Forums : Tenis

 Comment
AO, ko da a ko ne
DSQ1964
2020-12-15 03:56 AM
https://www.novosti.rs/sport/fudbal/945232/federer-odustao-nadal-spanac-otkrio-nastupiti-australijan-openu

Daklem, djed Rodja odlučio da pazi kukove i sve karte baci na Wimbli, gde će ga naravno Nole odrati ko matorog majmuna.

Rafa, međutim, on će da ide i 2 nedelje u karantinu gleda pornjave, radi sklekove i pumpa i levanku i desanku.
Znam iz iskustva, evo mene 9 dana Azijskog karantina, sitno brojim, ne mogu da stojim, 005!!
Precanin
(Нека буде борба �)
2020-12-15 03:54 PM
Еј Диске, е нека су те вала скењали у карантин, баш си се био расперлешо, мијењо си континенте ко рахметли Џеј оне шибице. На аеродромима те нису ни питали за пасепорто, било је на „само пролази, знамо се госн. Дискут!”.
Још девет дана и цивилка, не дај се, ми смо уз тебе.
Замисли да су деведесете, нема интеренета, на ТВ-у ништа, снијег, радио крчи, жена сере непрекидно, рецепт за нервни слом! А Ноле игра тенис у дјечијем вртићу. Ја се надам да се овдје код мене у Кењади неће заоштравати ситуВација са овим НХБ отровом, намерачио сам на скијање.
Има фазон да ће ове године сви да славе Божић 14. Јануара. Јесте, Санта долази 24. Децембра али онда мора, као и ти, 14 дана у карантин!!!
Добро је да Надал иде у ту земљу отровних змија, риба, инсеката, биљака и животиња, Озистан! Ради мотивације. Већ рекох, АО је прекретница, ако Ноле то узме, јурњава на рекорде ће се захуктати, ако омане биће танкосава.. Али опет некако ће се наложити барем на Вимблдон, ако ништа да Деду Ферида умлати.

frangipani
(>Catch the rainboW<)
2020-12-15 07:17 PM
Karantin je 2 nedelje. 14 dana. Ovde troskovi istog padaju na teret putnika.

Prete nam vakcinom i nemogućnoscu putovanja ako je ne primimo (dve doze).

Yebena vremena. Mery Christmas and Happy New Year.

saam
(staklar)
2020-12-15 08:47 PM
Њему комшо плаћа 😂
DSQ1964
2020-12-16 02:33 AM
To bi bilo dobro ali karantin plaćam sam. Zatvoren sam u sobi hotela koji me košta otprilike troduplo vise nego sto bi da je ovo obična turistička priča. U cenu su mi, osim doručka uračunati ručak i večera i dva prc testa, jedan sedmog a drugi 12-og dana. Posle prvog negativnog testa mogu, posto zakazem vreme, da koristim bazen 30 min i onu traku za trčanje isto toliko. To je to.
Za njihove državljane je sve ovo plaćeno od države tako da jeste diskriminacija ali gde nije? U Srbiji prc test kosta skoro troduplo vise ako imaš strani pasoš.
Biti zatvoren u sobi hotela i nije toliki napor, mada sam čuo da su mnogi počeli da pucaju psihički i posle nedelju dana. Ja imam veliki balkon na koji mogu da izadjem i sunčam se i mislim da to dosta pomaže. Kada počnem da razmišljam da su mi 2 nedelje života prošle u ništa zbog budalaštine zvana corona, odnosno svega onoga sto prati virus, tu počinjem da kriziram tako da pokusavam da ne razmišljam o tome. Imam još 5 dana do vraćanja normalnom životu, to jest normalnom životu u doba globalne histerije. To je to.

