Forums : Astrologija

 Comment
Za Gs Opisa Lav
Aleksandra_3
2018-12-13 07:20 AM
Rođena 15.08.54 u Beogradu u 15.15H šta me ocekuje u 2019tu
godinu Hvala u napred i zahvalna
Aleksandra_3
2018-12-14 03:58 PM
Mozeteli mi natalnu kartu uraditi Hvala
OPIS-50
(OPISIVAC)
2018-12-15 07:56 AM
U godini koja je pred nama očekuje vas nekoliko padova ali i uspona. Iako se nećete moći nositi sa baš svime što vam ona donese, ispunit ćete one kratkoročne planove. Isplanirajte svoju buduću karijeru i počnite raditi na tome da do nje dođete ali na način da se ne obazirete na one manje, dnevne prepreke. Da bi projekte završili na vrijeme morat ćete bit precizniji, više puta redefinirati stvari i poraditi na poslovnoj etici. Kako bi zadržali dobre i konstruktivne odnose sa kolegama i nadređenima budite iskreni u svakom trenutku i pokažite interes za ono što njih muči ili smeta. U prvoj ćete polovini godine bit prilično zaposleni dok vam druga polovina donosi osjećaj poslovne stabilnosti i optimizma.

Financijska će vam se situacija ove godine znatno poboljšati. Iako ćete imati poneko smanjenje prihoda, bit ćete u većini slučajeva sposobni ispuniti vlastite želje. Ova je godina idealna za one od vas koji želite uštedjeti nešto novaca ili unovčiti neku od ranijih investicija. Uvijek ćete imati dovoljno gotovine pri ruci. Nemojte nagliti u donošenju odluka, umjesto toga ostanite smireni i djelujte samo kad ste potpuno sigurni i u sebe i u okolnosti. Pripremite se na povremene nepredviđene troškove kojih će biti kroz čitavu godinu. Donosite mudre odluke i klonite se iskušenja da potrošite novce na nešto čime ćete si ugoditi jer vam takve stvari mogu lako istopiti ušteđevinu. Tu i tamo revidirajte vlastiti budžet i nemojte pasti na emotivne turbulencije koje će uzrokovati vaši bližnji kada je u pitanju njihova financijska situacija. Uštedite novac za godine koje su pred vama, ove si godine možete osigurati financijsku budućnost.


Zdravlje će vam ove godine biti prosječno. Iako ćete se smatrati zdravstveno stabilnima očekujte povremene osjećaje slabosti u tijelu i duši. U takvim trenucima boravak u prirodi može učiniti čuda. Opće stanje možete poboljšati ispravnom prehranom i redovitom tjelovježbom. Nemojte se previše fizički naprezati. Sredina 2018. može donijeti povećane razine stresa pa budite svjesni komplikacija koje iz toga mogu nastati, slušajte svoje tijelo i pokušajte ostati smireni. S vremena na vrijeme odmorite da bi ostali fizički i mentalno jaki ali gledajte da takvi odmori traju duže od 2-3 dan

U godini koja je pred nama na test će bit stavljeni vaš moral i osjećaj odgovornosti kada je u pitanju obitelj. Morat ćete se ponekad suzdržati i ako nekad ne odlučite prihvatiti savjete članova obitelji, barem ih saslušajte. Jedino će na taj način svi ostati sretni i zadovoljni. Ove ćete godine pomagati i gurati naprijed neke od starijih članova obitelji dok ćete mlađima biti uzor pa imajte na umu kako se ponašate i koju poruku šaljete drugima. Razina energije će vam biti vrlo visoka kada je u pitanju davanje podrške obitelji i prijateljima u situacijama koje su za njih izazov. Pripazite na to da ne donosite nagle i neprikladne odluke vezane uz dom i one sa kojima živite.


Aleksandra_3
2018-12-18 09:43 AM
Hvala Vam
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.