Дискусије : Кошарка

 Коментар
Zion Williamson
nebojsa4
12. фебруар 2019. у 19.55
https://www.youtube.com/watch?v=-dzXCT7Sy-s
Visina 2.01, raspon ruku 2.08, tezina 129kg.
Steta sto nije još + koji cm.
Tubby
13. фебруар 2019. у 11.26
bilo bi interesantno da PRVO chujemo TVOJE mišljenje o ZW. ne treba to da bude neki esej na 10 stranica nego onaku u PAR rechenica ALI ... pre nego sto pocnes uradi riscrh na stacey augmon a.k.a. plastik men cisto da ti bude lakse radi poredjenja.
https://www.youtube.com/watch?v=advAxdbCdRU
milanche
13. фебруар 2019. у 18.09
Stacey = muska tetka od Tayshaun Prince-a.

Zion = Shawn Kemp kad je bio mali.
nebojsa4
13. фебруар 2019. у 19.34
Milance, legendarno:)
Kemp je čini mi se pio I tokom karijere, a zaglavio je dobro kad je okacio kopacke. Zion je fizicki mnogo jak, mislim da bi bio odličan u još prilično mnogo sportova. Da je malo visi razbijao bi. Pogledaj ovaj skok za rampu, ne znam da li je skok ili let haha.
Biće zanimljiv igrac, nadam se da će popraviti sut.
Ne znam šta da kažem za visinu protiv tezine, na papiru djeluje neskladno.
Kenny
13. фебруар 2019. у 22.14
Tubby, to nije moguće :)

Poluvreme Den Sac. Izbacen trener denvera. Mislim da se malo zaleteo ako je zbog toga poludeo. Mogu da ga razumem jer su sudije očajne svaku utakmicu ali ovo je bil bas nepotrebno.

Moja procena je da će Denver da ih ojadi u drugom poluvremenu.

Nemanja i Bogdan odlicni. To mi nihe jasno koliko su crnci sebični i ljubomorni. Gori su postali od svojih gospodara spajdermena koji su ih hvatali mrezama.
Kenny
13. фебруар 2019. у 23.34
Stigo decko Havliceka.

Utakmica sok. Srbi u zadnjij sekundi moraju da prave odluku za konvertovane crnce i gospodare spajdrmene :)))

Kako su glupi, sebični, bedni. Uce ih kako da se ponasaju, sad svaki tim nba dodaje... šta rade dve godine obrazovanja besnih gluperdi.
Tubby
14. фебруар 2019. у 22.05
ja neću i ne smem da verujem da vas dvojica (NB4 & milanche) postojite u realnom zivotu. pazi NB4 kaže da je milanchetova izjava GENIJALNA. pa brate šta je tu genijalno … JEDINO sto je genijalno kod milancheta je sto može da popije 2L punomasnog jogurta i pojede 4 dobosh torte za manje od sat vremena. ZW može SAMO (fizichki) da podseca na mladog ser charls barklija .. TO je SVE! moje mišljenje je da će ovo biti najlosiji draft IKADA … specijalno ako ZW bude u samom vrhu. ovo će biti GORI draft od onog kad je bobi hrli bio u prvih 10 ... ‘ajde živi bili pa videli. ZW je favorit kad je kucanje u pitanju ALI isto tako mogao bi da bude favorit i u prskanju loklnih vinograda. pa ... decko ima procenat suta za nijansu bolji nego sto bi ga imao Rej Charls da se chovek bavio kosarkom. posto vidim da vas dvojica ODLICHNO poznajete kosarku bio bi' vam zahvalan da mi kazete koju poziciju Z trenutno igra i na kojoj poziciji će da igra kad se nadje u NBA-u? čim on sada igra SVE pozicije DEFINITVNO ni za jednu neće bit spreman u NBA-u. ako bude SAM u kontri biće kucanje, ako udje ispod kosa … nema visinu i pod kosem nema šta da trazi. JEDNOSTAVNO ga pusts da sutira i shutira do mile volje. PREDLOG za NB4 i milanceta: https://tinyurl.com/y26f2trg pocnite POLAKO da se spremate ... kolokvijum će biti sredinom marta. *** Kenny izvini brate ALI … trenutno nemam vremena za tebe. moram PRVO da te overim i da vidim kako dises ILI i kod tebe dolazi do slabije cirkulacije krvi u mozgu kao kod ove dvojice kosarkaskih giganata.
Kenny
15. фебруар 2019. у 00.10
Tubby, slazem se sa vama. Macku u dzaku ne volim ni ja da kupim.

