Дискусије : Игрице

 Коментар
World of Tanks
Zodiak
04. фебруар 2012. у 16.59
Vidim da ima mnogo osoba ciji „gamertag” ukazuje da je ova PC igra veoma popularna među igračima koji su sa naših prostora.
Oni koji nisu čuli za ovu igru mogu po samom imenu da zakljuce da se radi o borbi tenkova. Igra je prvenstveno započeta u Rusiji (ili Belorusiji, nisam siguran) ali se sa vremenom proširila i sada ima vise servera (NA, EU, RU i Chi). U svako vreme na sernoamerckom (NA) serveru gde je ja igram nalazi se najmanje 10.000 igrača. Igra je iskljucivo „on line mutiplayer” i potpuno je besplatna. Premium clanarina se može kupiti na određeno vreme a to znači da se virtuelni novac (credit) i XP point za kupovinu i nadgradnju tenkova (bolji top, kupola, gusenice itd..) dupliraju. Naravno, virtuelni novac i XP points se akumuliraju kroz igru i borbe. Tenkovi, samohotke i tenk „distrojeri” su većinom iz drugog svetkog rata i par godina nakon rata. Neka od vozila su postojala samo na papiru kao projekti i nikada nisu napravljeni ali zbog raznovrsnosti i brojnosti u ovoj igri ovde postoje. Vozila su ruski, americki, nemacki i francuski modeli. Igra je veoma dinamicna i svaka tri meseca se nadogradjuje sa novim detaljima, mapama i tenkovima. Karakteristike vozila su skoro do najsitnijih detalja istorijski ispravne, ali opet...u pitanju je video igra pa se bas ne slazem da bi u stvarnosti americki M4 Sherman ikada mogao unisti Ferdinand kao što se to ponekad desava u igri...:-)
Trenutno postoji preko dest mapa na kojima se vode borbe, mozete se pridruziti nekom klanu ili nacininti svoj sopstveni klan...itd,itd.itd.
Cekaj da vidim da li uopste ima nekoga ko je već igra ili je zainteresovan da ne kucam bez potrebe pa će još da sledi...
Kao sto sam već napomenuo igra je besplatna i ništa ne kosta da je probate...
alpav
19. март 2012. у 10.35
Evo ja igram ovu igru za već nekoliko sedmice. Dodaj mi korisnicko ime „alpav”. Reci mi tvoj. Hvala
JMB
23. фебруар 2016. у 17.31
e
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.