Forums : Fotografija

 Comment
Monaco & Nica
photomaestro
(foto i video)
2020-07-21 03:52 AM
505
(Senior)
2020-07-21 09:57 AM
Nice video 🎥Cote d'azur 🎥
Osamdesetih tri godine za redom bio na Festival du Film Canes, uf,oh, ah! Strasno doba, svetska manifestacija a ja sa Bolex 16mm 30m filmska traka ukupno 3m ili max duzina kadra 25sec, kamera sa federom na navijanje. Oko mene svestske zvezde i sterlete. Za promenu trake u kameri potrebno skoro pa minut. Gledam ovo tvoje pa kažem ovako onda ni CNN nije umeo i imao.
Ovih dosadnih covid dana gledam nisko budzetne dronove i izgleda mi da je minimum dovoljnog kvaliteta jedino DJI mini Mavic, ostalih milion jeftinih u ponudi izgleda da su samo igracke za decu.
I kod tebe smo pre videli bolji drone kvalitet od ovog, šta je ovde u pitamju?
Ostaje mi još za ovo preostalo aktivno doba Air-Photography i Tesla
auto? Probao sam da ga vozim, e to je bas nešto drugacije.
photomaestro
(foto i video)
2020-07-21 10:37 AM
Tih par kadrova sam uzeo od kolege koji je snimao sa dji mavic pro.Ja nisam smeo phantoma 4 da dizem u vazduh jer me je iskreno bilo strah.Tu je odmah i dvorac princa Alberta drugog i nisam smeo da se igram.Inače moj dron ima neki problem hoće da mi ljulja sliku.Cas oce cas neće tako da zasad zavrsava posao.Monaco je predivan.Ako ikad uspem da se dokopam neke love kupio bih tamo bar jednu veću garsonjeru,za izdavanje naravno jer mnogi iz Svajcarske idu u Monaco.Sve je nabiveno nemas gde da se okrenes ali opet te mami da dodjes i uzivas.Gradi se i dalje,čini mi se da je sve u betonu,vrlo malo zelenih povrsina,ali opet je carobno.Novak Djokovic je zatvorio restoran bio sam tamo zeleo bar pice da popijem ali kada smo dosli rekose komsije da je zatvorio iako ima još uvek informacija na google da je otvoreno.Monaco se definitivno treba obici.Ako ikada dolazis za Svajcarsku obavezno da se javis voleo bih te i lično upoznati.Inače i ja imam po nešto sitno,svdbe su mi prebacili sledeće godine,a ostalo je rođendana i krstenja,tako ako se nešto ne promeni molim Boga da tako ostane od 29 avgusta ćemo krenuti.Ako opet uvedu zabranu ode sve u zaborav za ovu godinu.Šta ćemo moramo s tim živeti.Sledeće godine bih trebao i sinu proslaviti punoletstvo u Srbiji a i to je pod znakom pitanja.Nadam se da te zdravlje dobro sluzi i da si još uvek vitalan i da imaš volje za ovim poslom.
photomaestro
(foto i video)
2020-07-21 10:41 AM
Najgore od svega je što se narod uplasio i oni koji bi da slave odustaju.Tesla je inače kod nas dosta čest auto,sad mu je i pala cena tako da polovnog možeš naći za otprilike 35.000 sfr.
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.