Forums : Emigracija

 Comment
Bombe po Beogradu
Marko_011
(Buongiorno a tutti)
2022-05-17 02:43 PM

Šta mislite o ovim online bombasima?

Ja ne bih ništa praznio i proveravao.

Mogu da uvedu kontrolu.

Mudrijash, odes negde u TC i isprazne isti.

Sada kao svaki dan, fakticki lockdown.

Prere Kineskom Centru, Ruskoj Ambasadi i

Turkish Airlines.

Trebaju hakeri ili blokirati taj

Proline ili kako već.

Sumnjam da se radi o Ukrajincima.

Skoro uhvatili grupu Poljaka.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2022-05-17 03:29 PM
kapiram da panduri još uvek ne umeju da koriste /zeznu koriscenje vpn-a, ili ako znaju, neće da se ofiraju na tako sitno, a da vojna i civilna informativna agencija neće da im kaže. verovatno se klinci zezaju. čak sumnjam da je neko sa strane. doduse, moguće bi bilo i da je neko iz ukr, posto oni pogresno misle da mi svi navijamo rezolutno protiv njih, a za ruse, - a mi, jer smo to gde su oni sad iskusili na svojoj kozurici, bas naprotiv - želimo im da sto pre „izgube” - posto će tako najjeftinije proći svaki dan sukoba duže - oni placaju najskuplje, ruje nešto manje, a zapadu je cist char. jbg.
Marko_011
(Buongiorno a tutti)
2022-05-17 04:21 PM

Previse dobro znaju lokacije a skoro i vise

Poljaka uhapseno.

Snimali lepote prirode, pred fabrikom oruzja.

Simo
2022-05-17 09:31 PM
Ne verujem da su uhvatili prave poljske spijune kako slikaju.
Koji spijun danas snima foto aparatom tako da ga neko vidi.
Mene je kao vidljivog profesionalca policija vise puta legitimisala dok slikam mnogo stosta, a vojna policija uhapsila u Pristini i predala civilnoj. Dosao neki inspektor uzeo kasetu i pita koje je vrste ja kažem Betacam, odnese negde da pregleda i vrati se pa kaže ne moze da vidi nema takav VCR, i nakon bla, bla ajd sloboda.
Svi znamo sa čim se danas sve spiuni ne služe da bi nešto snimili a mene su davno još u skoli čak i ucili kako se u te svrhe određena kamera kaumflira.
Verujem da je neki pandur napravio dogadjaj ali James Bonda uhvatio nije.
Simo
2022-05-17 09:37 PM
A ovo sa bombama nije nikakvo cudo, smisla za zahebanciju sa Srbima ima svako pa i sami Srbi. Jednom kad se ignorisu ovi pozivi neko će iz inata negde i necim i malo i da pukne, a možda i neće.
Razlog za uznemiravanje je veoma jasan dok povod za pravi terorizam veoma diskutabilan. Hebes ti tu teroristicku akciju ako se nezna razlog, povod i junacina.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2022-05-18 05:56 AM
ako se deca ne zezaju - onda se murija zeza (kao i za tog „spijuna”)- fazon, daj ne zahebavajte me, pa slobi su skinuli pre 23 godine karanfil, t.j. miri tamo u onoj vili koju je opljackao pre njih josip broz, u vazni, kroz prozor. i sad će kao neko da snima namensku fabriku.
naravno, zezanje je cov-op/mazanje ociju sa nekih vrlo bitnih tema. recimo da su nam zarade iste, a cene u prodavnici su 50 posto vece nego pre godinu-dve, neke i vise, a ispod 30 mislim da nije gotovo ništa, osim onih nekoliko fiksiranih proizvoda.
rezolutno odbijanje prigovora na izbore, maltene jedno ubistvo nedeljno kao devedesetih, itd - ima izuzetno mnogo vrlo vaznih pitanja o kojima bi neko mogao/trebalo da da neke odgovore i oko kojih bi trebali da diskutujemo, ali se to, standardno, gura pod tepih, dok se plasiraju vesti ni iz čega, ni o cemu, da bismo pricali o tome.
(lepo situaciju toga tipa opisala bas ova devojcica sto je predstavljala srbiju na eurosongu).
*sto je najbolje, mali fegetic koji onoj ribi pegla kosicu im se i javio da im kaže valjda šta koristi :) :) (malo je off).
99', neposredno posto su nas izlomili, snimam ja caplju sa velikim 300mm na keju ovde iza blokova. neki prdavac motor čujem iz daljine i reko sace da me davi baja... - hop, staje tip, uredno ceka (posto sam ja nisanio caplju, i cekam kadar da se pomeri da skljocnem, laktovima naslonjen na moj bajs). klik. - baja, vidim ima onu neku ajdi karticu na sisama, dobar dan, -dobar dan. a šta to snimate? - eno onu tamo 'ticu... u to ona odleti... aha. a pa dobro, ja sam znate radnik beogradskog vodovoda, a tamo u sumi je reni bunar, znate kakva je danas situacija... reko znam cvorovicu, lepo od tebe...
-zagledam se malo bolje, i stvarno i viri malo parce plavog krova limenog koji nisam ni video od onih krosnji topole :)
Power12345
2022-05-18 09:55 PM
sateliti su preuzeli poslove vojno izvidjačkim avionima i koji su 1970 godine pri brzini 2 maha mogli slikat slova dnevne štampe i šta si čitao uz kafu ...
Danas ti sateliti operiraju na visinama od 300 do1000 km visine...Kamere systemi vredni par milijardi dolara
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2022-05-19 04:54 AM
sr-71, actually gazi jače od 3 maha, na 30km. Mig 25 opusteno nije mogao da ga stigne.
Marko_011
(Buongiorno a tutti)
2022-05-19 05:20 PM

Osam adresa iz Poljske i nešto iz Ukrajine,

ima jedna u Iranu i još nekoliko zemalja.

Radi se o Proxiju(Proxy) ili VPN.

Da li oni imaju prave adrese ili neko

namestio iste da izgledaju, nisu rekli.

Sumnjiva mi ona za Iran.

Tamo odmah Smrtna Kazna.

Europol bi uhvatio naše da lažu.

Mislio i ja, ali dali su im taj Pronet

ili kako se već zove.

Verovatno im je Europol ustupio info,

ko lezi iza pretnji uz diskreciju.

Zatim zvali i po Srbiji, pa pohapsili

maloletnike, nije im se verovatno islo u

Skolu, pa pusti pretnju i slobodni su.

Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
2022-05-20 02:35 AM
Ma šta im je bre europol dao - kad je europol rekao da nisu tražili nikakvu pomoć i asistenciju na te teme. -nasi bre zezaju narod i skrecu paznju sa bitnih tema. -mislim da si ovde, bilo bi ti sve jasno da udjes u prodavnicu, pa onda u tu istu prodavnicu da udjes na svakih dve-tri nedelje, a u poslednjih godinu-dve.
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.