Što se Noleta tiče, sada je beć svaki GS odlučujući. Ja sam mislio da je US Open odlučujući, odnosno da bi Nole njegovim osvajanjem steko tu potrebnu psihičku inicijativu s obzirom da svi od njega ocekuju da sruši sve rekorde a on sam verovatno najviše. Osvajanjem US Opena on bi skinuo sa sebe nešto od tog pritiska a i Rodja i Rafa bi se već pomirili da se od sudbine ne može pobeći, pogotove one Noletove koja je da bude zabeležen kao najveći u istoriji tenisa dokle god se on igra.
Desilo se međutim što se desilo i očigledno je to ostavilo traga na Noletu da sezonu ne zavrsi u istom furioznom stilu kako je započeo. I sada pa nadalje je svaki GS ono sto je bio zadnji US Open. Siguran sam da će se Nole vratiti jak ali ostaje činjenica da je Rodja najviše profitirao od ovog corona cirkusa, on je najviše dobio iako nije odigrao nijedan meč, niti dobio i jedan GS dok je Nole daleko najveći gubitnik i plaši me da će tako biti dokle god cirkus traje.
Mr_Good
(((vipra)))
2020-12-16 03:04 AM
DSQ, pazi da ne zakačiš virus :)
Nećeš verovati, ali to bi moglo da ti promeni život.

U tim si godinama, kad ne bi smeo 100 % da se kladiš na svoj imunitet.
DSQ1964
2020-12-16 06:40 AM
Pazim, naravno, i pridržavam se propisanih mera. Ja ne kršim zakon odnosno „sve je bilo po zakonu” kao i sa Adria turom.😀 Iz moje perspektive mnoooogo je veća šansa, čak višestruko stotina puta veća, pa čak ako ne i više, da mi se nešto loše desi svaki put kad sednem u auto. Pogotovu ovde. Opet, niti me neko upozorava da ne sedam i vozim, niti pa taj isti preduzima nešto naročito drastično da smanji mortalitet.
DSQ1964
2020-12-16 11:22 AM
Mr_Good, još jedna stvar...na kraju se diskusije o tenisu uvek svedu na diskusije o coroni ali to je izgleda nezaobilazna tema jer je virus imao ogroman efekat na pisanje teniske istorije, pogotovu je imao negativan efekat na onoga za koga vecina nas ovde navija :((

Svedska je opet na tapetu internacionalno, i orkestrirano, naravno, u mnogim medijima. Jedan od njih je i Ruski RT:
https://www.instagram.com/p/CI258YTrj1o/
Bombastican naslov o crnoj pogibiji u novembru. Sada u decembru se piše da su bolnice prepune, ceo Svedski zdravstveni sistem je pred pucanjem, Svedjani mole Finsku i Norvesku za pomoć i oni joj je i pruzaju (usmeno valjda jer zvanicno Svdska kaže da joj pomoć nije potrebna i da mogu sve sami da rese). Pre 3 nedelje sam bio tamo i sve je delovalo tiho i mirno, ništa neuobicajeno ali kad čitam međunarodnu stampu deluje kao da tamo padaju u hodu po ulicama, naravno na isti način kao na već vidjenim videima iz (kao) Wuhana ono kad je pocelo. Reko' šta znam, možda se nešto tako drasticno promenilo za te tri nedelje te ne budem lenj i pozovem da pitam. Imam bas veliki broj poznanika i familije koji su u zdravstvu, sto u bolnicama, sto u nezi za starije i svi, one koje sam pozvao, su mi rekli isto: sve je normalno i oni ništa ne primecuju drugacije nego bilo koje druge godine. Internacionalne vesti čitaju i oni i sve što se piše o Svedskoj ali na tim radnim mestima na kojima su oni slika iz medija ne odslikava njihovu stvarnost. Jedan od najblizih clanova familije mi radi bas na primanju pacijenata na akutnom odelenju i kaže da je video i primio mnogo slučajeva sa virusom corona, potvrdjenih slučajeva ali da je i dalje sve normalno i mirno ko sto u Svedskoj uvek jeste. Čak kaže da su redovi na akutnom mnogo manji nego ranijih godina kada je u najgorem slučaju moglo da se ceka i satima da te prime. Sada su se ljudi poplasili corone i nema redova, dolaze samo oni sa coronom a njih ima mnogo manje nego svih ostalih.
Hmmm, reko' 'ajde, možda moja familija sere, lažu me da se ne bih brinuo a onda pogledam statistiku o smrtnim slučajevima u Svedskoj ove godine i ona je stabilna kao i svih prethodnih godina:

https://www.statista.com/statistics/525353/sweden-number-of-deaths/
Da ne bude zabune ovde šta želim da kažem, znaci opet, ne negiram virus corona nego sam veliki protivnik nenormalnih mera koje su uvedene da se zatvori ceo svet i zbog kojih i ja trenutno sedim zatvoren.

