Forums : Navijači

 Comment
После Нолета ништа!
BeliVuk
2022-12-02 02:05 AM
Некад смо били у светском врху, кошарка, одбојка, рукомет. Фудбалери су били у светском врху, али играли лоше у репрезентацији, сад једино Влаховић и Миленко су у светском врху, и то је све. Кад Ноле престане да игра тенис за 2-3 године, сви ће нам спортови бити нула.

У Србији доводе медиокритете који немају појма о кошарци, никаква улагања на домаће кошаркаше, лоши тренери у одбојци, рукомету. Корупција је огромна.
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
2022-12-02 05:50 AM
Ne dismr bre,žene nam najbolje na svetu u odbojci a ti pricas gluposti.Neozbiljan si i provokator !
BeliVuk
2022-12-02 11:54 AM
Djenka Ја нисам писао о женским репрезентативцима. Све што сам писао је о мушкој кошарци, одбојци, фудбалу, рукомету. Да се лажемо је глупо и не води ничему.
ExoduSs
2022-12-02 12:49 PM
To je nazalost istina. Od otcepljenja sa Milogorcima sport nam ide brzo dole. Sa njima smo još nekako drzali primat barem u ovim ekipnim sportovima. Problem je sto su oni uvek dali jednog ili dva reprezentativca sto bas trebaju. Primera ima gomila.

Suvise smo mala nacija. Nasi u Bosni uglavnom igraju za Bosnu. Nekad se neki nadje da igra za nas. Ovi sto su na Sandzaku svi odose u Tursku.

Gde nema raje nema ni sporta.

Rvatska će uskoro da propadne u svim sportovima. Drzi ih još malo to nešto naše raje sto ostalo iza, al sve to ode u inostranstvo.
toronto1
(samo posteno)
2022-12-02 10:51 PM
Kad bude postojala odgovornost za postignute rezultate onda će oni koji nemaju rezultat sami podnositi ostavke i osecati moralnu obavezu da ustupe mesto boljima od njih, a to treba da bude merilo. Ne može jedan Danilovic, bez obzira na uspesnu karijeru kao igrac, da sedi 6,7 godina u Savezu, a da nema nikakve rezultate. Sve mladje kategorije dozivele fijasko, uz A reprezentaciju u 2021, a on palamudi i zataskava i ne pomišlja da možda prihvati odgovornost. Jedini koji je to uradio iz KSS je Krstic, jer je rekao da na njegovo mesto treba da dodje neko ko će raditi bolji posao, a g-din Danilovic ni stida ni srama. Tomasevic, Bolic i Danilovic bi trebali da podnesu ostavke. Takođe u muskoj odbojci nazadujemo, ali se smenjuju samo selektori, bez ikakvog pomaka na bolje. Vaterpolo neću da ubrajam u ovu grupu, jer je normalno da je moralo da dodje do smene generacije, jer su momci osvajali zlatne medalje godinama i to nije moglo da traje do veka.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.