Дискусије : Торонто

 Коментар
Ajde, za promenu, nešto korisno da uradimo
cenim_ja
12. новембар 2015. у 08.01
https://www.youtube.com/watch?v=tmDz_LBS30A
ЈАВНИ АПЕЛ ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА

У уторак, 3. новембра, у просторије Еколошког покрета доћи ће судски извршитељи да плене имовину Еколошког покрета ради наплате дуга у висини од 140.000,00 динара који је настао одржавањем четвородневне Међународне Еко-конференције. Еколошки покрет нема толику имовину да би намирио наведени дуг, али одузимањем јединог рачунара, наша активност ће бити прекинута. Зато у име Еколошког покрета упућујем јавни апел свим нашим члановима, пријатељима, симпатизерима и целокупној јавности да нам пруже солидарну помоћ у складу са својим могућностима.
Током 25 година рада Еколошки покрет је задужио све новосађане спасавајући највеће вредности Новог Сада, као све његове паркове, Соколски дом, стадион ,,Карађорђе„, Петроварадинску тврђаву, Војну болницу, Змај Јовину и Дунавску улицу, Фрушку гору... и многе друге вредности које су биле на удару интересних група. Иза 19 одржаних међународних научних Еко-конференција о битним условима живота човечанства, од којих је 5 заредом имало (нефинансијско) покровитељство УН, остало је више од 2.000 научних радова објављених у целовитом облику на више од 15.000 страница које су написали аутори из 45 држава са свих континената.
Пошто Еколошки покрет није на буџету, нити добија било каква средства по неком аутоматизму иако постиже светске резултате, маћехинским односом градске управе је доведен у ситуацију да му судски извршитељи онемогуће даљу активност. Зато се обраћамо целокупној јавности, посебно пријатељима и симпатизерима ради пружања солидарне помоћи. Пошто нам је жиро рачун блокиран, уплате солидарне помоћи се могу уплатити на жиро рачун партнерске организације која нам плаћа текуће материјалне трошкове: ОAK ,,Нови Сад”, динарски број жиро рачуна: 200-2632680101934-12
За дијаспору и солидарну помоћ из иностранства девизни жиро рачун партнерске организације је:
Свака донација ће бити јавно објављена, као донација Зорице Михајловић из Аустралије, која је уз пуно поверење уплату извршила електронском уплатницом (у прилогу) на број мобилног телефона одговорног лица Еколошког покрета или уз поштовање дискреције имена дародавца, ако се тако буде тражило, а плаћање дугова такође.
Са вером у солидарност, остајемо непоколебљиво на истом путу одбране највећих вредности свог народа, Новог Сада и целе Србије.
За Еколошки покрет
Никола Алексић, директор, с.р.

JAVNI APEL EKOLOŠKOG POKRETA

U utorak, 3. novembra, u prostorije Ekološkog pokreta doći će sudski izvršitelji da plene imovinu Ekološkog pokreta radi naplate duga u visini od 140.000,00 dinara koji je nastao održavanjem četvorodnevne Međunarodne Eko-konferencije. Ekološki pokret nema toliku imovinu da binamirio navedeni dug, ali оduzimanjem jedinog računara, naša aktivnost ćebiti prekinuta. Zato u ime Ekološkog pokreta upućujem javni apel svim našim članovima, prijateljima, simpatizerima i celokupnoj javnosti da nam pruže solidarnupomoć u skladu sa svojim mogućnostima.
Tokom 25 godinarada Ekološki pokret je zadužio sve novosađane spasavajući najveće vrednosti Novog Sada, kao svenjegove parkove, Sokolski dom, stadion ,,Karađorđe„, Petrovaradinsku tvrđavu, Vojnu bolnicu, Zmaj Jovinu i Dunavsku ulicu, Frušku goru... i mnoge druge vrednosti koje su bile na udaru interesnih grupa. Iza 19 održanih međunarodnih naučnih Eko-konferencija o bitnim uslovima života čovečanstva, od kojih je 5 zaredom imalo (nefinansijsko) pokroviteljstvo UN, ostalo je više od 2.000 naučnih radova objavljenih u celovitom obliku na više od 15.000 stranica koje su napisali autori iz 45 država sa svih kontinenata. Pošto Ekološki pokret nije na budžetu, niti dobija bilo kakva sredstva po nekom automatizmu iako postiže svetske rezultate, maćehinskim odnosom gradske uprave je doveden u situaciju da mu sudski izvršitelji onemoguće dalju aktivnost. Zato se obraćamo celokupnoj javnosti, posebno prijateljima i simpatizerima radi pružanja solidarne pomoći. Pošto nam je žiro račun blokiran, uplate solidarne pomoći se mogu uplatiti na žiro račun partnerske organizacije koja nam plaća tekuće materijalne troškove: OАК ,,Novi Sad”, na dinarski broj žiro računa: 200-2632680101934-12
Za dijasporu i solidarnu pomoć iz inostranstva devizni žiro račun partnerske organizacije je:
TRANSFER HAS TO BE EFFECTED AS PER FOLLOWING INSTRUCTION
FIELD 56a: INTERMEDIARY INSTITUTION DEUTSCHE BANK AG FRANKFURT SWIFT: DEUTDEFF FIELD 57a: ACCOUNT WITH INSTITUTION
Banka: Postanska Stedionica a.d. 11000 BEOGRAD SERBIA SWIFT: SBPORSBG FIELD 59: BENEFICIARY CUSTOMER – NAME & ADDRESS RS35200263268010100389 OAK „NOVI SAD” UDRUZENJE GRADJANA DUNAVSKI PARK BB. - 21000 NOVI SAD
Svaka donacija će biti javno objavljena, kao donacija Zorice Mihajlović iz Australije, koja je uz puno poverenje uplatu izvršila elektronskom uplatnicom (u prilogu)na broj mobilnog telefona direktora Ekološkog pokreta 064 304 73 38 ili uz poštovanje diskrecije imena darodavca, ako se tako bude tražilo, a plaćanje dugova takođe.
Sa verom u solidarnost, ostajemo nepokolebljivo na istom putu odbrane najvećihvrednosti svog naroda, NovogSada I cele Srbije.
Za Ekološki pokret
Nikola Aleksić, director, s.r.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.