Дискусије : Веб дизајн

 Коментар
Kamera uživo
blek472
(kuvar)
04. август 2011. у 15.23
Zdravo,
živim u svom rodnom gradu koji ima nekih 300,000 stanovnika.Dosad nisam naletio na Internetu da ima svoju Live cam.S obzirom da imam drugova rasutih po čitavom svijetu,iz poznatih razloga.Tim drugovima u bijelom svijetu sigurno nekad padne na pamet njihov rodni grad.
Već izvjestan vremenski period razmišljam da na krovu svoje kuće instaliram kameru.Kuća je na sprat,sa najveće tačke krova bi još postavio cijev dužine nekih 2 m.sa te visine bi se pružao solidan pogled na grad.Sad razmišljam da li ta kamera da bude fiksna ili da rotira u krug?
Nisam baš upućen u te kamere koju bi bilo najbolje uzeti,s obzirom da bi ta kamera bila izložena svim vremenskim neprilikama.
Vjerovatno bi mi računar morao biti non-ston na Internetu,to mi nije problem pošto imam ADSL.Na računaru koristim XP da li bi bilo bolje da u njega instaliram Linux,pošto sam čuo da je on stabilniji i sigurniji?
Tu kameru pošto imam svoja nekakva dva bloga postavio bih na njih.Takođe na neke jače sajtove ja sam naletio na neka dva www.globocam.de i www.earthcam.com .E sad bih nekog zamolio da mi objasni ili pošalje neke linkove u vezi tih kamera koju da uzmem,i kako to sve da odradim,pošto nisam baš u to upućen.
Pozdrav!
Mostro
(junior member)
05. август 2011. у 17.46
treba ti softver, poput ovog: http://www.pysoft.com/Broadcaster.html
na donjem delu stranice su navedene i odgovarajuce kamere i zahtevi za hardverom PC. Za website ti treba skripta. Kamera mora da bude spoljna, zasticena od vode i usijavanja na suncu.
blek472
(kuvar)
06. август 2011. у 18.25
Mostro
(junior member)
Hvala ti na linku!Vidjecu šta se može uraditi.
pravda_i_istina
03. септембар 2011. у 02.04
teško ćeš ti to...
vidi ovde šta sam ja uradio (trenutno je iskljucena) http://www1.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/61/015640902/web-camera.html?43
moja kamera:
nije spoljna
ne zahteva racunar jedanput kada se instalira

adsl? teško osim ako nemas neki skuplji paket
linux? teško ili jednog lepog dana ako si laik

software? pa valjda prvo ide hardware???
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.