Forums : Zdravlje

 Comment
Virusi ne postoje kao uzrocnici bolesti.
Bazorilo
2020-04-29 07:57 PM
Pratio sam video na kome jedan od najvecih svetskih strucnjaka,zaboravih ime(postavicu ovih dana)kaže,da korona virus ne postoji,već da se odredjenim vakcinama oslabi imuni sistem pacijenta ,pa ovaj nije u stanju da se izbori sa djubretom koje mu je tom prilikom ubrizgano u telo.Tako je prouzrokovana takozvana HIV/AIDS,bolest,pa je pripisano majmunima kao navodnom uzrocniku.
Bazorilo
2020-06-11 06:40 PM
Bog je podigao ljude da obznane istinu naerodu.

>Iako je sam Paster pred kraj života priznao da je pogrešio u pogledu svoje teorije o mikrobima, na postulatima njegovih otkrića zasnovana je moderna biološka teorija na kojoj počiva i čitava savremena medicina.

Tako se danas u svim medicinskim udžbenicima kaže da najveći broj bolesti u ljudskom organizmu (kao i kod životinja i biljaka) nastaje delovanjem mikroorganizama (virusa, bakterija, gljivica) koje iz spoljašnje sredine ulaze u tkivo i zagade ga. To izazove reakciju imunog sistema i upale. Daljim razmnožavanjem mikrooganizama u tkivima mogu nastati teške degenerativne promene. Paster je tvrdio da u zavisnosti od vrste mikroba zavisi koja će se bolest u organizmu razviti.

Robert Koh (1843-1910) je kasnije pokušao da klasifikuje sve ove mikroorganizme koji izazivaju bolesti i da ih što više razotkrije. Mikrobi su tako uvek u istom obliku i prenose se sa jednog organizma na drugi, sa životinje na čoveka.

Pasterovi naučni postulati se i danas primenjuju u medicinskoj dijagnostici i nauci. To znači:
1. nađe se životinja ili čovek sa određenom bolešću.
2. izoluje se iz tkiva mikroorganizam u određenoj kulturi.
3. on se ubaci u telo zdrave eksperimentalne životinje i kada se i ona razboli - zaključi se da i ova životinja ima isti patogen kao i originalna.

I to je bio dokaz (i danas je) kako nastaju bolesti. Simptom manje ili simtom više stavlja se u niz simptoma karakterističnih za taj mikrob. Savremena medicinska dijagnostika je tako postala prava enigmatika. Mnogo puta isti simptom označava različite bolesti, a ista bolest može da se ispolji i sa različitim simptomima - po principu može da bude , ali ne mora da znači. Studenti medicine se zato pretvaraju u mašine za bubanje: simptom-uzrok-bolest-terapija, pri čemu mnogi vremenom potpuno izgube smisao da razmišljaju svojom glavom. Posumnjati da sa blagoslovenom medicinskom naukom nešto u temelju nije u redu predstavljalo bi pravu jeres.

Tako su Paster i Koh postavili temelje monomorfizma, a savremena medicinska nauka je napravila čitavu paletu antibiotika za određene patogene klice.
Zahvaljujući „genijalnoj” praksi jednog nadri lekara koji se vešto putem jednog falsifikata dočepao članstva u engleskom Kraljevskom lekarskom društvu i diplome lekara, Edvardu Dženeru, došlo se na ideju da se virusima stane na put vakcinacijom tj. aktiviranjem imunog sistema pre nego što virus dospe u organizam.

Farmaceutska industrija je bila oduševjena idejom i napravljene su vakcine (sa umrtvljenim virusima) za sve poznate bolesti. Do 1950. praktično su svi poznati virusi stavljeni pod kontrolu, a stotine miliona ljudi je vakcinisano. Sa jedne strane stvoren je profitabilan biznis sa vakcinama , a sa druge u „civilizovanom društvu” više nema tuberkuloze, dečije paralize, kolere, difterije, velikih boginja, bubonske kuge itd.

Današnji lekari veoma samouvereno kažu da je zahvaljujući savremenoj medicini, antibioticima i posebno vakcinama iskorenjen ogroman broj infektivnih bolesti. Istovremeno, isti lekari još nisu u stanju da objasne odakle dolaze novi smrtonosni virusi kao ebola, HIV, legionarska bolest, ptičiji grip, tuberkuloza otporna na antibiotike i sl.
ПРИЛОЗИ
unistavanje-mikroba.jpg
Postoji los izbor, veoma los izbor i postoji Moj izbor

Можете да ме мрзите, можете да ме волите, али морате да ме поштујете

Миран је онај ко зна а ћути, и који не верује у оно што чује док не провери!<
Dr_Blizak
(student)
2020-07-21 03:29 AM
Medicinska nauka je imala svoje pionire i metode koji danas izgledaju sarlatanski. Neko je od nečega morao početi u datim uslovima. Na danasnjem nivou gde saradjuje sa svim naučnim granama malo je iza vojne tehnologije.
Qlex
(HAKUNA MATATA)
2021-01-13 03:25 AM
Po reč tvojoj neka ti bude :)
jednaSosa
2021-03-23 11:43 PM
Nisi nam rekao ko je vodio/napravio tu emisju? Ime, prezime, struka i strucnost? Ako postoji na YouTubetu onda si trebao da ostavis link.

Usputno: pticji grip je objašnjen.

Ako virusi ne postoje ukljucujuci i ovaj Covid-19, kako ti bezimeni strucnjaci objašnjavaju prisustvo antitela?

Ne volim informacije ovakvog tipa, ne dorecene i još da se ne zna ko stoji iza njih.
Tehnicar
(Tehnicar)
2023-02-15 08:54 AM
Virusi postoje, ali nisu odvojene i samostalne jedinice zaraze, već nuzprodukti odbacene zatrovane i raspadnute celije unistene prirodnim imunitetom, koje organizam poslije razlaze ili izbacuje.
Takve sistematske dijelove dnk možeš detektovati npr. pcr testom.
Antitijela su upravo alati zaduzeni za eliminaciju otpadnog djela celije. Dakle, virusi ne postoje kao izvori zaraze, koji mutiraju i prenose se kako nam sada objašnjavaju.
Razliciti Otrovi (koje proizvodi tehnologija) su uglavnom uzrocnici bolesti i tkz.pandemija, a simptomi trovanja su identicni simptomima gripe i sl.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.