Na kraju meni lično je velika enigma zašto se u medijima stalno piše o Svedskoj kao nekom mnogo gadnom primeru, zbog toga sto su sve pustili slobodno, kada u Svedskoj ima 7.500 mrtvih dok istovremeno Belgija, sa sličnim brojem stanovnika i svim uvedenim strogim merama ima preko 18.000 mrtvih. Razlika nije nimalo zanemarljiva.

p.s. šta sve covek može danas da zakaci i to ne samo u mojim godinama:)
iskreno, moj cale je umro od raka na plucima. svojevremeno je radio u fabrici azbesta i ne znam bas da li to ima neke veze jer umro je 40 godina kasnije. tamo neka prababa mi je bila tuberant i od toga je umrla...s' obzirom da nas plase da će skoro cela nasa/moja generacija, kada za to dodje vreme, da umre od neke vrste raka ja sam vise zabrinut za to što mi je u genima. kada je corona u pitanju, za nju me bas pravo, da izvines, zabolese mooda.
intrigue
2020-12-16 12:07 PM
Информације су опречне .

- Pozitivna kao vrata, sedam dana bolesti. Sve gore iz dana u dan. Nema medicinske nege i praćenja za Covid bolesnike, samo hitna pomoć u slućaju gušenje/umiranja - navela je ona.

Ово каже Ктистина Ковач , ћерка Корнрлија Ковача .

Ево овде .

https://www.kurir.rs/stars/3586535/kristina-kovac-obolela-od-korone-ali-od-lecenja-u-svedskoj-mrka-kapa-virus-je-vi rus-pevacica-dobila-sok-odgovor

Дакле , седи кући , ко ти јебе матер ...ако се избориш са вирусом изборио си се...а ако се не избориш ето хитне помоћи по тебе да те одвезу у мртвачницу .

Precanin
(Нека буде борба �)
2020-12-16 05:41 PM
Буразеру, ја се не бих информисао у Куриру!
А приступ и јесте такав, забоарвили сте на грип, зна то бити зајебано 7 дана, кашљеш ко пас, зачеппљен нос, плућа закрчена, отежано дисање..и тако недељу дана, узимаш минимално потребне лијекове и мирујеш код куће, ако се погорша идеш у болницу, то је корона вирус, присутан одавно. Овај је дугачији, можда се преноси лакше, а можда из ваздуха додају мало, није доказано да не додају, све је могуће...и о томе се прича.
Један мој друг је у Бањњалуци имао, грип ко грип али психоза га је сатрала, страх да не оде на вентилатор...
Е то је сад проблем, та психоза, то се увукло..
Ја сам недавно био у једној фирми, пар сати, нешто да урадим, маске и сав тај протокол обавезни, чак и температуру мјере...
И послије пар дана ме зову, кажу ви сте били у контакту са једним од наших људи који је тестиран позитивно, кажу требао бих да одем на владин сајт и да урадим властиту процјену. Као да ли имам температуру, имам ли осјећај мириса (ја кажем да ми храна нема укуса, али они ми кажу да можда моја жена тако кува...зезам се, то био неки фазон..), све у свему послије свих тих питања, последње питање је да ли сам био у контакту с неким ко је тестиран позитивно. Ако кажеш да јеси онда ТОПЛО препоручују да се и сами тестирате. Па шшто то не ставиш на почетак а не на крај упитника!? Шта ме замајаваш са тривијалностима ако стално размишљаш како да ме навучеш да се тестирам. Наравно, ништа нисма урадио али сма примјетио да ми је то ушло у главу..тербао сам да идем код пријатења у посјету за пара дана, почео да размишљам да ли да им кађем...уће то у главу..и онад све отресем од себе, дођавола то је та психоза коју не смијеш да прихватиш као нормалност. Све ове мјере су за мене присила, не негирам вирус али ово је непропорционално лудило... Треба да идем на скијање, јеботе нећеш смјети да шмрцнеш, ко зна да ли ћеш моћи негдје да се угријеш, па како онда да се сачуваш од прехладе. А прехлада вјероватно грип, а грип је вирус, а вирус грипа је корона тип. Ух мора да је ковид...ма зајеби кризу. Бјели лук, сланиница, кувано вино, витамин Д, кефир (пробиотик), рендани џумбир с лимуном...ја нисам шмрцнуо већ годинама. А кад шмрцнем то траје док не поједем чен, два белог лука са два прста бјелоушке или адидас типа сланинице. И физичка активност, брза шетња барем, секс се не рачуна а и ком је до тога...
Ти Дискуте су срећан, имаш интернет, шта хоћеш, ко те теро, хоћеш да имаш тајландску масажу, е па мораш да сачекаш у карантину. Ја читам РТ, не сјећам се да је неко дизао џеву на РТ око Шведске! А у Швецкој је број умрлих од короне, да не улазимо у ваљаност овог ПРЦ (ПЦР) теста, је 770 по милиону популације, у Мађарској је 765, Швајцарској је 734 а у Белгији цак 1565, двоструко, УК је 963...али Русија је 333, И онда одмах иде питање, на западу, Руси нешто крију..говнари...
A овако раде на Западу...

