrista zapravo nametnut od njegove strane i zapravo predstavlja lik njegovog sina, dakle sina pape gregorija. Inače, pape daje zakletvu da neće da osemenjuju devojke jer su čitavim bicem predani u sluzbi Boga, dakle gregorije se...omaklo. Ceka se da još neki diskutant zaplovi na ovu temu pa da ozivimo ovd diskusije a i moderatora. Ja se jedino tetre secam od starih diskutanata, mislim na deset plus godina, zaboravio. Bilo bi dobro kad bi se vratili pa ozivimo moderatora. Henkles gustijas no fre paprikash. Tisimon tiyafe po kitris pinosav ke tushera zin. O zhefana pija tro po komenas tren fe kore. Kitris fre plista zo tushera pran ofre.
CAHJAP
2020-10-22 05:56 AM
Mile, is walking on Laykovats railway. Mile is walking with one of his friends, Mile is walking. Mile is wLking, his cigarette is burning. Dry hay is mowed, a river flowing through the village and in the river the fish a floating, there is no moderator to catch them. The moderator was a keen fisherman from Laykovats. We need to bring life to this forum and ressurect the moderator and he will be happy to know that tehnology has advanced since he „prdno u cabar” and that he can continue moderator duties while walking on Laykovats railway go his fishing spot on the river. I havd a feeling, tetra will soon reward us with his presence here. He will start to have frequent hiccups.
CAHJAP
2020-10-24 11:01 PM
Knock knock
Who's there..
Zona Sumraka..
Who???
Zona Sumrak..
Who???
Zona Sumra..
Who???
Zon Sum
Who???
Zo S
Who???
Z S...
Who???
Halo, halo hello, anybody there, hello, ma halo bre !!!

CAHJAP
2020-11-25 03:04 PM
Pa djeste djeco. Nijema vas odje bas sada kas se desavaju neke stvari o kojima smo davno odje razgovarali. Mogli bi da raskrinkamo šta se desava na svetskim vratima zone sumraka koja su se otvorila. Djeste, odite odje !
CAHJAP
2020-12-10 04:57 PM
CAHJAP has left the building.
Dr_Blizak
(student)
2020-12-30 09:16 AM
Leponex od 100 mg , 2x1.
CAHJAP
2021-01-10 10:29 PM
Ljudi koji nemaju duhovitosti, ideala, maste i smisla za humor, imaju obicaj da kace etikete, vrse prognoze i prepisuju lekove onima koji imaju.
Hvala ti ipak, mislim da sam još uvek LEP, pa mi ne treba tvoj LEPonex.
CAHJAP
2021-03-07 02:13 AM
Skafi skafishkafnjak
CAHJAP
2021-03-07 06:02 PM
Razgovor između Sanjara i ML (mistificne licnosti)...

ML: Sandzaru, di si ti lepotane sunceve svjetlosti mesecevih boja?

CAHJAP: Tu sam. E drago mi je da se konacno neko javi na ovu temu. Samo daj molim te, nemoj da mi se ulizivas.

ML: Ma aj bre drimeru, kakvo ulizivanje, ja samo zborim sto i mislahu. Nego reci ti meni, sto bre zboris sam sa sobom?

CAHJAP: Dobro pitanje. Pokusavam da ozivim ove diskusije sa nadom da im se vrati stari sjaj, kada su teme nicale svakodnevno i razvijale se obimno u velikom domenu. Ja sa ostao verni diskutant tako da diskutujem sa. Sa sobom.

Tetra: Evo ja ovde sada chanelling, ocekujte moj return uskoro, imam dosta interesting subjects da ovde diskutujemo.

CAHJAP i ML: Tetra.. dobro nam dosao !
CAHJAP
2021-04-17 07:44 AM
Razgovor između CAHJAPa i bila gejta

