Forums : Zona sumraka

 Comment
МРЕЖА СВЕТЛОСТИ
Persival
(Ma, nista...)
2015-10-07 09:16 AM
Мрежа Светлости представља пројекат који сте ви основали, а који је заживео захваљујући одобрењу и кретавној сили Универзума. Ми - Духовне Енергије Универзума, одржавамо Универзум у смислу разних енергетских поправки, али ми немамо дар креирања нових енергија, то може само Универзум. Зато је Универзум прихватио молбу коју сте му упутили формирајући Мрежу Светлости.

Сваки чин креативности јединствен је по свом настанку, особинама и сврси што је случај и са Мрежом Светлости. Њена намена - у складу са вашом жељом, јесте повезивање свих духовних трагаоца и уопште свих особа које теже Светлости у једну енергетско-комуникациону мрежу ради међусобне подршке и каналисања енергија Светлости на Физички план. Ваша молба упућена Универзуму услишена је јер јој је намена да у складу са законима Универзума који важе за све Развојне Свести Душа помогне људској врсти на путу духовности.

Тај пут је јединствен за сваког трагаоца и самим тиме разноврстан, што је и логично. Пут којим сте ви прошли неће ићи нико други, али он може друге инспирисати да направе први корак на своме Путу. У томе је лепота духовног развоја, јер је он тако јединствен и креативан да је то просто тешко описати.

Што се Мреже Светлости тиче њен развој тећи ће у складу са степеном њене искоришћености, односно у зависности од тога колики се број духовних трагаоца и особа окренутих Светлости прикључи њој. Прикључивање Мрежи Светлости није захтевно и довољно је сести у положај за медитацију (важи и за оне који нису медитанти), затворити очи и изговорити у себи: „Молим Духовне Енергије Универзума да нас повежу са Мрежом Светлости”. Након изговарања ове молбе ми - Духовне Енергије Универзума, аутоматски ћемо успоставити енергетску везу између вас и Мреже Светлости.

Које су користи од повезивања са Мрежом Светлости?

Користи су многобројне и зависиће пре свега од вашег степена развоја - што сте мање развијени корист по вас ће бити већа. Разлог за ово је логичан, наиме што је неко духовно развијенији то му је лакше да успостави неки облик контакта са својом Душом, а временом када досегне одговарајући степен развоја ми ћемо успоставити контакт са њим/њом. Оне пак особе које су заинтересоване за духовност, али им није баш јасно шта се ту дешава и шта духовност уопште јесте, прилично су усамљене у својим срединама па им је помоћ и те како добродошла.

Везу коју ћемо успоставити са свима који су молбу упутили биће једносмерна, тј. ми ћемо слати информације свима који су прикључени на њу, док они неће моћи да делују на Мрежу. Разлог за ово је у томе што духовни трагаоци и уопште сви који стреме Светлости нису духовно толико развијени да би могли утицати на рад Мреже својим енергетским доприносом, јер су њихове енергије и даље - у већој или мањој мери, под утицајем њиховог Ега. Зато ће само примати информације које ће им помоћи да боље разумеју шта се то дешава у свету и каква је сврха људског постанка.

Мрежа Светлости која је управо оформљена нови је елемент у борби која се води између заступника Светлости и Таме, тако да у овом тренутку не можемо сагледати колико ће њен утицај променити однос снага у свету. За сада Тама доминира широм света, али то не значи да ће и убудуће бити тако. Кључна је заинтересованост оних који стреме Светлости да се укључе у овај наметнути вам сукоб као би помогли да Деца Земље поново превладају над силама Таме. Да ли ћете у томе успети ми то сада не можемо знати, али све што је до нас у смислу помоћи бићемо ради да несебично делујемо.

Понекад нам је веома тешко да гледамо шта се све дешава широм планете, а да сходно законима Универзума не смемо да се умешамо и помогнемо да Добро превлада. Зато су тренуци попут овога толико драгоцени за нас да ми то једноставно не можемо да вам опишемо. Наставите путем којим сте управо закорачили и можда ће Светлост после дужег времена успети да порази силе Таме.

