Forums : Politika

 Comment
Važnije da sunčate zadnjice po hrvatskom primorju
semperaliquem
2021-02-21 09:36 AM
https://tinyurl.com/45uyxmfe

Čitam kritike na račun filma. Jedna od njih je da je sve to moglo bolje. Pitam te što kažu da je moglo bolje, zašto gospodo za sve ove decenije se ne setiste da to „bolje” snimite ili makar da pomognete da se snimi. Niste smeli gospodo, jer ste licemeri i kukavice. Mnogima od vas je bitnije da se ne zamerite Hrvatima, jer vam je veoma važno da sunčate vaše zadnjice po hrvatskom primorju kada dođe leto, poručio je kritičarima filma „Dara iz Jasenovca” član Glavnog odbora SNS Vladimir Đukanović

https://tinyurl.com/2e6n6xzn
- Нажалост, и на нашу несрећу било је много горе од оног што је приказано на филму. Ми смо нашли неку најнижу прихватљиву меру у описивању тих злочина која може да се прикаже. Више од тога би било немогуће гледати, а мање од тога не би донело правдо нити учинило филм истинским. Десило се то што се десило, али требало је одлучити како то показати. Ми смо то пажљиво мерили и верујем да смо успели. Јесте тешко за гледање али може да се испрати, да је било нешто лакше то би била неправда према жртвама и ономе што се дешавало. Али, и на ово тешко и мучно што смо приказали има оних који кажу да „није ово довољно”. Знамо ми сви да је у логорима било горе, али не може се ићи на платно са више од овога – објашњава Антонијевић.
semperaliquem
2021-02-21 09:39 AM
Горе шта кажу учесници у стварању филма.
Мислим да је сасвим исправно то што су рекли.
C_A_B_O
2021-02-21 09:56 AM
PROBLEM je sto Jasenovac čini samo nekih 60% zrtava...ostalo spada u sUsjedske „dobrote” od Stepena do Ogulina,ne racunajuci PLIVACE do Dunava.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2021-02-21 10:55 AM
Nisam znao da je Vladimir Đukanović član Glavnog odbora SNS.

Još jedan razlog da se SNS skine sa vlasti. Do izbora za predsjednika Srbije, idemo dalje.

CEKAC
2021-02-21 10:58 AM
Evo još jedne kritike filma iz Jutarnjeg lista:

https://www.jutarnji.hr/kultura/film-i-televizija/nenad-polimac-o-dari-iz-jasenovca-ne-može-se-prica-graditi- na-zlocestim-ustašama-i-nemocnim-srbima-15052326
semperaliquem
2021-02-21 11:18 AM
„Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
21. фебруар 2021. у 10.55

Još jedan razlog da se SNS skine sa vlasti. ”

Није тема ал када си већ почео, треба да напишеш зашто. Како томислиш да учиниш итд...

И у вези теме:
Да ли си прочитао шта је речено? Имаш ли неко мишљење?
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
2021-02-21 11:58 AM
Sempera,
Procitao sam clanak. I napisao mišljenje o tome sto je Djuka napisao.
Tako sto rekoh šta mislim o stranci u kojoj je on u upravnom odboru.
Kako ih smjeniti? Pa na narednim izborima odsjeci jedan pipak. Mjesto Presjednika Srbije.

A do tada trovacima medijskog prostora koji skrecu teme sa stvari vaznih za zivot na „ajde sad malo o filmu i kriticarima”, odgovarati bitnim temama.

Recimo:
Sto je nacionalno blago RTB Bor prodano?
Kako funcionise veza vlasti i kriminalnih grupa?
Ko uzima profit od Krusika i dovodi ga do bankropta?
Kao i druga preduzeca koja se prvo ruiniraju pa prodaju u bescjenje?

Ziv bio.

geriatrikus
(zvakac karamela)
2021-02-21 12:34 PM
Српски народ у огромној већини пати од комплекса ниже вриједности, а то се свакодневно изражава у недостатку самопоштовања. А као посљедица тога или се експонирају као примитивни шатро националисти или дупеувлакачи разним несојима од којих би желили добити љубав и лицемјерно тапшање по рамену у смислу „Аферим Ћоркане, пиле од сокола”. Критично мали број је оних што се добро осјећају у својој српској кожи, поштујући себе, свој народ, а и остале вриједне поштовања.
„Највећи син” српског народа, уз овације идолопоклоника, хладно изјављује:„ After all, who can I support if not Croatia? I feel Croatians are dear ones for me”, а српски род се дрвљем и камењем обрушава на некога ко се усуди да у таквој изјави види нешто лоше.
30 година помно и у разним, како нормалним тако и у екстремним ситуацијама, непосредно посматрам реакције и дјеловања српског пука и најблаже речено не могу рећи да сам одушевљен. Ситношичарџијско резоновање, лицемјерство, кукавичлук, издаја...су прилично заступљене
активности...нажалост.
Simo
2021-02-21 08:54 PM
Struja mirno ide kroz dve zice, pokusaj da ih sastavis?
seljakipo
2021-02-21 11:30 PM
..., „Српски народ у огромној већини пати од комплекса ниже вриједности, а то се свакодневно изражава у недостатку самопоштовања...”

..., a, danas u ova moderna vremenase takvi Srbi nazivaju se Slovencima Hrvatima, Bosancima, Crnogorcima itd, itd itd, itd, itd dugacka je lista
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.