Forums : Tenis

 Comment
ExoduSsBelow viewing treshold. Show

Prijatelji Rusi
ExoduSs
2022-01-30 09:17 AM
Ja sam uvek pricao da su nam neprijatelji suvisni dok imamo Ruse za prijatelje. Protiv Noleta odigrao mech zivota a protiv spanskog prasca se usrao pobede kao grlica. Medvedev je govnar svetskih razmera.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2022-01-30 04:25 PM
Ajde zamisli da to nije bio Danil. Nije se poklopilo kako treba protiv goveda. Da je predao, onda bi moglo da se pomisli da se u$$rao.
ExoduSs
2022-01-30 08:07 PM
Preterah sa vredjanjem Medvedaeva al bes me drzao kako je kukavicki odigrao zadnja 2 gema i kako je kukavicki odigrao ovaj mech.

Iznerviran sam kako je bez greške i jako odigrao protiv Novaka na US Open-u, i kako je bio mlak protiv Nadala.
ExoduSs
2022-01-30 08:08 PM
Rastuzi me ona prica malo, emotivna je, al brate Novaka su puno, puno vise ometali pa ovaj nije plakao tako. Jbg. Zapadna rulja ne voli nas Slovene.
lucky_luke
(Genije)
2022-01-31 07:46 AM
ja bih volio da medvjedici ponovo istraže oko dozvoljenog dopinga. rafa je 2 puta bivao otpisivan i poslije slavljen nakon velicanstvenog povratka. 2009. i 2012. je dokazano uzimao doping klasifikovane supstance prilikom lijecenja. 2010. i 2013. su mu do sada najbolje sezone. sada se ponovo vrti ta bajkovita prica o nevjerovatnom povratku. dobro, politicki su mu uklonili najveceg rivala. dodatno naostrili publiku. cijeli kontinent (mada slobodno da kažemo i zapadni svijet) se ujedinio za njega a protiv protivnika mu. sudija mu je dopustao da radi šta hoće u QF. ali volio bih da medvjedici provjere da li je i prošla godina bila u znaku dopustenog dopinga. nevjerovatno da se o njegovom dopingu (koliko god bio dopusten ili možda bas zato) ništa ne piše i da onako olako se predje preko njegovog odugovlacenja. noleta su razapeli za 3 minuta pauze u finalu RGa. cicija za 7. a ovaj 2 puta u istom mecu pravi 8mominutne pauze. + sto cijeli mec razvlaci i kada servira i kada prima servis. i niko ništa da pomene.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2022-01-31 04:06 PM
Laki,

šta ti treba vise od cinjenice da lik neće da pravi decu dok ne zavrsi karijeru??? On 35 a žena 33 i ništa. Za to vreme Fed sklopio iz dva puta cetvoro a Nole dvoje - kaže neki srpski 'prorok' kako će Djokovici imati i treće. Bilo bi lepo. Za to vreme govedo ne pravi decu jer je principijelan ahahaha... Postoje dva razloga: ili ne mogu da imaju biolosku decu, ili im je savetovano da tata treba da bude 100% cist da bi se uopste upustio u tu rabotu. Pomenuti medvedici bi mogli i tom temom da se bave mada, vezana je za pipavi deo privatnog zivota tako da nije bas atraktivna da se hipotetise. Nelogicnost cele situacije, kao sto rekoh, upucuje samo na ta dva razloga.

frangipani
(>Catch the rainboW<)
2022-01-31 10:07 PM
diskverd,
i mene zabole stikla, hvala na pitanju, kad već komentarisem.

Tvoj stil jeste podyebaus, sklon vredjanju i generalno, uzivas da gnjavis diskutante. Nisam ja ništa izmislila.

