Forums : Astrologija

 Comment
Kako stare razni znaci zodijaka?
_lasta_
(u prolazu)
2017-11-12 09:00 AM
Svako od nas stari na drugačiji način. Na to utiče tip temperamenta, karakterne osobine, jake i slabe strane.
Ali postoje neke opšte tendencije, koje određuju isti tip ponašanja horoskopskih znakova.
Čitajte o sebi i prijateljima, biće vam interesantno!

Ovnovi ignorišu svoje godine, žive u datom trenutku, bodri su i mladi do kraja života. U 60-oj nose „kožnu jaknu”, i ispoljavaju toliko energije, o čemu neki dvadesetogodišnjaci ne mogu ni da sanjaju.

Bikovi vole malo više da pojedu, pa zato s godinama mogu dobiti na kilaži. Nisu gipki ni fizički, ni psihički, ali su izdržljivi, i žive dugo.

Blizanci još u mladosti zadaju sebi ciljeve i dolaze do njih. Čak i u kasnim godinama nastavljaju da rade, napreduju i razvijaju se.

Rakovi se dele na dva tipa: onaj koji nikada ne stari i onaj koji u starosti podseća na majku Terezu. Traže poštovanje, postaju prave babe i dede.

Lavovi su staloženi i snishodljivi. U starosti su već iskusni ljudi, spokojni su, žele da budu autoritet i uzor mnogima.

Device počinju negativno da prihvataju svet oko sebe s godinama. Kritične su, nastoje da ostanu u formi, brinu o zdravlju, teže savršenstvu u svemu. U starosti su strogi, pametni, i negovane dame i gospoda.

Vage brinu o svom izgledu, podmlađuju se i umišljaju da izgledaju mlađe, nego što to jesu.

Škorpije su važne i ugledne. Misle za sebe da su filozofi, da su mudri, ali su previše skoncentrisane na svoje ciljeve i ubeđenja. Tvrdoglave su i nametljive.

Strelčevi se trude da ne primećuju starost, i očekuju komplimente za izgled. Privlačnost i seksepil zadrže i do pozne starosti.

Jarac se rađa kao „mali starac”, mudar je i ozbiljan, odgovoran i spokojan. A onda s godinama postane veseo i detinjast.

Vodolije su neobično ozbiljne. S godinama mogu da postanu ekscentrične, ne mare za tuđe mišljenje i nepredvidive su.

Ribe se mnogo plaše starosti, zato stalno podvlače crtu da vide kakav je bilans, sumiraju rezultate. Zbog preterane brige mogu da žive kraće, nego što bi inače.

Poklapa se, zar ne? Pokažite ovo svima, neka čitaju i analiziraju ponašanje svojih baba i deda, a neka i sami znaju šta ih čeka u budućnosti!

redorange
2017-12-23 03:52 AM
otisao moj otac ovan skoro na onaj svet, posle majke nije bitno šta je bila u horoskkopu osim da je imala urođenu manu na srcu. a ja 36...
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.