Дискусије : Торонто

 Коментар
boaz
(neradnik)
09. фебруар 2016. у 20.48
Lično sam se uverio u kakvom dvorcu živi.I u toj crkvi - domu I u samoj Bjeljini. Njega ocigledno stiti Dodik I Srpska država u Bosni jer je Kacavenda u svoje vreme bio velika Srbenda bar na jeziku. I naravno,stiti ga Sveti Sinod sa Patrijarhom Pavlom,a sada ovim novim Irinejom. Verovatno Kacavenda I njima svima zna mane I ima dokaza na pretek pa ih je sve uhvatila prpa da ga sude.
I stvarno,prvo bi trebala država da ga sudi za ubistvo mladica I pederastiju,a onda I sama crkva. A nije on ni jedini. Nedaloko je manastir Tvna gde živi kao lord vladika Konstantin koji isto tako ima putera na glavi pa je zato oteran u penziju. I on živi SAM u velikom kompleksu manastira kao lord.
A šta da kažemo za druge vladike,guzarante,zenskarose,srebroljubce...?
Vladiku Pahomija vise niko ne spominje,a silovao je malu decu.Država Srbija se udruzila sa crkvom,oduglovacila 3-4 godine sudjenje I onda proglasili da je sve zastarelo. A trauma koja će ta deca imati čitav zivot nikome ništa?!
Imali smo I u Ontariju bar dva slučaju gde su svestenici napastvovali seksualno decu I tu nekako prosao voz jer ih je nasa crkva stitila. Kolege popvi sve to znaju,zakleli se Hristu,a cute kao Mumije.
Neverujem da bi da je sada ziv kraljevic Marko da bi opet čuo poruku:
:Bez u crkvu kraljevicu Marko„!”
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
11. фебруар 2016. у 06.28
Ili kao sto postavljac teme definisa: Vrana vrani... ;)

Vlast sisa ovce, a kad joj se hoće i uzima mlijeko od jagnjadi. Htjele to ovce ili ne. Sa druge strane crkva uglavnom zavisi od duhovne veze sa narodom. Teško da će narod da daje ako odlazak u crkvu unosi nemir. Ako svestenici voze crne Audije, a papa vozi Fijat koji se pravi u Srbiji.

U situaciji gdje se pastiri tuku oko toga ko će biti kalif umjesto kalifa ili imati kljuceve od blagajne, dugo vremena treba da se ravnoteza i mir povrate.

nekadonaj
11. фебруар 2016. у 09.46
Kako se svijecar iz miltona obogati tako brzo a vele bijo vjernik i darodavac.Diktatura vama samo treba i motka usrana..
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.