Na temu Danila Rusa:

Meni je zao coveka sto je doziveo onakvu stocnu atmosferu. Ne pratim nešto njegove prethodne meceve po svetu pa ne znam kakva je inače situacija. Jedan veliki turnir poput USO je prosao a da nije znao šta može još da ga snadje - igrao final sa Noletom gde ona tamo stoka nije znala protiv koga pre navija, ispade on im bio u milosti... Zato Danil nije osetio kakvo sranye od navijaca može da ga snadje. Enter Australia: bi šta bi. Ocito ga je to pogodilo ali, ipak on sve vreme igra za sebe, porodicu, nije ova njegova odluka ništa novo. Samo je ta odluka poprimila drugi oblik, obecanje, 'daje se na znanje stoci'. Što se mene tiče, nisam neki njegov ogroman simpatizer po difoltu jer je Rus, i sto će pinat mater stoci/sudijama i ostalima. Ipak je on onemogućio Noleta da osvoji jedan tako važan GS a sto je meni jako teško palo. Neka ga, mlad je, neka se bori. Neka zaprzi svakom corbu osim Noletu.
ExoduSs
2022-01-31 11:43 PM
U kakve konfrontacije da ulazim? Ne pada mi napamet da vredjam ljude ovde i da nasedam na provokacije.

Iskazujem svoje mišljenje i to je to.

Medved je odigrao mech zivota, opusteno, protiv Novaka na US Openu, a protiv Nadala se dva puta sagnuo i oba puta u pet setova. Kad je bilo najbitnije odigrao kao babetina.

Noleta je sprečio da napravi istorijski podvig, podvig za sva vremena. Ko će kome ako ne svom svome.
lucky_luke
(Genije)
2022-02-01 02:47 AM
fensi medvjedi su hakeri koji su zeljeli da prikazu dvolicnost zapada. koji je ogromne probleme stvorio rusima kada je lijek koji je bio 40 i kusur godina odjednom proglasio dopingom. otuda i afera sa sarapovom. kao i plasirao neprovjerene informacije o ruskom planski formiranom dupingu od strane države. jedini dokaz su mu bile iskazi nekog rusa. a evo još uvjek zezaju ruse zbog toga. godinama. ovi su usli u WADAine podatke i izvadili čitav niz vrhunskih zapadnih sportista kojima je vrhovna antidoping agencija davala izuzeca za koriscenje istih. nekim cudom ove objave uopste nisu podigle prasinu na zapadu iako se se pokazale tačnim. znam da rafa nema djece radi karijere. kao da bi ih on radjao. a provodi se mantra kako je nole opsednut rekordima a rafa kao opusten po tom pitanju. čak je i rafa sam davao takve slične izjave.

što se tiče mede, on je pucao X puta kod dobijenih vaznih meceva. da nole nije bio onoliko stegnut moglo se to i na tom mecu desiti. ovdje sam na 2-0, 3-2* 0-40 rekao sada ga lomi... ako ovo propusti puca. napravio je gluposti i previse zurio kod 15 i 30-40. onda sam znao da ide raspad. iako je i dalje imao 2-0 u setovima. tu je izgubio neke važne poene na glupe dropove kada je kod mreze mogao raditi šta je htio sa lopticom. ogroman broj vaznih poena je izgubio na taj način. kada je rafa servirao za mec prvi put i imao 30-0 i ovaj ga okrenu. na 30-15 opet isto. odličan servis, loptica jedva preko mreze, rafa u autu, loptica visoka, i umjesto da je zvizne gdje hoće za siguran poen, los drop koji rafa lako stize i tu sam znao da ode i ta sansa. a mogao je kreirati ponovni preokret. mislim da nije dobio ni 1 poen na te glupe dropke.
DSQ1964
2022-02-01 04:56 AM
Ma da bre, slazem se. Ako ćemo hladne glave analizirati finale to je bilo bas to, Medo se raspao. Zašto se nije raspao protiv Noleta na US O, pa zato što je Nole odigrao mnogo los mec, Rafa nije.
Medo je mogao hladno da zatvori treci set da nije Rafi vratio nekoliko lakih dropova direktno na reket, kao i par lakih smeceva u mrezu. Medo je sam sebi ubio samopouzdanje, nije mu čak to ni Rafa uradio.
Sa druge strane, da te neko sa 35 godina nadigra u kondiciji je isto nedopustivo, bez obzira na doping sa kojim se Rafa dovodi u vezu celu karijeru. Što ne nadigra Noleta?

