Дискусије : Ниш

 Коментар
Vesti iz Leskovac
medijana
(kreativnost)
27. новембар 2012. у 13.59
Dana 27.10.2012 godine oko pet, pola šes, šes, po istočnobogojevačko vreme (EBT), u sred grad, u organizaciji leskovačke saobraćajne policije sprovedena je akcija pod nazivom „Letenje po put”.
Vozač Pežoa ga je nagazio od kud most, pokušavajući da proleti kroz raskrnicu, zakovavši se u vozača iste firme koji se u taj momenat kretao od kud katastar i koji, kako nezvanično saznajemo, u biblioteku sigurno neje bija.

I dok se pola grad dzverio i slikao s mobilni, u kola se odigrala prava drama.
Od siline šljeposuvanja, u prvo vozilo su nastradale šes’ četvrtine s’ meso i tri jogurta, kao i četvrtina sa sir, stropoštavši se na patos pri čemu se razletelo i toj malo meso i sirenje što imaše u nji.
Moravac jogurti, na koji nikoj živ ne mož’ poklopče da odlepi
a da ga sve ne icepi i da se sve ne umaže, su doživeli istu sudbinu.
Četvrtina sa sir biće upamćena među radnici u prvu i studenti bez pare, a za sobom je ostavila dve osmine i masnicu na šoferšajbnu.

Pored nji, u kese na zadnju d’sku su bili i tri komada soci
od dva litra marke Coca – Cola, dve limenke pivo Nikšićko i kesa
z džinčiki, svi stečeni požrtvovanim radom i leganjem kod aerodrom, kod Žičku i u Pečenjevce u popodnevnu smenu tog kobnog dana. Pivo i sok su, dok ovo javljamo, i dalje dosta razmućkani i postoji mogućnos’ znatnog šljiskanja ako se otvoriv.

Vazdušni jastuci u aknuto vozilo beoše preje*ani ali gi Đoka Folcvagen opravi preprošlu nedelju, tako da su se uspešno aktivirali sprečivši na taj način da tri taze pljeskavice od deset, sa svi mogući prilozi, završiv pod sedište. Pošto su iznesene iz kola vidno izmušljane i spljeskane upitali smo u kakvo su trenutno stanje preživele pljeskavice.
Od nadležnih je stigao odgovor: „Će pominev!”
Zmaj_Ognjeni
(BALKANSKI)
12. децембар 2012. у 22.06
Hvala ti sto me nasmeja!
Svako dobro od: Zmaja
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.