Forums : 30+

 Comment
Nemoguće istrage
Silenthill
(Zelim da verujem)
2015-06-29 09:59 AM
Evo bas odgledah na tv-u jednu od nemam pojma koliko serija nemogućih istraga...zacudjen do koje mere je napredovala kriminalna nauka.
Radi se o Suzani F. ženi srednjih godina koja je nestala.
Suzana je bila trudna i zadnji put je vidjena u drustvu pre nego sto je odlucila da ode kod svog decka pri cemu je poslala kodiranu poruku svojoj prijateljici, biće sexa.
Ali hoćeš vraga, tri sata posle,salje istoj prijateljici poruku,takođe kodiranu, neće biti sexa.
Od tog momenta joj se gubi svaki trag.
Inspektori su dosli u stan njenog decka da pitaju zašto nije bilo sexa, kad odjednom vide da je ceo plafon poprskan krvlju.
Pitaju ga šta je to, a on kaže posekao sam prst, i stvarno, pored kreveta u kome je bila ogromna krvava fleka, stoji katana sva u krvi.
Dobro, pitaju oni njega gde je Suzana, a on kaže ne znam, bio sam u bioskopu.
Lepo se oni zahvale na svemu i odu kuci, misleci, možda se Suzana povukla na neko osamljeno mesto da razmisli da li će da zadrzi bebu ili ne...
Međutim posle tri dana, kad se nije pojavila, odu oni ponovo kod njenog decka da pitaju da li mu ne smeta Suzanin automobil koji je nepropisno parkiran u njegovom dvoristu. Tu se on jako obraduje su oni jako pazljivi i ponudi inspektoru da se posluzi jednim hladnim pivom iz njegovog frizidera.
Inspektor otvori vrata od frizidera kad unutra stoji glava od Suzane F. I tu oni vide da Suzana nije zaista potpuno nestala, ali kako biti siguran da je zločin u pitanju kad nisu pronasli telo.
Ipak, pocnu oni da nešto malo sumnjaju...
Odu oni u garazu od njenog decka kad tamo, prljava lopata, sva blatnjava, skoro koriscena.
Pitaju ga, sto ti je prljava lopata a on im objasni da nije imao vremena da je opere jer je morao da ode u knjizaru da kupi neki materijal.
Inspektor hitno ode u knjizaru da proveri šta je osumnjiceni kupio i tamo sa zaprepascenjem cuje da je kupljen beli tipeks za korekciju texta, pri cemu je prodavcu postavio pitanje da li tipex može da pokrije krvave fleke na zidu.
Inspektori su se odmah vratili kod osumnjicenog pitajuci ga za razlog kupovine tipexa, i on im tu spontano kaže da mu je sem za fleke na zidu, bio potreban i za korekciju gresaka u molbi za posao.
Tu je inspektor već bio siguran da nešto imaju jer je dobio priznanje da je doticna osoba pravila greške u zivotu, dakle gresnik.
I tu, Suzanin decko, videvsi da se sam otkrio, prizna sve.
Silenthill
(Zelim da verujem)
2015-06-29 10:08 AM
Sad se vi možda pitate, a gde je tu napredovala kriminalna nauka...pa lepo, tako što su u laboratoriji dokazali da se radi o istom Tipexu koji je kupljen u knjizari i koji je koriscen u njegovoj molbi za posao.
E - Čak!!!
dulebg
(posmatrach)
2015-06-29 07:30 PM
па обзиром да је коеф.интелигенције = 100 минус број сати проведених пред телевизором, онда и емисије морају да буду прилагођене том IQ негде око 10 ?!
Silenthill
(Zelim da verujem)
2015-06-29 08:29 PM
:)
Da, nazalost skoro svi programi su im slični.
Pandora69
(mi´´)
2015-06-30 02:01 AM
:)..dakle strasno
aom
((ime_u_kucici))
2015-06-30 06:20 AM
ništa ne bi bilo tako strasno da je bar bilo sexa u toj emisiji, ovako...greota za glavnu glumicu (glavna je čim ima glavu u frizideru) :)

Silenthill
(Zelim da verujem)
2015-06-30 12:02 PM
U pravu si.
Osim toga nikoga od njenih prijatelja nije sve to bas puno iznenadilo, svi su joj bez prestanka zamerali da juri ko muva bez glave.
Danas je primila ponudu iz Holivuda za ulogu u seriji Sleepy Hollow.
