Forums : Umetnost i kultura

 Comment
Evi Ras oduzeta penzija
appassionata
2010-08-14 05:59 PM
Link: http://www.koreni.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2187

Poslednji deo teksta, koji govori o stanju našeg drustva:

Draga glumica

Draga Evo, glumice, slikarko, spisateljice (jedna od zaista retkih spisateljica u moru nepismenih koje objavljuju knjige u ovakvoj Srbiji) ko je Vama kriv što se niste slikali goli za Playboy kad ste bila jako lepa žena? Suzi se slikala. Pa još u pedesetim. Ko je Vama kriv što niste snimili par pornića dok ste bili jako lepa žena? Suzana ih je snimila, dva! Jedan „Rani(nedepilirani)radovi” i drugi „(M)oranje u pedesetim” ( Suzi je bila obesparila pa je (M)orala u 50-im da bi imala za struju, telefon i da se vrati na tv na velika vrata!) Ko je Vama, Evo, kriv što niste (a morali ste znati gde živite) znali, da Vas vrlo izvesno može snaći takva sudbina osim ako niste pristalica neke partije koja vam čuva leđa? Draga Evo, morali ste znati da se u ovakvoj Srbiji od pameti ne živi. U ovakvoj Srbiji se sa pameću sprda. Apropo tog, pade mi na pamet jedna PROVERENO ISTINITA priča. Sad ću vam je ispričati. Možda vam izmami osmeh na zabrinuto lice. Zemunski klan, onaj koji je ubio premijera, je u svojim redovima imao i čoveka po nadimku „Budala”. Znate kako je „zavredeo” takav nadimak? Tako, što je završio fakultet (tek po svršenom fakultetu je postao „budala”) pa su ga onda ostali zaista tretirali za budalu, i ostalo mu „Vlada budala”. Sad, simptomatično je malo da JEDINO fakultetlija „Budala” izmiče poterama sve ove godine. A da ne govorimo o „budalama” iz afirmativnih priča, inženjerima, profesorima, itd, koji hodaju pocepanih cipela i nemaju ’leba da jedu!? E vidite, Evo, zato su i rezultati takvi, pa onda i svest.

U ovakvoj Srbiji u kojoj su IN neznanje, nemoral, prostitucija, glupost i turbo folk!? Vi tu ne pripadate. Nije to ona Srbija koje se Vi sećate. Ne, ona više ne stanuje ovde. Beograd još manje, nije to onaj Beograd kad su se cenili kvalitet i pamet, Beograd koji je bio evropska metropola, velegrad. Pa, šta onda Vas čudi? Mene čudi kako to da Vas čudi. Morali ste znati da se u zemlji u kojoj je seno skuplje od zlata ponaša po volovskim kriterijumima. Sve to ste morali znati draga Evo Ras. Znamenita ženo, glumice, spisateljice, Mađarice, Srpkinjo, Čoveče .

Saša Dr. Đurović
appassionata
2010-08-14 07:41 PM
Potpisite peticiju Tadicu za vracanje penzije Evi Ras:
http://www.thepetitionsite.com/2/zahtev-predsedniku-srbije-borisu-tadicu/
CungaLunga
0
2010-10-04 06:12 PM
Eva je dobra dusa, zato i posti ovako, jer da su joj dani u zivotu prolazili kroz neciste misli i djela, imala bi visak svega, a ovako ima samo ono s čim je i rođena i nije je izgubila, a ima dusu, milinu i harizmu, to se vidi na njoj.
nema_meee
2011-06-27 10:00 AM
Vi sigurno niste gledali Evu u pravom svetlu, kako je „pametn,a inteligentna, fina ”Dama„.
Pokazala je svoje lice u onoj još idiotskoj seriji ”Farma„>

Ljudi su bili zaprepasteni njenim psovkama, izrazima i bljuvotinama koje je ta ista Eva Ras izgovarala svakodnevno dok nije ispala iz serije. A o spletkama koje je ona ispredala, da se i ne govori.
”Jadna, sirota ...„ i sl. njoj ne pripadaju epiteti.
Drska, zlobna, podmukla baba, to je ta ista Eva Ras koja pali ljude na svoju ”bolest„ a može konju rep iscupati. I zašto penzija kada dobija pare za svoje autorske radove i posao koji radi? Zabsto penzija ...šta vam je.

Ma idite molim vas. ”
 Comment Remember this topic!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.