Дискусије : Торонто

 Коментар
Boxing day, „jeftino” - da li je?
snajka
(♡)
26. децембар 2016. у 16.00
I ove godine je, kao i svih predhodnih, totalna ludnica po radnjama, kao da džabe dele. Navodno sniženje cena, ali je u stvari velika prevara. Samo jednom sam otišla, jer ne volim gužve, ali mi je trebao mikser, da ga zamenim starim koji mi je upravo crkao. Jedva nadjoh parking, uz mnogo sreće, progurah se do prodavnice i nađoh mikser koji je reklamiran na sniženju a cena mu je bila ista kao i regularna, bez sniženja od 50%! Potrošila sam mnogo vremena da nađemprodavca koji pojma nema. Insistirala sam vrlo glasno da hoću da vidim menadžera. Kada se pojavio, tiho mi je objasnio je sniženje ustvari manufacturer suggested price! Legalna prevara za one koji ne znaju.
Sniženja garderobe je posebna priča. Sve što im je ostalo iz predhodne sezone ili bofl roba, daje se na sniženje. Kanadjani buljukom ruše radnje da dodju do nečeg jeftinog, naši tek u prvom naletu kada se doseljavaju. Posle se dovedu pameti.
Kada piše za dobre kapute ili jakne na primer da su 75% off, po toj ceni ih ima samo par komada u radnji, ako uopšte i postoje. Šoping histerija posle nekoliko sati čekanja u redu ispred radnje, više ni ne gleda na cenu.
Mi iz balkanskih siromašnih zemalja, imamo mnogo više pameti i iskustva (neko će da nas zaebe) nego kanadjani koji svake godine hrle na boxing day ko ovce.
CTEBA
(penzioner)
28. децембар 2016. у 11.12
Е сад јефтино, нема ништа за џабе.
Као што си и сама рекла, продају оно што им је остало, а многе радње које продају робу бољег квалитета, довуку нешто што преко године ни случајно не продају.
Шта ћеш људи се пале, купио сам ти и то у некој ексклузивној радњи...
rizling
30. децембар 2016. у 14.30


Ja sam kupioi gace. Ponuda je bila: ako kupis troje gaca, cetvte ti daju badava.

Nisu kineske, već iz vijetnama.
who_cares
08. јануар 2017. у 16.38
si mogo sine te gaće da kupiš i u srbiju,misim ono,nisi moro bauljati sve do u kanadu...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.