https://tinyurl.com/rafaldejevnago


Ја тражим начина да се дочепам руске вакцине, за мене није битно али дјецу не дам да ми вакцинишу са њиховим РНК вакцинама, јок... ћераћемо се још! Ако не будем могао да путујем авиoном, идем преко Беринговог пролаза, крзно од фоке преко лећа и да те Бог види!
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2020-12-16 06:22 PM
To sa karantinom u hotelu jeste gnjavaza ali, i tu se treba organizovati. Bila neka Ozi zenska na IG koja se vratila u Au iz Tajlanda gde inače živi i glumi influenserku. Šta je prvo uradila u hotelskoj sobi? Ispremestala je namestaj! Spremala je sama i nešto od hrane, imala je mali reso, zalihu kojecega sto su joj ostavili prijatelji. Preskakala je konopac, radila sklekove, vezbala svaki dan nekoliko puta, joga, stavljala maske na lice, citala. Ono, kako se organizujes, tako ti je.
intrigue
2020-12-16 07:52 PM
Буразеру , не ради се о куриру и о томе колико се њима може веровати .
Данас скоро све дневне новине масу информација купе по друштвеним мрежама...тако је овог пута урадио и курир .
Све је почело да друштвеним мрежама где је Кристина отвитовала шта јој се дешава и шта се уствари дешава у Шведској где живи . Онда су Вучићеви индијанци кренули са искоришчавањем тог њеног твита , као ево вам га доказ да је у Шведској здравствени систем у курцу , за разлику од Србије .
Е , онда је Кристина одреаговала , па им јебала кеву ...мислим на ове Вучићеве .

То ти је цела памет .
И , неама ту преваре , веруј ми .

Што се тиће вируса . Носимо маске , мора се , закон ...
Али вакцина , не би то ја пре пролеће , тамо негде у Мају , ако буде могло да се иде у Србију .
До тад ће се ваљда знати више у вези те вакцине ...
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2020-12-16 08:23 PM
Meni je najtuznije kada vidim kakav je mentalni sklop ljudi sudeci po njihovim komentarima. Komentarisu ljudi iz Srbije ciji je zdravstveni sistem u jako losem, tragicnom stanju. Pomislim samo kako ovde pacijenti nisu u startu optereceni trazenjem veze, organizovanjem koverti i kojekakvih poklona za lekare, sestre, babice, salterke... Pa onda pomislim na sve te zdravstvene radnike, kako ih već zovu, koji i ocekuju i ne odbijaju kojesta jer se to podrazumeva. Ta 'kultura' mi je oduvek bila dno.

