Forums : Zdravlje

 Comment
Vakcina protiv korone
a123
2020-10-06 09:16 AM
Pozdrav svima,
Imam 19 godina i ocekujem veliki pritisak od roditelja da primim vakcinu protiv korone, a vrlo je moguće da će biti i obavezna. Da li imate neki predlog kako je izbeci i šta vi mislite o njoj?
igloo
2020-11-23 05:19 AM
Odbijte i zanemarite sve štetne savete neupućenih. Ni sveučilišta nemaju pojma o ovom virusu i još manje o vakcini o kojoj se priča. Dopustite drugima da testuju tu vakcinu na odabrane „miševe” naše civilizacije, i verujte da je naš prirodni imunitet jači os svega. God Bless !
Marija-19
2020-12-14 10:03 AM
Mislim da svako treba sam da odluči. Popričaj sa roditeljima, oni ti žele najbolje, samo ne vide stvari onako kao ih ti vidiš. Reci skroz otvoreno zašto ne želiš, koje su tvoje sumnje i strahovi. Podeli sa njima sve što znaš, ako treba pogledajte zajedno neke filmove o vakcinama, posledicama... Imaj strpljenja sa njima, verujem da će te na kraju podržati šta god da odlučiš. Strah tera ljude da se ponašaju drugačije nego u regularnim okolnostima, a oni se za tebe plaše.
Qlex
(HAKUNA MATATA)
2021-01-13 03:13 AM
Ako nisi pozitivan (a nadam se da si to proverio ili da su te roditelji odveli da se testiras!) možeš da razgovaras sa roditeljima i lekarom opste prakse da ti za početak daju običnu vakcinu protiv sezonskog gripa koja je proverena...
Mocart
(Strucnjak)
2021-07-22 03:44 PM
Заборави вакцину, нико те неће присилити. И да добијеш корону преболећеш као грип. Дугорочне последице вакцинације нису јасне, остави другима нека буду покусни кунићи. На званичним медијима се нећеш информисати.
pravda_i_istina
2021-10-10 12:51 AM
vakcinisi se ako hoćeš da umres brzo, ili postanes invalid, pa potom umres u kratkom roku

zašto je island potpuno zabranio moderninu vakcinu? zašto su japanci kao rekli da je bila kontaminirana, i cime? da li evropski parlament odgovorio? zašto lažu?

zašto umiru vakcinisani ako su zasticeni?
85% of Covid-19 deaths in New South Wales, Australia are among the Fully Vaccinated

šta kažu grobari?
UK Funeral Director Speaks Out About Scripted BBC Interviews and Vaccine-Induced Harm and Death

šta kažu patolozi?
German Chief Pathologist Sounds Alarm on Fatal Covid Vaccine Injuries: „Jab is Cause of Death in 30-40% of Autopsies of Recently Vaccinated”
https://theexpose.uk/2021/09/13/german-chief-pathologist-sounds-alarm-on-fatal-covid-vaccine-injuries-jab -is-cause-of-death-in-30-40-of-autopsies-of-recently-vaccinated/

samo lud posle svega sto smo saznali prima vakcinu, lud ili samoubica.
pravda_i_istina
2021-10-10 12:53 AM
VAKSER LOBI CEMO IZVESTI PRED MeđuNARODNI SUD ZA GENOCID

W.H.O and World Leaders have serious questions to answer in the upcoming trials for ‘Crimes against Humanity’ by committing COVID Fraud
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Keychain ?
.