Дискусије : Хардвер

 Коментар
Posavetujte tablet!
visnja77
25. октобар 2014. у 12.41
Molim vas da me posavetujete koji tablet da kupim u Torontu, a kojim ću moći da se služim u Srbiji. Imam Apple tablet, ali on nema ulaz za USB pa nisam mogla da kupim Internet prikljucak kod Vip-a. Kupila sam onda neki tablet u Tehnomaniji, neki najjeftiniji, kostao je oko 70 evra, ali je bio los, uzas! Punila sam ga na struju 1 sat, da bih ga koristila pola sata! Pa, ponovo...
Pri tom, sve je bilo naopako na njemu, nisam mogla da shvatim kako da koristim favorite i slično. Sve je drugacije nego na normalnim kompjuterima...
Da li mozete da mi posavetujete koji tablet mogu da kupim u Torontu, da nije mnogo skup, da ima ulaz za USB i da ima normalni interface, kao Apple i sl. Da sluzi duže kad se napuni, takođe...
Hvala puno!
visnja77
25. октобар 2014. у 12.47
Takođe me interesuje, da li postoji tablet gde mogu da koristim Internet (prikljucak od VIP-a) i da se u isto vreme koristi i SIM kartica od VIP-a za telefon? Hvala!
Vlada77
02. јун 2016. у 06.02
Visnja,

Uzmi ASUS ili tablet ili transformerbook, onaj koji ima tastaturu koja se odvaja. Ja sam ga kupio u Kanadi isto, sada sam u Beogradu i radi super, nema zime. Brz je i pouzdan. Možeš da ih nadjes na rasprodaji u Torontu za oko $250/300. Uzmi model sa najmanje 64 GB SSD ili flash hard drive, 4 GB Ram memorije i to ti je to sem ako ne planiras da koristis Android. Moj ima Windows i u stvari je mini laptop. Radim na njemu svasta.

Na Amazonu.ca imaš dobre dilove, možeš čak da izaberes i boju koja ti se svidja. Ja nešto ne volim sve ovo crno, sivo, metalik ali stvar ukusa. Moj je bordo boje.

Pozdrav i srećna kupovina. Ovo ti je moj savet. Ako imaš vise love, Lenovo Yoga ili Ideapad MXII700 su fenomenalni, super brzi a lagani. Morala bi da potrosis oko $600/1200 CAD u zavisnosti od konfiguracije ali ne samo sto je tablet već je fakticki i laptop. Velicina monitora je od 10,11 ili 12 incha. Radice u Srbiji bez problema. Pune se preko USB porta kao i mobilni telefoni treba ti samo Evropski adapter.

HP ne diraj ni stapom, ACER takođe. Brzo se kvare. Ako hoćeš nešto jako jeftino a pouzdano ja bih uzeo neki Samsung android ... Kupio sam caletu jedan za oko $200 CAD, on ga obozava, raduje se ko malo dete ali ga koristi uglavnom za internet. Ustane ujutru, spremi kaficu, i otvori tablet pa cita naše novine, onavko sve po redu od Politike do Kurira. Visi na facebuku non stop. Smesan je. Skoro mu je 80 godina.
Vlada77
02. јун 2016. у 06.07
Sad shvatih da ga izgleda kupujes u Beogradu. Tehnomanija je skupa Probaj BCgroup. Imaju najbolje cene u Beogradu a usluga je dosta dobra. Vrlo su profesionalni. Samo googluj BCgroup kompjuteri Begrad. Prijavi se sa emajlom da postanes VIP. Dobijes 5% dobitni popust čak i na proizvode koji su na raspordaji. Radnja se nalazi ispod Sarajevske ulice.

Ja koristim VIP i za mobilni a kupio sam i mimi router velicine malog misa koji možeš da nosis u dzepu ili torbici i imaš internet svuda. Moj plan je 3GB mesecno za samo 300 dinara, sto je dzabaka. Ako ti treba vise možeš da kupis jači plan. Ja iako zujim non stop ne potrosim ni 3GB mesecno.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.