Дискусије : Електроника

 Коментар
Placate li RTS pretplatu?
Shaolin_monk
(warrior)
14. јун 2012. у 04.26
Kao sto sam naslov kaže:
„Placate li RTS pretplatu” ?

Znam ljude koji ne placaju, a opet je dosta i onih koji placaju.
Nešto se spekulise da RTS pretplata nije zakonom obavezujuca.
Navodno, sve dok RTS ne sklopi ugovor sa svakim domaćinstvom.

Šta mislite Vi o tome ?
Nakamura
(Junior member)
14. јун 2012. у 07.20
ja nisam čuo da negde u Svetu postoji neka obavezna ili prisilna pretplata. Pretplata valjda znači da si se na nešto pretplatio.
Shaolin_monk
(warrior)
17. јун 2012. у 10.43
Znaci, ne placas.
Nakamura
(Junior member)
17. јун 2012. у 17.50
jok. Stize mi na 4 strujomera. Nisam namerno hteo ništa da odjavljujem iako mi na 3 adrese nema nikoga. Ko se pretplatio neka i odjavljuje. To ti je ko sa spamerima, salju spamove i u njima stave link na koji možeš da se odjavis. Pa su fazon onda uvatili i oni iz stambenog, ako nećeš da ti pakuju reklame uz racun, da ides kod njih da ih odjavis. Nasi su ti Srbi mnogo dovitljivi, da ne kažem lukavi jer je to samo jedan bezobrazluk. Što se mene tiče, tv bastilju mogu i da spale, slabo gledam TV, a RTS ne gledam odavno.
MAKPO
(uljar)
27. јун 2012. у 18.31
Jel se to stavlja u televizor? ;o)

Ma ne gledam ni ove kanale sto su za dzaba, a kamoli da uvodim RTS il' tamo nekoga kurtu murtu.

Ne znam koliko vas to kosta, al' ja ako bi ista placao to bi bilo najverovatnije Net TV Plus.

Pozdrav
Nakamura
(Junior member)
28. јун 2012. у 04.16
uljar,
radi se o tome što to nikom ne treba, a hoće na silu da nam nametnu pretplatu na RTS. Nije to mnogo novca, svega 4-5 eura, ali je mnogo bezobrazluka.
goran035
30. јун 2012. у 18.58
Lično mislim da je Vasa diskusija nepotrebna. Pa ljudi mi svi placamo TV pretplatu, samo sto EPS ne placa RTS-u. To je već njihov problem a ne nas. Još nas i maltretiraju.

Kada odete na salter elektrodistribucije ne postoji opcija da Vi pare opredeljujete za struju i za TV pretplatu. Vi jednostavno platite. Gde te pare idu mi ne znamo a niko nas i ne pita. Struja ne mora da se plati po racunu nego uplatite koliko imate para. Može preko uplatnice i vise puta, može i manje od racuna pa da Vas distribucija zaduzi. Struju Vam iskljucuje samo ako prekoracite neku sumu koju oni odrede za taj mesec kada žele da povecaju naplatu.

Po mom mišljenju RTS treba da tuzi EPS a ne da nas maltretira. Raspodela para je njihov licni dogovor u kome mi nismo ucestvovali, a nisu nas ni pitali.
Shaolin_monk
(warrior)
19. јул 2012. у 03.10
Ja ne placam, niti ću.

Zakonom nije obavezujuca RTS pretplata, tako da mogu da „pljunu pod prozor” onim ljudima koji ne placaju.

Nakamura
(Junior member)
19. јул 2012. у 03.47
19.07.2012

Radio-televizija Srbija će predložiti Vladi Srbije nova zakonska rešenja kako bi se ispunila obaveza države da obezbedi RTS-u stabilan izvor finansiranja.

Ta rešenja treba da izjednače prava i obaveze građana Beograda i Novog Sada koji su prošlog meseca u više od 60 procenata platili TV pretplatu i ostatka Srbije gde se prosečna naplata kreće oko 21 procenat, saopštio je RTS.

http://www.smedia.rs/biznis/vest/36953/
------

pa oni ne mogu da naplate ni karte u gradskim autobusima, a kamo li celoj Srbiji pretplatu. Mogli su oni da nas pretplate i na BBC, ali im ja nisam to tražio, niti ću im platiti.
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
25. јул 2012. у 09.56
Da sam tamo, ne bih placao pretplatu ako ne gledam RTS. Taj servis bi trebao da bude besplatan narodu, a trebao bi da živi od reklama kao sto je u celom svetu.
U ostalom nek ga kodiraju, pa kome treba nek placa.:) Problem je sto bi broj zainteresovanih bio mali tj. beznacajan.
I na Zapadu se razni porezi ugradjuju u razne pretplate. Nismo mi izmislili toplu vodu, za sigurno.:)

Jedino im promakla ideja da vas pretplate na neke novine.:)
prekodrinski
(Å¡loser)
27. јул 2012. у 06.03
Najpoštenije bi bilo da to ide izravno iz državnog proračuna. Inače, imam informacije, da zaposleni tamo uživaju, rade samo po par sati dnevno, čisti socijalizam...
Nakamura
(Junior member)
27. јул 2012. у 11.45
može država da plati iz svoje kase prenos sednice skupstine na rts-2, ako im je to uopste potrebno. I ja preko njihovih sudova ne mogu godinama da povratim dosta svog novca, pa njih to ne interesuje i sto bi mene interesovali njihovi prohtevi.
alfadelta
10. август 2012. у 16.12
tv pretplata(osim cable i satelit) ko još da najsedne na taj scam u 21 vijeku
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.