Дискусије : Оперативни системи

 Коментар
Windows 8 upomoooc!
langehare
(glumica)
22. септембар 2013. у 15.15
Nervira me do bola, problem koji imam. Naime, desava mi se da iz nekog razloga ne mogu da gledam video klipove na youtube ili na FB. Uopste ne mogu da ustanovim u cemu je problem. Prvo sam mislila da nije do NOD 32, pa sam odradila onu opciju osvezenja OS koju windows 8 ima. Nakon toga jedno vreme sve funcionise kako treba da bi za dan dva opet sve isto bilo. Ja ponovo uradim to osvezenje kad evo nakon dva dana ista stvar. Napominjem da ništa novo nisam instalisala sistem je osvezen i tako reci kao kad je kupljen osim mojih privatnih slika i moje muzike. Flashplayer i java su ok, tako bar pokazuje kad prekontrolisem. Ne znam šta vise da mu uradim. Mislila sam da odradim potpuno novu instalaciju, ali rekoh prvo da vidim da li je nekom ovde poznat taj problem ili da li neko ima kakvu ideju. Još samo da tačno opisem problem. Kad otvorim neki klip ucita se prva slika i tu stane i vecno se okrece onaj krug u sredini. Ako povlacim strelicu po download linije prikazuje sve slike, ali klip sam od sebe ne ide niti daje ikakav ton. Ludnica... Probavala sam da odgledam i na destkop i na app opcoji. Hvala vam svima unapred.
sparen
02. октобар 2013. у 12.49
Pogledaj da nije Problem sa internetom, jer sve to dolazi preko interneta! Udji u seting pa internetOptionen i damo ocisti temporere, delite...
ludikure
(ofr)
09. октобар 2013. у 15.44
Da li si pobala neki drugi browser osim tog koje koristis?

Da li si merila brzinu interneta? Možeš proveriti na speedtest.net.
langehare
(glumica)
09. октобар 2013. у 18.17
tek sada sam videla da se neko javio jer dugo nije bilo nikakve sugestije), pa nisam vise ni zavirivala ovde. Da, Probala sam i druge browsvere, Internet brzina je ok, jer preko iste na Iphone gledam sve bez problema. Uglavnom, da ne dužim, nisam uspela naći Problem, reinstalirala sam Windows i sad je ok. Hvala na javljanju. Ali, jako bih volela da znam šta je bio problem.
keser
03. новембар 2013. у 04.08
па проблем је био у брзини интернета али на компу, не код провајдера.

имала си нове драјвере а требало да имаш старе са В7.
kapital3
24. март 2014. у 21.16
Ja imam win 8 pro ,

u need :
- Adobe Shockwave Player
http://get.adobe.com/shockwave/

Adobe air:
http://get.adobe.com/air/

I sto je važno instaliraj silverlight :

http://www.microsoft.com/silverlight/

sve će biti Ok

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.