Дискусије : Заштита

 Коментар
Kako izbrisati istoriju prijave sa IP adrese na FB
luzerkanumber1
(profesor)
26. август 2020. у 17.27
Treba mi bas hitna pomoć. Zanima me da li može i kako da se obrise istorija prijave na fb. Tj kad udjem u activity log a zatim na bezbednost i prijavljivanje sa leve strane, otvori se istorija prijave sa IP adresa i vreme. Htela sam to da obrisem. Probala sam tako što markiram ip adresu pa pritisnem desnim tasterom inspect pojavi se ono za programere, onaj tekst, ja to sve izbrisem, tu je i broj ip adrese i dok brisem nestaje iz istorije. Međutim posle kad se vratim na nalog i krenem opet od activity log i cele procedure kao da se nije izbrisalo. Stoji sve kao pre brisanja. Da li sam nešto zaboravila da pritisnem još ili se uopste ne radi ovako? Hvala
redorange
(poke, mem, kill)
01. септембар 2020. у 16.09
nisam expert, iskljucen mi je friend view na fb... znam samo da postoji dodatak za firefox... koristim arcic fox koji prima ekstenzije sa pale moona.
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
17. март 2022. у 09.37
Daj ne zanosite se, to je zabelezeno na FB serverima i spijuncina vlasnik FB to koristi i prodaje. Nema sanse, kojekakvi dodaci to je maskiranje da ne prikaze u browseru a tamo na serveru to ostaje za vjeke vjekova.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.