Precanin
(Нека буде борба �)
2020-12-16 10:22 PM
Ма неке новине се баве само бомбастичним насловима уз подешавање приче да иде на руку Пицоустом...Зато кажем да то није мјесто за информисање. И ја се надам да ће се разбистрити ситуација до љета, ево скењали су Трампа, сад ће све да крене ко по лоју. Кина ће да пропадне, Русија капитулира, Амери ће поново постати сила!
А ови из Озиленда ће наставити да им се увлаче у пакшу без обзира на штету, Канада исто...
Свијет иде у добром правцу!
DSQ1964
2020-12-16 11:07 PM
A ima i ona stara narodna izreka koja kaže „lažeš ko Instagram”. To sto mediji svoje informacije skupljaju po drustvenim mrezama samo govori o kvalitetu tih medija i tacnosti informacija koje nam prenose.
Slazem se da ima oprecnih informacija, previse oprecnih informacija, možda je jedem vnago, možda ta Kovac jede još vise, zato sam i stavio onaj link o smrtnosti u Svedskoj ove godine koji ipak ukazuje na neko normalno stanje uprkos svom pisanju celokupne internacionalne stampe o masovnoj smrti u Svedskoj zbog nenosenja maski.
I ja čitam RT. CNN i ostale zapadne mejnstrimmedije preskacem. RT međutim i sam uopste nije operisan od „fake news-a” ili pokusaja da manipulacijom tačnih podataka poture neku poruku koja uopste nema veze s mozgom. Uglavnom na to gledam sa simpatijama, ako, nek yebu mater zapadu, i treba jer zapad je tu vrstu dezinformacija doveo do savrsenstva. Nekad mi međutim i RT ide na qrac jer i oni previse podcenjuju svoje citaoce. Zato sam i reagovao na ono gore statisticko proseravanje i manipulaciju o Svedskoj...na koju btw nailazim i u drugim medijima bas sada, takoreci istovremeno.
Celokupno izvestavanje o coroni, od samog njenog početka je dno dna. Umesto da te, s obzirom da je bezvezno proglasena pandemija, mediji izvestavaju koliko je moguće tačno, kada već SZO svakodnevno dolazi sa nebulozama, oni se takmice sa njima i politicarima ko će vise da te syebe u mozak. Otvorite bilo koje Srpske medije i u njima je smrt, smrt i samo smrt. I kad nije smrt od corone onda je muž iskasapio ženu ili i ženu i decu, ili i ženu i decu i svoje i njene roditelje i na kraju sebi presudio. Ako se ni to danas nije desilo prelazi se na smrt po putevima, toga barem uvek ima. I tako dalje. Nemoguće je da ne primetis da se to radi namerno a koja namera stoji iza toga može samo da nagadjamo ali ono njihovo „ljudi to vole da čitaju” mi je dosta neubedljivo.

Ne ulazim u to, niti mislim da ima smisla rasprava o postojanju virusa, i kako je on postao, i ko ga je i zašto napravio. Teško da ćemo to ikada saznati i da za to postoje bilo kakvi dokazi a i ako postoje sigurno ih neće objaviti. Rasprava o dezinformisanju i propagandi međutim ima smisla, i to mnogo. Zahvaljujuci uspesnoj propagandi na koju se vecina masovno primila je i uvedeno zatvaranje sveta i ceo haos i cirkus zadnjih godinu dana. Cirkus je prava reč za ovo. Na sceni su debili, patuljci, budale i poneki vest madjionicar i mi ih gledamo i primamo se.