P.S. Priznajem, glavu u frizideru sam izmislio (umetnicka sloboda) ali sve ostalo je bilo skoro potpuno identicno kao u reportazi.
jedna_vamo
2015-06-30 07:27 PM
mislila je da je lijep, zeljela ga nocu kraj sebe.. sve velike ljubavi su tuzne.
struktura
(Bene Gesserit)
2015-07-01 06:57 AM
Procitala temu juče ali ne kapiram kakva je to serija i gde? Konkretno, ja slabo gledam tv. Znaci, gledam filmove preko g2g. Uzmem l.top, izaberem filmic i uzivam... Sad se spremam da pogledam Mad Max-a.
Konj_na_belom_princu
(Miriomorfoskopticar)
2015-07-01 07:46 AM
Puno efekata.. odlična scenografija.. slaba priča.. tom hardi je belično lep.. teronka je bila zgodnija u prometeusu.. sve u svemu.. ne volim rimejkove..
Silenthill
(Zelim da verujem)
2015-07-01 11:38 AM
U stvari, ne radi se o seriji, već o seriji reportaza o realnim ubistvima u Americi...i kako je policija resila slučaj.
dulebg
(posmatrach)
2015-07-01 08:11 PM
Зашто телевизија даје само убиства? Кад су задњи пут показали Колумба, или недајтибоже освајаче Северног пола? А Едисона, Тулуз-Лотрека - јок, само главе у фрижидеру?!
kojekud
(citam sa usana)
2015-07-02 05:39 AM
morbiLno :(
struktura
(Bene Gesserit)
2015-07-02 08:16 AM
Meni su se smucile pandurske/policijske serije, morbidna ubistva i kojekakve nebuloze. Naravno, ništa od toga ne gledam. Ovde ima dobrih dokumentaraca na fraj televiziji, lepih filmova i sl. a ubijaju sa reality programom tipa kuvanje, renoviranje kuca, potraga za idealnim parom, survival teme itd. Covek treba da bude dokon da bi sve to ispratio. Naravno, nema djubreta poput Parova, V.brata i srpskih rijelitija za koje je dno dna nivo. Smatram da je redovno gledanje televizije gubljenje vremena. Da ponovim za zainteresovane, ako hocete da gledate najnovije filmove preko neta, ukucajte http://4do.se/movies/ i nadjite šta vas zanima. Filmovi su podeljeni u dva dela, kada se zavrsi prvi kliknite na oznaceno polje za drugi deo i to je to.
Silenthill
(Zelim da verujem)
2015-07-02 12:00 PM
Pa jeste, doba inspektora Kolumba je daleko iza nas, kad su ubice imale mobil i podli plan :). Danas su u filmovima i serijama ubistva uglavnom sexualna ili psihopatska. Bez maste,pravljeni po starom americkom otrcanom receptu, malo sexa, malo voznje kolima, puno pucanja i explozija i na kraju nevaljali ubica je kaznjen, srećan i zaljubljeni kraj.
Za povracanje.
Pandora69
(mi´´)
2015-07-02 12:46 PM
Ne gledam uopste tako nešto ako već mislim da je to najobičnija povracka...vrlo jednostavno :)
Silenthill
(Zelim da verujem)
2015-07-02 01:04 PM
To ti je pametno.
Samo šta ako nema bas ništa bolje?
Tras serije, tras filmovi, bedne reportaze, puno lošeg izbora, programa koji ništa ne vredi i koji TV nisu kostali ni 10.-$.
Nema tu vise umetnosti, sve je postalo fast fud.
Danas je izgleda generacija maminih i tatinih sinova i cerki koji pišu scenarija, glume, slikaju, pevaju...ali koji nemaju ni 5% talenta svojih roditelja.
Pandora69
(mi´´)
2015-07-02 01:13 PM
E to je već problem:)...u tom slučaju bih isprobala svoju sposobnost slikanja naprimer, nabavila bih platno i cetkicu i pocela da slikam :)...ili bi se bavila nekim drugim kreativnim poslom..pocela bih možda da strikam carape za zimu, ili pravila kucice za ptice...možda pocela da pevam ili ko zna šta već...
a da..i zašto uopste gledati americke programe ako se želi kultura i lično usavrsavanje???...
aom
((ime_u_kucici))
2015-07-03 02:11 AM
ko još ima vremena za tv pored ovolikih diskusija na SC :)
dulebg
(posmatrach)
2015-07-08 08:13 PM
тј. разговору никад краја ?
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.