Дискусије : Игрице

 Коментар
AEON7 projekat
Lag200apm
15. новембар 2012. у 06.10
Pozdrav!

Ja sam deo tima koji razvija stratešku brouser igricu sa posvećenijim igračima, ali i igračima koji vole dobru priču, kao ciljnom grupom. Igra se zova AEON7 i postavljena je u svemir, daleko u budućnost. Mi jako volimo igre kao što su Company of Heroes, Dawn of War, Shogun Total War, Starcraft, Civilization, Call of Duty, Quake, Baldur’s Gate, Fallout, ali i Travian, Tribalwars, OGame itd., tako da smo odlučili da proširimo svoje delatnosti sa isključivog pravljenja igre za klijente i da započnemo razvoj i izradu naših spostvenih igara.
[IMG]http://i50.tinypic.com/214ppv6.jpg[/IMG]
Neću ovde puno pričati o gejmpleju, samo ću nabrojati na koje načine smatramo da će naša igra biti drugačija od drugih strateških brouser igrica: [b]samo jedan svet[/b] – tj. jedan server, kompleksna mehanika bitke, kompleksan sistem istraživanja i razvoja, nekonvencionalni sistem trgovine i, najvažnije, razvijena priča kojoj posvećujemo puno vremena i pažnje. Na linku [url]http://www.aeon7.info[/url] možete naći istoriju prva tri Aeon-a, dobima koja prethode dešavanjima u samoj igri.
[img]http://i46.tinypic.com/xbb6yv.jpg[/img]
Svaka podrška je, naravno, dobrodošla. Ako ste raspoloženi za to, možete iskoristiti nasu Facebook aplikaciju ([url]apps.facebook.com/aeonseven/[/url]) da lako pozovete prijatelje koji bi mogli biti zainteresovani. Napravili smo i Facebook stranicu koju možete pratiti da vidite sve AEON7 vesti i novine, da vidite koncept art, skrinšote iz igre i da komentarišete stvari koje postavljamo.
[B]Link je: https://www.facebook.com/aeonsevenhub[/B]

Evo i par primera stvari koje ćete moći da vidite na AEON7 Facebook stranici:
[img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/526066_550909524924782_1381391404_n.jpg[/img]
[b ]Republičan Science Lab[/b] - ovde će igrači obavljati svoje istraživanje, koje otključava nove tehnologije. Razvoj tehnologija odvijaće se u drugim zgradama, takozvanim Tech Lab-ovima.

[img]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/263497_551299441552457_2084056347_n.jpg[/img]
[b]Light Fighter[/b] - oslonac svake flote i odličan kao pratnja za trgovačke brodove. Igrači će biti u mogućnoti da podese na njega različite oklope, oružja, elektroniku i skinove.

[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/405040_550882174927517_1979342916_n.jpg[/img]
[b]Republ ičan Ground Shipyard[/b] - Kolosalne i produktivne kao i uvek, ove građevine mogu da proizvode brodove Fighter i Destroyer klase, ali i neke manje transportne brodove koji mogu da prenose Fighter brodove i druge vrste tereta.

Igra je trenutno u alfa fazi. Zatvorena beta počinje uskoro i trebaće nam pomoći oko testiranja kako bismo postavili zdrav balans u igri i kako bismo našli i ispravili greške u kodu. Ako je neko zainteresovan da učestvuje u beta testiranju možete se prijaviti slanjem mejla sa naslovom „Beta application” i imenom na adresu [email protected]
[img]http://i49.tinypic.com/qxlbuw.jpg[/img]
Hvala na pažnji! :)
Miloš
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.