Što se organizovanja u karantinu tiče, nije to meni uopste problem. Retko da ima filma koji sam propustio tako da to ne mogu ovde da nadoknadim ali serije niakad nisam gledao. Jedinu seriju koju sam ikada pogledao od početka do kraja je ona najbolja ikada napravljena: Breaking bad. Ne pada mi na pamet da sada zapocinjem Game of trones ali ima tu par koje mogu da smestim u ovih 14-15 dana. Poneo sam i knjigu da procitam, biografiju Jenne Jameson:). Dosta podebelo izdanje, ko bi reko? Vezbe radim svakodnevno, sklekove, trbusnjake, cucnjeve. Cardio na zalost ne mogu. Razmišljao sam i ja da ponesem konopac ali skakanje po sobi, mislim ipak imam obzira na onog ispod mene iako sam ja na zadnjem spratu. Ne kuvam jer niti znam, niti želim. Ja ne znam jaje da skuvam, ne moram da znam jer je moja žena kao onaj mis u onom crtanom Ratatouille, neotkriveni talenat u kuhinji. To ne kažem zato što je ona moja žena nego zato što me hrana vrlo interesuje i sto sam probao jedan ili dva Michelin negradjena restorana. Od kako sam je upoznao, sada već dugi niz godina je ubeđujem da otvori restoran i zadivi svet ali ostace to moja neostvarena zelja, ona kaže da samo voli da kuva za mene;)
Kafu međutim pijem, i kuvam u prilično velikim kolicinama. Zbog tehnickih razloga sam ovde poneo Nes, iako naravno i ja preferiram espreso. Kuvam to i pijem po celi dan, kao i obaveznih 2 litara vode dnevno. Tu sam negde sve skupa blizu oko 3 litara tecnosti dnevno. 2 i po sigurno.
Na kraju krajeva, nedelju dana karantina mi je sigurno trebalo i bez da me primoravaju na to. Posle svog stresa u Chemerici, Shveckoj i Srbiji, najviše oko samog organizovanja putovanja, otkazivanja letova, ogromne papirologije da bih uopste mogao da se vratim, i samih problema da do papira uopste dodjem a sve prouzrokovano otezanim kretanjem...ja sam kao državljanin Svedske vadio papire u Danskoj da bih putovao iz Srbije, nije bilo ni malo jednostavno...pa onda susret sa majkom koja je u dosta losem stanju, mislim karantin i nekoliko dana sam sa samim sobom su mi sigurno trebali. Ono sto je problem je da sam prisiljen i mimo svoje volje tu gde jesam a to mi opasno ide na qrac.
Precanin
(Нека буде борба �)
2020-12-16 11:46 PM
Супер што ниси понио конопац, самица је то, мож човеку да се деси да му на памет падне да се беси! Или да беси друге...
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2020-12-17 12:11 AM
dsq, je l to ona glumica u pornicarskim filmovima?
DSQ1964
2020-12-17 12:30 AM
haha, ma prilično sam visoko, na desetom spratu i kad pogledam kroz terasu dole vidim zid koji ogradjuje hotel. pad sa terase bi bio pravo kichmom na njega, bas preko polovine. cenim da bi bolelo. i kad god ga vidim stalno se pomislim kako li razmišljaju oni koji se razmišljaju o samoubistvu ali bolje da ne znam.

frangi, da, stara garda ;))
DSQ1964
2020-12-17 12:31 AM
kad su pornici još uvek bili umetnost :))
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2020-12-17 12:42 AM
Ja je znam po prezimenu pa reko' da l je ta, Dzema. Ima ovaj moj njenu sliku sto mu je potpisala na Sexpo vasaru ovde u Syd pre iha ha godina. U nekonm crvenom korzetu, imala crnu kosu i sva nacickana. Uramio i obesio u garazu. Nisam imala prilike da gledam njenu umetnost.
Precanin
(Нека буде борба �)
2020-12-17 01:36 AM
И да, Диксуте, ти слабо стојиш са политиком, нема на РТ „лажних вијести”, сврха РТ је управо супротна. Истина, факти, чинњенице и опет истина...
Има, деси се, не баш најсретнији избор материјала који се тамо поставља, мени лично се не допада што је главни уредник Арменка (не Јерменка).
О порно глупостима не бих...
https://www.rt.com/news/509911-victoria-lockdown-human-rights/
DSQ1964
2020-12-17 01:45 AM
Ma nisam ni ja, možda jedan film, pa ni taj ceo;))
Pocetkom 90-ih sam ja često bio u Chicagu i kad god sam bio redovno sam odlazio u Admiral theatre. To je bio, moglo bi da se kaže vrlo luksuzni striptiz bar, tipican za Americko podneblje, kao iz filmova ali je Admiral bio od cuvenijih. U njemu su dolazile da nastupaju, to jest da se skidaju gole, najvece zvezde tadasnje porno industrije. Moj porno opus datira tamo polovinom i do kraja 80-ih. Samo nešto malo početkom 90-ih kada su već pornjave pocele da se snimaju video kamerom i na brzinu i kada sva ta komercijala vise nije mogla nešto naročito da golica moju mashtu. Tada se negde i pojavila Jenna/Dzema i ona je valjda i poslednja super zvezda porno filma ali kažem, ja bas nisam imao mnogo interesovanja za nju. Citao sam međutim jednu drugu autobiografiju jedne druge porno zvezde iz 80-ih, Traci Lords koja je usla u porno kao maloletnica sa 15 godina ali fake licnom kartom i ceo svet je gledao njene filmove kada je ona imala recimo 16...i svi smo, gledajuci je, ispada bili pedofili i ne znajuci to. Posle se Traci preshaltovala na „prave” filmove i glumila sa pravim zvezdama, između ostalih sa Johnny Deppom. E ta njena autobiografija je bila odlicna pa reko ajde sad, da malo razbistrim mozak, da vidim šta Jenna ima da kaže.
Traci nikada nisam gledao u Admiralu ali jesam par mojih drugih junakinja i na kraju njihovog „performance-a” uvek je „highlight”, da ne kažem vrhunac bio slikanje sa njima. Za „twenty bucks” si uvek mogao da napravis sliku sa porno zvezdom u tvom krilu, i to golom! Tako da kad pomenu sliku, imao sam i ja par takvih ali su se one posle negde „zagubile” kada sam postao primeran, porodicni chovek koji spava snom pravednika. hehe.
Precanin
(Нека буде борба �)
2020-12-17 01:53 AM
Свашта, ја сам у Шикаги био ..50 пута, фирма ми тамо била, Френклин парк па онда Бафало Гроув ...и никада ми није пало на памет да идем на та мјеста...
DSQ1964
2020-12-17 01:58 AM
Preki, ma ja sam uvek referiram na RT i ako navodim izvor informacija onda su to oni. Ali da budem iskren prema tebi, a i prema samom sebi, i oni se, pa ne bas ni tako retko, služe sličnim pa i istim metodama kao i omrazeni CNN. Menjaju ugao stvari, obrcu ih statistikom, vade ih iz konteksta kako bi postavili svoj narativ...i rade sve ostale prljave stvari kojima se bilo koji drugi prljavi novinari služe. „Nashi” su pa im to ne uzimam za zlo. Informacioni i ne samo informacioni rat traje neprestano i ja sam zauzeo stranu i na istoj sam na kojoj si i ti. Nego samo kažem...a slepo ne verujem ni mami ni tati.
DSQ1964
2020-12-17 02:03 AM

