Forums : Švajcarska

 Comment
Definicija LDP. ovca (pretorijanera)
skyraser
2014-10-11 10:17 PM
Procitas, i ne mogoh ne podeliti sa vama.

Eldepeovac

Пичка. Феминиста. Наизглед човек, а Жена у црном.

Дериват изопаченог либерално капиталистичког друштва у виду бедног елдепеовског црва. Беслпосличар и активиста. Облик дегенерације. Фешн блогер, фешн влогер. Фешн дизајнер. Стилиста. Педер са запослењем.

Гади се Цркве и шајкаче, мрзи фашисте, а сваког ко не мисли као он, назива дивљаком, биготом и затуцаном хомофобном сељачином коју треба затворити јер кочи људско друштво у остваривању потпуних слобода. Наравно, атеиста, а заправо антитеиста.

Флафичаста сенка свог прадеде Солунца, носиоца Карађорђеве звезде, бркатог делије и сељака из јуначког епа о вијању Шваба по обронцима Цера.

Неспособан да држи Калашњиков, неспособан да служи војску, неспособан да брани вековна огњишта свог народа и свете кости својих предака.

Одликује га неразумевање глобалне политике. Леви екстрем, ни по чему бољи од своје суште супротности, са којом остварује симбиозу која дестабилизује друштво међусобним трвењима. Номинално се бори за људска права и афирмативну акцију, номинално помаже интеграцију Рома у друштво. Ни не помишља да помогне остарелом Циганину који са штакама покушава да уђе у аутобус. Гадан му је и смрди. Ходајући фестивал опречних мишљења и акција. Док заговара слободе, истовремено подржава болесне фемнистичке курветине у перформансу уринирања у цркви Христа Спаситеља и сечи крста моторном тестером.

Сматра да је Република Српска ,,геноцидна творевина„, настала на темељима Сребреничког масакра, док исто не мисли за Хрватску, државу изграђену на прогону пола милиона људи, државу која и као члан Европске Уније слави тај дан као национални празник.

Не слави крсну славу, заштитника своје породице водећи се ставом да је у питању застарео и варварски обичај. Бира Цезар салату уместо кавурме, пије Сомерсби, а Квас му је одвратан. Чита зликовачке Е-новине.

Уске фармерке, торбице преко рамена, педерске фризуре, лосиони, креме, масти и уља. Љубичасте струкиране кошуљице, перлице, дугине боје. Све се стапа у вртлогу безполног бића, непоштоваоца, па чак и противника свега традиционалног - Вапиано, не Руски цар.

Можда је добар човек, али лоше делује.

- Па не, мис`им шта ће нам та војна парада и Путин што долази, само шаљемо НАТО - у погрешну слику?!
- Јебем ти семе елдепеовско, поздрави брата православног.

 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.