Дискусије : Немачка

 Коментар
Alo Njemacka!
gettheneedle
26. јануар 2015. у 07.36
U međuvremenu ništa novo i još uvek sam u Srbiji.
Lutao sam po forumuma i sajtovima ali još ništa pametno nisam nasao.
I dalje skupljam informacije sto od poznanika, sto online. Situacija je još gora od poslednjeg javljanja i uprkost optimizmu premijera i gradjana moram reći da je ovde strasno stanje i jako, jako teško.Ja lično nisam ubeđen da će biti bolje u skorije vreeme. Možda za krimose i partije ali za postenog coveka koji hoće od svog rada da živi-ne.
Tako da sve opcije su otvorene i dalje a ako neko ima neku pametnu nek se javi. Trenutno radim ovde i smišljam kako potomstvu obezbediti bolje sutra.
shonsi, annunaki,
šta bi s vama, da li ste stigli u Njemacku?

shonsi
25. мај 2015. у 15.52
Još ne nazalost, ispade da je to zacarani krug. Ne možeš uzeti stan ako nemas posao, a ne možeš naći posao bez da nemas gde stanovati...
gettheneedle
29. јун 2015. у 03.41
shonsi, citao sam da su za početak uzimali sobe u hostelu ili preko airbnb servisa. Da li si razmišljao o tome? Mislim da ako nadjes posao stan ne bi trebao biti problem s pasosem eu.
gettheneedle
29. јун 2015. у 03.43
Ovaj forum je dosta zamro na svim temema, na fb imaš grupe koje su mnogo aktivnije i puno sam saznao tamo.
Dzoni333
18. октобар 2015. у 09.23
Za stan! ZNAM!!! da si od suvog zlata ne možeš ga dobiti. Ja sam ne znam ni kako dobio jedan stan. ali kroz muke sam prosao da ga nađemi uzelo je pa skoro 4 meseca. Imam i posao i sve sto treba za stan al JOK! oni biraju koga će da uzmu pod kiriju. i otkrio sam isto naše „JUGOVICKO” prezime nas mnogo J*be u ovog državi. CIm vide prezime na 'VIC„ kao da si s kruske pao i odma ”NEMA STANOVA„

a koja je to fb stranica.. ”
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.