Mislim, ovo samo pokazuje da „omladinci”, čak ni Medo, ni Zverev, ni Cici uopste nisu dorasli niti mogu da se nose sa zverima kao sto su Nole i Rafa, pa čak i Rodja da je aktivan. To su igrači nekog drugog, totalno nedostiznog kalibra...samo kada su u koliko toliko formi, ne mora uopste da bude ni neka top forma.

Nole je prošle godine, posle pobede nad Rafom na RG-u sto je bio vanzemaljski tenis, ja bih reko jedan od najboljih meceva koje sam ikada vido, a pri tom mi je sljaka najdosadnija podloga za gledanje, ostatak godine odigrao sa pola gasa. Ni na Wimbliju Nole nije bio u nekoj super formi a već na Us Openu je dosao reko bih nespreman. Jedino sto je to takav igrac da i nespreman on je bolji od skoro svih. Ali isto vazi i za Rafu, zato oni i jesu to što jesu.
lucky_luke
(Genije)
2022-02-01 06:39 AM
nije nole bio nepripremljen nego jednostavno prestegnut. cijeli turnir. u svaki mec je ulazio jako stegnuto. obično i gubio prve setove. poslije okretao. protiv mede je bio takav cijeli mec. previse bitnog je taj mec nosio. previse GOAT elemenata. osigurao bi rekordni 7. YE#1, rekordni 21 slem i 4 slema u istoj godini, mitski GS (zbog čega lejvera mnogi smatraju GOATom iako je on ostvario to u poluamaterizmu na prelazu 2. ere, kada smo imali 3 trave i sljaku na slemovima i kada je na AO imao skoro samo zemljake i 2 kola manje). uz to bi i ispeglao jedini mali feler u karijeri a to je USO i postao bolji od jedinog preostalog GOAT konkurenta na 3 od 4 slema. previse stvari u jednom mecu i za njega. po meni je ishod bio ocekivan. ocekivao sam da će biti šta je bilo a nadao se da neće.
stef
(zgubidan)
2022-02-01 04:10 PM
U pravu si lucky. Sam Medvedov je rekao da je krio gceve u trecem setu sa Novakom da ga ne bi probudio. Nema on još tu kondiciju za 5 setova u istom ritmu sa velikanima. A ni psihu. Samo je Nole bio još vise stegnut pa nije iskoristio.
srbo001
(FUDBALER)
2022-02-01 04:18 PM
Ne slazem se. Oni koji su igrali tennis znaju šta znači da te zvizde i galame dok pripremas servu' Specialnoo dok je loptica u vazduhu, to je no,no. Ali Fashisti su to jedva docekali. I Noletu isto to rade ,ali nikad nisam,video da su ovako besni kao na Medvedeva.
Traba zabraniti ovaj AO.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2022-02-01 04:50 PM
Nema pravde narode. Da je ima Melburnu bi bio oduzet turnir, nema tu šta da se diskutuje. A oni koji baziraju mišljenje na igracu koji je slomio reket, pa za to su krivi debili iz atp. Lepo lista šta koliko kosta pa neka lome. USD50.000 za lomljenje reketa pa da se vidi da li će ga neko slomiti. Ako je publika stoka, svi napolje pa makar mec kasnio 2 sata a sledeći se igra pred praznim tribinama. Međutim, tolika korupcija i glad za novcem vladaju da red ne postoji.
stef
(zgubidan)
2022-02-02 10:20 AM
U pravdu polako i mi Srbi prestajemo da verujemo.
Nema pravde odavno. Samo su neki shvatili pre nas.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2022-02-02 04:15 PM
Polako?
Meni je ta nada razbijena istog momenta kada sam 4og avg 1995e ustala ujutru u Bg, upalila tv i videla kolonu ljudi iz Knina. A zivot je samo jedan, ovaj koji živimo.
stef
(zgubidan)
2022-02-02 08:57 PM
Ma i Ja .. nego generalno u Srbiji je takvo verovanje. Božanska pravda i to
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2022-02-06 05:31 PM
Na zalost, tamo je previse toga propalo.
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.