Духовне Енергије Универзума

Persival
(Ma, nista...)
2015-10-09 01:50 AM
Мрежи Светлости могу приступити сви који су окренути Добру и Светлости, јер ове енергије осећају и спонтано развијају у себи. Енергије Мреже Светлости веома су пријатне и „лаке” и помоћи ће да вам се разбистре мисли, везано за оно чиме сте заокупљени.
frutolino
(sta te briga)
2015-10-17 08:16 PM
znaci trebalo bi da se molimo mrezi svetlosti a ne kreatoru univerzuma direkno .
Persival
(Ma, nista...)
2015-10-22 05:43 AM
Универзум - односно креатор, никада не комуницира директно са нама с обзиром да је вибрациона разлика између њега и нас превелика за тако нешто. „Комуникација са њиме” углавном потиче од нас - ми стално нешто тражимо од њега, он нема потреба да нам наређује, усмерава нас, кажњава и слично, јер је наш духовни развој вођен законом Карме - он је наш учитељ док нам је свест слабо развијена и док смо под влашћу Ега.

Оно што је битно знати - везано за контакте са духовним свестима, јесте да духовне свести: Душа, Духовне Енергије Универзума, Змајеви... и друге, немају Его, што значи да при контакту са њима нема хијерархијских односа: клањања, понизности, обожавања Вишег Бића... и слично. Уколико покушате на тај начин да се „умилите Вишем Бићу” од тога неће бити ништа, јер је такав облик „комуникације са богом” карактеристичан је за вернике чија је свест укорењена на Емоционалном плану.

Везу са својом Душом реактивираћете тек када своју свест током више живота развијете на Мисаоном плану кроз образовање, критичко размишљање, логику, закључивање на основу доказа/чињеница... и сличне начине материјализације мисаоних енергија ваше Развојне Свести Душе. Након више живота током којих сте свест развијали на Мисаоном плану спонтано ће се код вас јавити креативност и она представља првог весника да се ваша свест у вибрационом смислу приближила вибрационом нивоу Духовног плана. Сетите се Тесле, Пупина и многих других умних људи.

Када кроз неки облик медитације (некад до тога може доћи и спонтано) реактивирате везу са својом Душом тада престаје ваша потрага за духовношћу, а започиње ваш духовни раст. Током њега можете упућивати молбе Духовним Енергијама чија је сврха помоћ људској врсти или као што је то случај са Мрежом Светлости помоћ духовним трагаоцима. Енергије Светлости су духовне енергије високом степена свесности и када упутите молбу за успостављање контакта са Мрежом Светлости, Духовне Енергије Универзума ће вас спојити са њом.

frutolino
(sta te briga)
2015-10-22 07:38 AM
JOJ ovo je tako kopmlikovano
frutolino
(sta te briga)
2015-10-22 07:39 AM
Meni verovatno treba neko prosto objašnjenje
Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
2015-10-23 10:37 AM
Daj jedno pola kile te duhovnosti.. i zapakuj mi.. treba mi za kuče.
POLARIS
(doktor)
2015-12-01 06:46 PM
Персивал пошаљи неки линк на ову тему, занимљив ми је овај начин размишљања.

Унапред захвалан
Persival
(Ma, nista...)
2015-12-05 09:26 AM
На следећој адреси су: http://iscelenietravm.ucoz.ru/
Срећна Нова Година! :)
Persival
(Ma, nista...)
2016-01-27 10:55 AM
Мрежа Светлости испунила је своју сврху - повезивање духовних трагаоца и уопште свих особа које теже Светлости у једну енергетско-комуникациону мрежу, ради међусобне подршке и каналисања енергија Светлости на Физички план. Осећај мира и прочишћености који се јавља након прикључења Мрежи предиван је и има суптилно, али јако исцељујуће-развојно дејство.

Да ли је неко од вас упутио молбу да се придружи Мрежи Светлости и уколико јесте, како сте осетили дејство духовних енергија Светлости?
Persival
(Ma, nista...)
2016-04-10 09:56 AM

На линку су исцељујуће молбе: http://imgur.com/D3UMht8
Persival
(Ma, nista...)
2016-04-30 01:19 PM
Додали смо још неколико молби - сада их је 14:

Молбе 1 >>> http://i.imgur.com/7mrzMhb.jpg

Молбе 2 >>> http://i.imgur.com/AegwREJ.jpg
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.