Forums : Roditelji

 Comment
Koja su prava majke i familije u slučaju..
mileva69
(knjigovodja)
2017-05-27 11:07 AM
Slučaj smrti devojke, nadjka.ene u hotelu, o kojoj policija ne daje podatke iako je već subota vece a ona pronadjena tokom pet
Ukratko - sa muzem sam posetila neke njegove rodjake. Kcerka navodno nađenu hotelu mrtva u petak. Prethodio je njen nedolazak kuci u četvrtak, pa je majka obavestila u petak policiju..najpre prijavila nestanak a nakon toga u petak kasno policija je dosla traziti primerak racuna ili neku bilo kakvu potvrdu sa transakcijom sa kcerkinog racuna.
U toku noćinavodno, tj ujutro su javili majci da je telo pronadjeno, pa policajci vratili auto sve isprevrtano iznutra.
Na pitanje da li je ko isao od petka na subotu da vidi mrtvu kcerku, i baka imajka i brat odgovaraju da nisu, a izgleda da i dobro nisu razumeli engleski kad su im policajci vracali auto.
Vrlo cudno da ne inzistiraju da vide svoje dete, devojku 20 i nešto godina koja je imala istoriju problema sa dijabetesom i raznoraznim dijetama. Nije bila bas mnogo socijalna, a u poslednje vreme je nasla novu, jer staru je ostavila u Beogradu navodno, ljubav. Bila je i zracila srećnom, momak je stalno bivao kod nje, ali o njenom nestanku u četvrtak navodno ni on ništa ne zna...
Nijedan dokument devojke nije vracen, ni mobilni telefon koji je za majku, baku navodno u četvrtak prestao biti dostupan. Tokom subote kod nesudjenih prijatelja borave i sede otac i majka momka i momak sam, veoma cutljiv i onako kao dotucen.

Šta je cudno? Kako niko od njih ne insistira da devojku vidi,,samo kažu da su im rekli da to nije moguće dok se KEJS ili Case ne otvori a to će navodno biti u nedjelju uvece.
Secam se da sam negde citala, a i u mnogim krimi filomvima se to vidi da čim policija nekoga pronadje, prvo sto treba da se učini i čini se da neko najblizi nepobitno identifikuje mrtvu osobu...ovako mi sedimo u subotu uvece, a od petka uvece policija navodno ima telo, preneseno da se navodno izvri obdukcija...svi neaktivni, i kao svi pod uticajem droge ili sedativa,,inače tetka stradale je umrla takođe mlada pre neku godinu kao i njen deda iznenada,,,tako da je cela familija disfunkcionalna, nemaju bas mnogo novca žive uglavnog od penzija i socijalnih davanja i rada brata preminule ako je definitivno preminula...nikada nisam bila na cudnijem odavanju poste nekome.

Ima li neko da zna pravilo u anglosakonskim zemljama,,može li se majci, ocu, bratu, sinu ili kceri ne dopustiti da vidi mrtvog srodnika vise od 24 sata...i koje je to i kakvo pravilo. Ja mislim da ovi familijarci jednostavno mnogo ne traže svoja prava a ko to može umesto njih ako oni sami ne žele da vide svoje dete.
Molim upucenije za komentar bez zluradosti...
barabarela
2017-05-30 10:20 PM
ako policija ima njenu vozacku mogu sa slike da je identifikuju
keser
2017-06-23 03:49 AM
У Скандинавији је полиција закон.

Скандинавци много не преиспитују потезе својих власти. Узимају све здраво за готово. Тако се странци нађу у чуду када дођу са „недемкратског” Балкана где се све могло и где се могло разговарати и са докторима и са полицијом.
Тако на жалост.
уо сам да у Шведској и адвокати раде за полицију. Како они кажу...
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.