Дискусије : Веб дизајн

 Коментар
Molim Vas Besplatni email u Srbiji na srpskom?
ladolezh
(freelancer)
26. јануар 2012. у 23.07
Postoji li sajt na srpskom gde se može otvoriti email nalog a gde ne traže verifikacioni kod, nego neka najprostija registracija.

Ja se nalazim u inostranstvu a treba da otvorim email za nekog ko se uopste ne razume u kompjutere pa ne može da prođe verifikacioni kod na inostranim sajtovima a kad im ja otvorim odavde tamo im odbija lozinku??
Molim vas za pomoć gde otvoriti najprostiji nalog po mogućstvu na srpskom..Hvala.
dmitry
(web dizajner)
09. фебруар 2012. у 01.24
Nakamura
(znanje je moć)
09. фебруар 2012. у 05.44

kad na tom linku kliknes na „Sign Up Now!”, primetices da ćeš otici na isti sajt koji koristi i Serbiancafe. Znaci, imaš taj isti mail box i ovde na nasem sajtu.
Neko_bg
17. март 2013. у 18.22
Pazite na mailove na srpskom, već je par servisa koji su davali free mail ugaseno i ljudi su preko noćiostali bez mailova. Vise mojih klijenata je to dozivelo sad cupaju kosu sa glave. Dosta njihovih kupaca ima mail slace im mail poruke koje oni neće dobiti.

Gmail radi na srpkom, hotmail radi na srpskom...

Održavanje jednog free mail servisa kosta, recimo jedan domaći mail neću da mu spominjem ime je imao troskove za hosting preko 1000e mesecno. To nisu mogli da pokriju iz reklama... Najgore vecina korisnika je bilo van Srbije. Kaže neki salju fajlove po 100mb neki vece... Vlasnik vise nije mogao da radi u gubitku i morao da ugasi servis.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.