Forums : Navijači

 Comment
Bravo Zvezdo
TC-64
2021-02-18 03:15 PM
Igrali smo sa velikim timom i dali dva gola. Srcano, otvoreno, sa greškama, sa prilikama na obe strane. Falila je samo publika da spektakl bude potpun.
Zvezda_do_Tokija
2021-02-18 04:02 PM
Bravo
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
2021-02-18 04:03 PM
Kakva dobra igra sa naše strane, ono je nevidjeno!!! Zabismo im gol sa igracem manje!!!

Dodavanje nam se jako popravilo ali još nije tehnicki na tom evropskom nivou, vidi se da nam fale ovakve utakmice, nasa liga je smesna i to nam je najveci problem, ali izgledamo daleko daleko bolje nego prošle godine.

Svaka cast!!
Pavle_Djurisic
2021-02-18 05:14 PM
Превише респекта су сви имали према Милану, тај Милан је једва прошао квалификације, у Серији А након 9 година се мало боре а питање је да ли ће до ЛШ (живи били па видјели). Међутим овде највише кривице има Деки, прво није било потребе за тројицу плус два назад (гдје се то на утакмицама уигравало? Линг лонг лиге), Друго, Гобеља није за српске лиге, и тсмо момак и не игра а игра у Европи?! Треће Саного момак није Меси али је ротвајлер бокс ту бокс играч, удари пар пута сви бјеже, покаже зубе, агресивност (идеалан за падавичара Кастиљеха, Ребића и Манџу) испед њега Њего момак тзв пас уназад или у аут, и даље Канга добар меч међутим лоша му позиција и пуно је туши, било и неки контри из тогА.
D-Man
(Analyst)
2021-02-18 11:15 PM
„Igrali smo sa velikim timom i dali dva gola.”

Дали смо, у ствари, три гола али један у погрешан гол.

Све у свему, није лош резултат када се све сабере и одузме. Преостаје сад још једна утакмица, у Милану се мора победити ако се мисли ићи даље. Биће тешко, да не кажем немогуће али игра се 90 минута и ко зна шта може да се деси.

Иначе, Панков је данас био, благо речено, ужасан. Не због аутогола, такве ствари се десе, није то проблем. Проблем је што је он лош у постављању офсајда; увек је он тај који не излази на време. Да се то деси једном, па ајде и некако, али то се данас десило неколико пута.

Родић је страшно наиван. Станковић је требао да га мења на време јер се видело да би лако могао добити црвени.
Гобељића сам приметио по томе како, у једном тренутку, на својој половини терена лопту пушта да изађе у аут иако га нико од играча Милана није нападао. Дакле, уместо да се окрене са лоптом и пошаље лопту на противничку половину терена он лопту пушта у аут. То су, заиста, невероватне ствари за једног професионалца.
Звезда већ дуго времена има проблема са бековима. Ту се морају наћи боља решења.

Никако ми није јасно због чега Канга и Бен морају код сваког слободног ударца и корнера бити код лопте. Потпуно непотребно; због тога је увек један играч мање пред голом. Нема ту никакве тактичке предности због тога што двојица стоје код лопте па сад као играчи противничког тима треба да размишљају да ли ће лопта бити ''заврнута'' према голу или од гола.

Онај Фалко није играо много али се види да он итекако добро барата лоптом.
Павког је велики Звездин џокер, свака му част.
Играчи средине терена одиграли солидно.

На крају да кажем да се надам да их можемо добити 1:0 у Милану. Имају сад тешку утакмицу против Интера а након нас играју и против Роме. Дакле, мораћу да тактизирају и што се тиче састава тима тако да верујем у изненађујући резултат у Италији.

 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.