Precanin
(Нека буде борба �)
17. decembar 2020. u 01.53

Свашта, ја сам у Шикаги био ..50 пута, фирма ми тамо била, Френклин парк па онда Бафало Гроув ...и никада ми није пало на памет да идем на та <<<

😅😂 e pa, propustio si odlične fotografije kojima bi danas sigurno zaradio status influensera na Instagramu
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2020-12-17 02:18 AM
Ja sam se u tom Šikagu i kuvala na 40 i smrzavala na minus 20. Kad zaduva onom Michigan avenijom oci izlecu i usi otpadaju. Imam sliku pored Mestrovicevog Indijanca i kod jezera, sa mosta... Prolazila sam pored Chicago teatra ali nikad ništa tamo. Water tower malo za šoping i Crate Barrel...

Ova Džena je bila dobra macka. Jedno mi nikada neće biti jasno, kako je doslo do toga da ona grdoba od Rona Džeremija ispadne velika faca u toj industriji...
DSQ1964
2020-12-17 03:48 AM
Jes vala Čikargo ima ekstremnu klimu. Ja baš uopšte ne volim taj grad i večito pitam moju familiju koji klinac traže tamo.

Pa Ron, nisam čitao njegovu autobiografiju i ne znam da li je ima, verujem da da ali moj stručni odgovor na tvoje pitanje je 2 razloga: prvi, najveća kita tada u industriji kada je John Holmes već okačinjao „kopačke o klin” a i valjda fasovao Aids. Drugi, jednostavniji, on se održao dugo u industriji to jest nije mu to udarilo u glavu ili mu još gore, došlo glave.

Moja omiljena „glumica” je bila Shauna Grant ali nije dugo potrajala, posle samo 2 godine snimanja izvrsila je samoubistvo sa tek navrsenih 20 godina. Mnogi od njih propadnu skroz mentalno, odaju se drogama, alkoholu i ko zna čemu sve ne. Za razliku od muzičara porno glumci rade celim svojim telom i jaka fizika, zdravo telo i pre svega duh su vrlo poželjna kombinacija.

