Forums : Sarajevo

 Comment
U laži su noge kratke.
No-1
2013-09-19 07:41 PM
Ala Srebrenica...Gde ima musliNavih,,,musavihbice i Srebrenica...i biće in još,jos.
------------

Rušenje bashara al assada.

Časna sestra: Dječja tijela donosili su iz udaljenih sela da bi dokazali napad kemijskim oružjem

Časna sestra Agnes Mariam De la Croix publicirala je šokantno izvješće o pozadini kemijskog napada u predgrađu Damaska koji je za dlaku odveo Ameriku i saveznike u vojnu intervenciju. Časna majka Agnes na čelu samostana svetog Jakova u Quari u Siriji, poznata aktivistica protiv potpirivanja građanskog rata i miješanja stranih sila, sa svojim timom suradnika humanitarne organizacije ISTEAMS sustavno je analizirala sve snimke i fotografije koje su se pojavile uz vijesti o trovanju gotovo 1500 stanovnika predgrađa Damaska Istočne Ghoute i u opsežnom materijalu od pedesetak stranica zaključila:

- Analizirali smo 13 videoklipova koje su prikazani da bi inkriminirali sirijsku državu. Tri videa među njima su inscenacija uz korištenje dječjih tijela. Djeca žrtve koja su snimljena nisu iz Istočne Ghoute, pa se pitamo odakle su, tko su im roditelji, kako su ubijena i na koncu gdje su pokopana. Potrebna je ozbiljna međunarodna istraga jer imamo razloga sumnjati da je riječ o djeci i odraslima iz 11 sela u latakijskim planinama koje je organizacija „Jobhat al Nusra” u stravičnom zločinu 4. kolovoza otela i otad im se gubi svaki trag. Članovi njihovih obitelji javili su da su neke od njih prepoznali na fotografijama i videomaterijalima iz Istočne Ghoute.

Objavila svim medijima

Časna Agnes objavila je materijal istrage na svim medijima koji su to htjeli i traži potporu svih slobodoljubivih ljudi svijeta kako bi se odgovorilo na pitanje koliko je djece doista ubijeno, tko su im roditelji, gdje su tijela, te traži da se obavi DNK analiza. Je li moguće da je najveći zločin od Srebrenice i Ruande, dobrim dijelom namještaljka kako bi se ubrzala američka vojna intervencija i napad na snage sirijskog predsjednika Bashara al Assada?

Je li moguć scenarij u kojemu bi jedna pobunjenička ratna skupina organizirala otmicu 150 stanovnika koje će koristiti kao „meso” u kemijskom napadu, a potom prezentirati svjetskoj javnosti kao žrtve režima. Pitanja iz istrage časne Agnes i humanitaraca na osnovi iskaza svjedoka, poznavanja situacije na terenu, proučavanja snimki i zdravog razuma, doista su intrigantna.

Jedno od najvažnijih je otkud toliko stanovnika u Ghouti koju sirijska vojska u obračunima s pobunjenicima napada više od godinu dana. Humanitarni radnici tvrde da je iz tog damaskog predgrađa gotovo sve stanovništvo, a pogotovo obitelji s djecom završilo u izbjeglištvu davno prije kemijskog napada. Škole su odavno zatvorene i nema nikakvih uvjeta za život. Djeca žrtve koja se pojavljuju na snimkama uglavnom su bez roditelja, što otvara brojna pitanja.

Mrtva djeca i živi roditelji

Gdje su uopće roditelji, gdje su njihova tijela ako su mrtvi, zašto nisu uz stradalu djecu ako su živi. To je nevjerojatno u jednom obiteljski vrlo jako povezanom društvu. Na nekim snimkama prikazana su mrtva djeca i živi roditelji nad njima, što je opet nemoguće u kemijskom napadu koji se događa u ranu zoru, u dva sata ujutro. Neke od snimki, iako su priložene kao dokaz, uopće nisu iz Sirije. Naime, gomila tijela odraslih ubijenih osoba potječu iz Kaira i obračuna u vrijeme egipatskog proljeća.

Humanitarci tvrde da su prizori napada inscenirani

Na pojedinim snimkama uočljivo je da su aranžirane, tvrde istraživači. Neke od žrtava uočene su u improviziranim mrtvačnicama u različitim gradovima, iz čega bi se moglo zaključiti da su prevoženi za potrebe snimanja. Konačno, nakon što je stradalo gotovo 1500 žrtava, gdje su pokopane? O tome gotovo da nema tragova, tvrde istraživači. Postoji snimka ukopa 8 žrtava, no pitaju se što je s preostalih 1458 žrtava? Gdje su ta tijela, gdje su pokopana, ako jesu pokopana?

Nije bilo niti jednog drugog sprovoda u tom području, nije uočen niti jedan tradicionalni šator za žalovanje. U sirijskim okolnostima bilo bi uobičajeno da se organiziraju masovni sprovodi na svakom koraku, ali ništa se od toga nije dogodilo. Istražitelji svojoj studiji prilažu i fotografije i videosnimke Istočne Ghoute dva-tri tjedna nakon masakra. Odjedanput, to je predgrađe prepuno djece i mlađih muškaraca, što se vidi i na snimkama ulaska UN-ovih inspektora za kemijsko oružje.

Mlađi muškarci, zaključuju autori, mogli bi biti pripadnici Slobodne sirijske vojske i drugih pobunjeničkih skupina, a djeca bez roditelja, tko su ona? Na koncu otvaraju pitanje je li moguće da je sve bilo inscenacija uz uspavljivanje za potrebe snimanja? Gotovo nevjerojatno zvuči tolika razina manipulacije, ali jednako je nevjerojatno da nije bilo niti jednog masovnog sprovoda tolikih silnih žrtava. Dokaz zločina su tijela koja nedostaju. Zato skupina oko časne majke Agnes Miriam traži neovisnu međunarodnu istragu i apelira da se događaji iz predgrađa Damaska rasvijetle.

Ko sve financira pobunjenike?

•• U besomučnom ratu u Siriji koji traje već treću godinu protiv sirijske vojske bori se bezbroj naoružanih skupina različitih korijena i programa, a većina njih financirana i naoružavana izvana, kako se navodi, uglavnom iz Turske, Saudijske Arabije, Katara, a sve pod paskom zapadnih tajnih službi. Pojednostavnjeno, cilj je rušenje predsjednika Al Asada. Stravične slike masakra bojnim otrovima za dlaku su aktivirale američku flotu pred obalama Sirije. No, nakon nesloge u Vijeću sigurnosti, protivljenja Kine i Rusije, uz jaki diplomatski pritisak Rusije, Amerikanci su odustali od napada, a na američko-ruskim pregovorima na koncu se došlo do prijedloga da se sve kemijsko oružje stavi pod striktnu kontrolu. Rat se nastavlja jednako žestoko, a Zapad najavljuje da će i dalje pomagati pobunjenike.

Zapad će unistiti ishljam!
mula-muhameda.
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.