Forums : Politika

 Comment
Skrivaju vesti, zar ne??
marisav
(Besposlicar)
2021-02-22 08:00 AM
Puni mediji vesti is KORONOFASISTICKE kuhinje...te vakcinisano ovoliko, te vakcinisano onoliko,,,nigde vesti da su ozbiljno popustili, nego prete i nadalje sa maskama,,,dakle JOS VAKCINA, MILIONI VAKCINA A JOS MILIONA MASKI Takođe.
A interesantno,,,nakon miliona VAKCINISANIH, nigde da covek procita da li je iko umro...ja zakljucujem OD MILIONA VAKCINISANIH SVI SU ZIVI...FANTATICNO,,,PA UKIDAJMO OGRANICENJA I MASKE ONDA.
oH, NE---IZg;eda da i revakcinisani moraju opet još koju godinu da se cuvaju u maskama...
Predlazem da sve clanove kriznih stabova u svim državama koje su podlegle međunaronom ropstvu CEPIMO SA VAKCINAMA PROTIV BESNILA...KODNAS NPR DR KONA I ONU DARIJU SARAJKU,,,ZA POCETAK,,,ONDA AKO VAKCINA PROTIV BESNILA DAJE REZULTATE PROširITI NJENU PRIMENU NA SIROKE NARODNE OSAMUCENE MASE DVONOZACCA...
marisav
(Besposlicar)
2021-02-22 08:25 AM
..još niko da umre od VAKCINISANIH..pa nije moguće? Svi živi,,a milioni vakcinisani---dokle ćemo brojati dok prvi vakcinisani ne umre?

Cudno da ni Rojters, ni AP ni Dojce Vele,,,BBC ne znaju nikoga da je umro posle vakcinacija...bas spektakularno!!!

Mene interesuju ti mrtvi, a vakcinisani,, gde su ti,,,hoće li kada svi budu vakcinisani iko vakcinisan i umreti...ili neće,,,je.ote pa kako to nisu vakcinisali sav narod još dok infekcija nije krenula,,svi bismo bilo živi i onih pola miliona koji su umrli jer ih nisu vakcinisali na vreme...
Hobo
(Pacifing by force)
2021-02-22 11:05 AM
Naj jače oruzje protiv korone trenutno je vakcina ... sve ostalo spada u neki vid prevencije ili izolacije da nebi dosao u kontakt sa virusom.

Dakle veoma je mali rizik od vakcine u poredjenju sa virusom .

Starac_Foco
(--)
2021-02-22 11:14 AM
Ja pokusavam da dukucim šta pisci kao ti pokusavaju da kažu. Da su sve vakcine, ukljucujuci i rusku i kinesku, napravljene da nas ubijaju, to ONI (ko god da su oni) sve znaju, ali neće da nam kažu?

Nije bas tačno da niko ne piše o umrlim posle vakcine, vidi ispod. Bas ti sto kažeš da ne pišu o tome su napisali poduzi clanak. A sad koliko je tačno to što pišu, i pod uslovom da ne umanjuju brojke namjerno, ne znaju ni oni. Ne zna u stvari niko, možda Bog jedino.

Niti je to moguće precizno ustanoviti. Od 1000 onih koji imaju 75-80 godina (a najviše se vakcinisu takvi), 50 ih godisnje umre svakako. Ako je neko umro sat posle vakcine, taj spada u pouzdanu statistiku. Ako je umro dan kasnije, to već nije bas puzdano da je 100% od vakcine ali je vrlo vjerovatno. A ako je umro 10 dana posle, po tome ništa ne možeš zakljuciti. Mnogi će da umru i zato što zbog korone u mnogim državama otezano se dolazi do doktora, operacije se odlazu, bolnice ne primaju, itd.

https://www.dw.com/en/fact-check-no-links-found-between-vaccination-and-deaths/a-56458746

The Paul Ehrlich Institute (PEI), which is in charge of vaccination in Germany, has been looking into 113 reported deaths in the country. In all these cases, those who died were aged from 79 to 93 years old and died between one hour and 19 days after receiving the vaccine. Of those 113, 20 died as a result of the COVID-19 infection (19 of them did not have full vaccination protection; the other case is still unclear). 43 people died as a result of pre-existing conditions, according to Brigitte Keller-Stanislawski, the head of the PEI's department of safety for medical products.
zupa
(DR.MR)
2021-02-22 11:21 AM
Зашто онда ,,ВЕЛИКИ РЕСЕТ;;
Tehnicar
(Tehnicar)
2021-02-22 12:01 PM
Sigurno nećeš naći istinu u medijima koje sponzorise duboka država.
Evi ima ovdje:

https://www.srbijadanas.net/srpski-doktori-priznali-skok-zarazenih-posle-vakcinacije-kineskom-vakcinom/
geriatrikus
(zvakac karamela)
2021-02-22 12:13 PM
Ко с Кинезима тикве сади...
Milles_Broker
2021-02-22 12:29 PM
zupa
(DR.MR)
22. februar 2021. u 11.21

Зашто онда ,,ВЕЛИКИ РЕСЕТ;;

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Не вреди овде о томе губити време .
То и сам видиш.
Али за неколико година ће им ваљда бити мало јасније шта се ваља иза брда.

Само полако -:)
Jocko4
(observer)
2021-02-22 12:35 PM
Да ли су после вакцинисања оболели од Ковида, можда, претходно већ били инфицирани и можда је била у току инкубација ?

Ово кажем без намере да браним ову, или ону вакцину против Ковида, јер вакцина не сме да се даје онима који су већ инфицирани, евентуално на тесту позитивнима, као и онима који су релативно скоро преболели Ковид. Могуће је да су због журбе, у настојању да се вакцинише што већи број људи, занемариване неке мере предострожности.
cenim_ja
2021-02-22 12:42 PM
Ovo je jedina i prava istina...a vi kako hocete...
https://youtu.be/kicru2Nr8DY
marisav
(Besposlicar)
2021-02-23 07:31 AM
Znaci do sada-kraj februara 2021 JOS NIKO KO JE VAKCINISAN NIJE UMRO??!!
Molim nekoga kad sazna za umrlog a prethodno vakcinisanog da ovde javi i napise ko je to>>>>
Do sada znamo samo za milione UMRLIH NEVAKCINISANIH,,,VAKCINISANI SVI ZIVE..SJAJAN USPEH ALA BIL GATES MEDICINE!!!!
Jocko4
(observer)
2021-02-24 05:06 PM
marisavе,

Јел' стижу вести из Норвешке и Данске у Аустралију ?

 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.