Forums : Navijači

 Comment
Bravo ljubavi
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
2021-02-21 01:41 PM
nedelja 21 februar 2021 18:59 / Izvor: mozzartsport
Strašan fudbal, prečke, stative i Zvezdin preokret!
Vreme čitanja teksta: 5 minuta

Crveno-beli slavili protiv Spartaka – 2:1

Prečke, stative, gomila promašenih zicera i na kraju – preokret! Hodala je Crvena zvezda po ivici provalije na Gradskom stadionu u Subotici, ali je beskrajnom inicijativom u finišu susreta i golovima u režiji Ivanića i Sanogoa, uspela da iskreira preokret i mirne glave ode na duel protiv Milana – 2:1. Hrabri Spartak je prvo odličnom tranzicijom stavio srpskog šampiona gotovo u mat poziciju, a potom se spartanskom defanzivom branio od svih nasrtaja crveno-belih.

Utakmica velike tenzije, jakog tempa i standarda mnogo jače lige nego što je srpska, gledajući šanse i ofanzivnu orjentaciju Crvene zvezde zasluženo je pripala gostima... Ali za igru preko granice maksimuma, jasnu ideju Vladimira Buača i gol u režiji mladog Furtule Spartak je zaslužio stisak ruke. Ma i više od toga. Crvena zvezda je morala da briše znoj sa čela, gleda kako dolaze i odlaze brojne prilike pred golom sjajnog Dujmovića, ali je na snagu kolektiva izvukla još jednu pobedu. Egzekuzori su posle prekida bili Mirko Ivanić i Seku Sanogo. Za nova tri boda i erupciju oduševljenja Dejana Stankovića koji je euforično krenuo u zagrljaj igračima posle pogotka Sanoga.

Pamtiće se i preričavati ovaj meč, biće to personifikacija onog što stalno želimo da gledamo na terenima od Subotice do Surdulice. Kumovali su tome sjajni domaćini, ali je kumovala Crvena zvezda orjentacijom da igra fudbal na jedan gol. Onaj Spartakov. Otuda je nagrađena posle prečke, stative i velikog broja promašenih zicera. Crveno-beli su 11 puta šutirali ka golu domaćina, ali su samo dve lopte našle put do finiša meča začarane Dujmovićevog gola.

Duel u Subotici, gledajući tempo i intenzitet fudbala, bila je daleko iznad svih standara Superlige. Crvena zvezda, hronično orjentisana na suparničku polovinu, nije naišla rivala koji će joj lako pokloniti prostor i u bunkeru tražiti jedinu šansu da izvuče glavu. Nije bilo Nemanje Nikolića, tokom jeseni, uz Lazara Tufegdžića, najboljeg igrača Spartaka, ali su dešavanja sa Gradskog stadiona neodoljivo podsećala na utakmicu sa Rajka Mitića, odigranoj u julu. Crvena zvezda je postavila poslednju liniju na centar igrališta, stiskala kada god je mogla bez zadrške. Ali Spartak je dobro koristio višak prostora i dobrim kombinacijama iskušavao rizičnu postavku Dejana Stankovića.
Odesa
(надежда, вера и л)
2021-02-21 01:47 PM
18 шутева у оквир гола
7 шутева ван оквира
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
2021-02-21 03:20 PM
UtAkMiCa jE nAmEsTeNa ...
Zvezda_do_Tokija
2021-02-21 08:07 PM
Terza je sve to kupio...he he he
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.