A kad smo kod muzičara, pročitao sam još jednu da kažem autobiografiju, The Dirt, o dogodovštinama Mötley Crüe-a za vreme njihovih karijera. Snimljen je i film prema knjizi ali je knjiga, naravno kao i uvek bolja. Nikada nisam slušao tu vrstu muzike ali interesantnu knjigu ili film uvek mogu da pročitam i pogledam.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2020-12-17 04:04 AM
😅😂 e pa, propustio si odlične fotografije kojima bi danas sigurno zaradio status influensera na Instagramu
...
Jeste, jeste, Prča za influensera, sa sve rukavicama kada sipa petrol! 😄😄😄

Mötley Crüe su takvi majstori da im skidam kapu za jedan od naj koncerata na kojima sam bila. Šta su tek radili dok su bili mladji mogu samo da mislim. Bili face, najavili oprostajnu turneju, posteno odradili i cao djaci. Onda nam dosli Black Sabbath u okviru njihove oprostajne kad vidje vraga, i dalje motaju. Dzaba smo bili njanjavi, mislili nikad vise.

Ja volim te autobiografije. Imam Kita Ricardsa i Lemijevu, debele knjige, nikako da se potrefi vreme za to. Stavicu na spisak i MC knjigu.
intrigue
2020-12-17 04:24 PM
Јес ти видео скривених порнофила , друже мој !? :)) На шта је ова дискусија спала , да читамо о порно индустрији и онима који су у њој !?
цццц!
Франги шатро нема појма , видела код мужа...а овамо Х пута , гедајућу „глумицу” на делу , вриштала као да жени брата . :))
Признај Франги , није то срамота , то је бре нормално , сви парови гледају порњаву док се сексају . :))

А Гене јеботе , па ти ниси само Нолетов фан :))

пс.
мене интересује Стеллин коментар на ову тему :))
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2020-12-17 06:35 PM
Jok intrig, nisam videla doticnu umetnicu na delu niti smo gledali tu kinematografiju u duetu. Fotosopirana je lepa, sva ispeglana i savrsena, u tom crvenom korzetu i fensi gacama.

intrigue
2020-12-17 07:45 PM
Ок ок , сватио сам , ти си више обраћала пажњу на Рона , што је и нормално , зар не !? :))))

пс.
факат , како је он са онаковом фацом могао сними Прохујало са вихором :)))
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2020-12-17 08:00 PM
Davno je to bilo intrig dok je Ron bio mladjan ali, i tada je bio bljak, isti Turcin kakvih po Svabiji ima na sve strane...
DSQ1964
2020-12-17 09:18 PM
Intrigo, što kriviš nas, krivi Mr. Good-a, ja sam lepo počeo diskusiju u kojoj je glavna tema bila tenis na predstojećem grand slamu😁

Šalim se, preuzumam svu odgovornost na sebe, izdržite još par dana dok izadjem odavde, sutra mi rade drugi prc test. I moram reći da su naši mnogo nežniji. Gadno je ono kad ti ga rokne u nos. Naši imaju neke tanke one zaebancije za uzimanje brisa, samo te malo zagolica, ako i to. Ovde neke debele, skoro ko oni „tops” za uši, kad ti ga nabije sve svitke vidiš.
Mr_Good
(((vipra)))
2020-12-18 05:09 AM
Ne, ne! Do mene je!
Neću da drugi ispaštaju zbog mene.

Niko me nije ter'o.

https://www.youtube.com/watch?v=nD_wmkPA37o
DSQ1964
2020-12-18 07:50 AM
🤣🤣
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2020-12-20 07:14 PM
Kod nas u severnom delu grada iskocili zarazeni. Odmah frka, prete da nema ništa od Krismasa i okupljanja. Sinoć u samousluzi nema guz papira. Ovo ludilo i posast neće tek tako proći
DSQ1964
2020-12-21 01:00 AM
Očigledno su rešili, opet orkestrirano, u mnogim delovima sveta da ukinu novu godinu. Evo zatvoriše Englesku zbog „nove” mutacije virusa, sad će i ostalu Evropu. Ovde u Aziji odjednom skočiše slučajevi rekordno ni otkuda, cenim da će prva zabrana biti sveobuhvatna prodaja alkohola.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
2020-12-21 11:05 PM
Ludnica. Od 44.000 testiranih 8 pozitivnih i narod odmah navalio da kupuje guz papir. Da mogu samo da odem na neku farmu i da se ne vracam godinu dana.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.