Bilgejts : Hello Dreamer (mase
rukama pomahnitalo), how
are you?
CAHJAP: Eee bilsone, I'm good. Nego
ajde lepo zbori na Srpskom
da te ceo svet razume.
Bilgejts: Serpski mi not bash very
dobro, ja imala samo 20
casovi ali moj ticher
kazala da sam fantastik.
CAHJAP: a ko te to uci?
Bilgejts: princ Alex Karadjordjevich
CAHJAP: Neverovatno, pa ti bolje
zboris od njega, kako je to
moguće?
Bilgejts: koristila sam Google
translator za reci koja je
princ mesala sa engleskom
jezika.
CAHJAP: Bile, svaka ti dala kad si
tako bistar.
Bilgejts: jes, ja sam veri bistar.
Ja ću da vakcinisala celi
svet i ja ću staviti
čestica u atmosfer da
zablokirala sunce i ja ću
da svaki vidila mene kao
bog.
CAHJAP: Bilsone, polako, šta si se
zaneo tako, mene sigurno
nećeš vakcinisati. Ajde
sjasi malo sa tih
imaginarnih oblaka koje
vozis.
Bilgejts: ja tebe not razumela. Ja
tebe ću licna vakcinisala.
Sanjar moj drug.
CAHJAP: Odakle ti to da sam ja tebi
drug?
Bilgejts: Misha Tumbas meni kazala
Sanjar moj drug ole ole
Ole.
CAHJAP: E Bile bile, skupo bi te
platio onaj koji te nezna.
Bilgejts: Jes to je gud. Ja tako
napravila još puno para :)
CAHJAP: Mrs dzukelo crko dabogda !!!
CAHJAP
2021-04-18 06:17 PM
Tetra: Hey Sanyar moram da ti otkrijem jednu tajnu.
CAHJAP: Tetraaa, djesi sine trouglasti piramidskog obnazja
energetkog vibrirajuceg efekta portalskog konektiranja multi dimenzija.
Tetra: fala Sanyar na tvoje prepoznavanje mojih kredibiliteta ali si izostavio neke od mojih glavnih vrlina.
CAHJAP: Znam da jesam, nemam čitav dan da kucam na ovom sokocalu, nije dobro za oci.
Tetra: mogao si barem dodati vidovnjak odnosno prorok, magus...
CAHJAP: au, ne znam kako sam to propustio sa obzirom da si pre nekoliko godina sa neverovatnom preciznoscu predvideo sve dogadjaje koje se nisu dogodile. Nego brate na odlozene rate, koja je to tajna sto si hteo da otkrijes?
Tetra: sad ne znam dali je pravo vreme. Evo upravo sada sam dobio SMS od moj higher-self iz hyper-space da nije vreme, mesto, ni planetary i stellar positionary alignment u fraktalnom dimezijskom odstojanju od stounhendz i piramide u novoj Balkanskoj državi koja tek treba da nastane i koja još nije otkrivena.
CAHJAP: U potpunosti te razumem (kad bi se gadjali ciglama). U ime svih posetilaca popularne zone sumraka, sa nestrpljenjem cekamo ove univerzalna shtelovanja da nam otkrijes tvoju tajnu. Hvala Tetra na javljanju !
Tetra: No worries Sanjar, uvek pleasure pricati sa tobom, to jest mesidzovati hehe.

CAHJAP
2021-09-08 05:48 AM
Tetra se teturao na tribini pored trotoara trolejbusa. Tu tramvaji i traktori tolerisu Tetrino teatralno tamburanje u trubu trivijalnih taktova teritorijalnih tribunala tekstova o tetrebima. Treba Tetra da trokira tako da tramvaji, trolejbusi i traktori trotockaši trasiraju terazijama tacne trajektne terminale topografskih tokova. Tako Tetra testira trokrake trouglaste tetrapakete.
Dr_Blizak
(student)
2021-10-22 05:07 AM
Za početak samo ga probaj. Posle ti sam odluči da li ćeš da nastaviš.
CAHJAP
2021-11-09 05:07 PM
Doktor Blizak sa mozgom nizak, deli dijagnoze, opijen od loze. Kad nemaš argumente, deliš bulumente. Kad nešto ne shvataš, odmah se lekova hvataš.
Dis iz d tvajlajt zoun and ju ar a kloun !!!
CAHJAP
2022-02-03 02:30 AM
Evo(lucija) već(ina) skoro(jević) dve(ri) godine su(ludo) prošle od(kaz) kako sam(ar) postirao ovu temu. Gde prođe ovo(liko) vreme(na). Kao da(bar) se(dni) vreme(šna) ubrzalo. Zar(obljen) samo(stan) ja(buka) posećujem našu čuvenu zonu sumraka i niko više. Pa đe ste ljudi, jeste li živi ??????
CAHJAP
2022-02-13 06:03 AM
Epevopo nepekopo mipi jepe stapavipiopo mipinupus. Dapalipi topo znapačipi dapa sepe zoponapa supumrapakapa popočepelapa dapa sepe bupudipi.
CAHJAP
2023-11-12 04:22 AM
Gut (malo) morgen. Aj' rekoh da se javim da ponovo skinem paučinu sa ovog foruma.
Nešto razmišljam, kada su teme na ovom forumu nicali kao pečirke nakon dobre kiše i potom odgovarajuće toplote sunčevih zraka i kada se u Bosni vrši sunećenje..., na ovom svetu je bilo milijardu manje stanovnika. Dakle, po statistici statičkih statističara stacionirani u novoj Beogradskoj železničkoj stanici zvanoj „Beograd Centar” (iako nije centar), danas bi ovaj forum trebao da ima oko 12 posto više posetilaca a samim tim i 12% više tema. Čak i izvesni gospodin, naslednik legendarnog Tetre pod pseudonimom Tetreb je trebao da vodi glavne diskusije ovde o trandži frandži portalima i frekvencijama sa neverovatnom preciznim proročanstvima dogaďaja koja se ne dešavaju. Izvesni Tetreb je u svetu poznat kao baba franga nakon sunećenja koja su mu greškom odfikarili muda jer do tada je bio deda franga. This is the Twilight Zone...
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.