Za početak možemo paralelno da diskutujemo o 80-90 tim od a do sh. Ovo danas sam slab ali ako mi neko pusti igrača recimo i kaže to i tako ja mogu da odgledam klip i da momentalno dam svoje mišljenje bez problema a onda se to odma vidi ko koliko zna i šta ceni.
Tubby
15. фебруар 2019. у 11.13
Kenny brate ja na zalost nemam TV-izor tako da samo na kratko odgledam „hajlajts” na jutjubu i TOLIKO od mene ... vise mi i ne treba. nemam ja zivaca za reklame i one „poznavaoce kosarke” iz studija. ja sam ovoj dvojici, već legendarnih likova kosarake sa ovih diskusija, predlozio jedan MALI trik kako se gledaju utakmice ... ženu i decu posaljes na 2.5 sata slobodnih aktivnosti van kuche a ti sednes ispred TV-a, ukljucis ga ALI OBAVEZNO iskljuicis ton. zašto? pa koji će ti qurac oni pavijani iz studija da ti oni komentarisu da li je bio faul ili ne, da li je bilo 3 sek. u reketu, da mi prichaju šta je polukontra ili kontra ili da mi kažu kad je trener trebalo da zovne tajm aut. videces kad na ovaj način odgledas samo 1 mec vise ti neće pasti napamet da ukljucujes zvuk. zamisli da mi ova budaletina stiven smit komentarise mec https://www.youtube.com/watch?v=4k6trXKd4Xk pa ja bih se o prvu suvu granu obesio. *** što se tiče basketa iz 80-tih ili 90-tih mislim da si na pravoj adresi i ako ja konkretno pratim basket od „beton lige beograda” pa na ovamo. još nešto ... jedan od spikera koji i dan danas prenosi utakmice je pre recimo 20-tak godina uhvacen u KLASICNOJ sodomiji ... zatekli sa ga sa 4-5 pataka/gusaka u lokalnom hotelu kako ih qar@. i? pa ništa, bio je shatro suspendovan na par godina i kad se prasina malo slegla, na inicijativu dejvida strna, uveli su ga bezbolno nazad u studio da komentarise ???
idem brate sad ... nije mi nešto DOBRO.
Tubby
15. фебруар 2019. у 11.25
ma nije me mrzelo da ne pomislis da baronisem: https://en.wikipedia.org/wiki/Marv_Albert

*** Albert became embroiled in a sex scandal in 1997. A 42-year-old woman named Vanessa Perhach[19] accused Albert of throwing her on a bed, biting her, and forcing her to perform oral sex after a February 12, 1997 argument in his Pentagon City hotel room. DNA testing linked Albert to genetic material taken from the bite marks and from semen in Perhach's underwear.[20] During the trial, testimony was presented from another woman, Patricia Masden, who told the jury that Albert had bitten her on two different occasions in 1993 and 1994 in Miami and Dallas hotels, which she viewed as unwanted sexual advances.[21] Masden claimed that in Dallas, Albert called her to his hotel room to help him send a fax, only for her to find him wearing „white panties and garter belt”.[22] Albert maintained that Perhach had requested that he bite her and denied her accusation that he'd asked her to bring another man into their sexual affair. He described the recorded conversation of hers with the police on the night of the incident as „an Academy Award performance”.[19] After tests proved that the bite marks were his, he pleaded guilty to misdemeanor assault and battery charges, while the SODOMY charge was dropped.[23][24] Albert was given a 12-month suspended sentence.[25][26]
nebojsa4
15. фебруар 2019. у 13.51
Najvjerovatnije će biti br 1 na draftu. U pravu si kad pitas koju poziciju će da igra jer se ne uklapa ni na jednu poziciju.
Igrace manjeg centra I gurace se u reketu. Živi bili pa vidjeli mislim da će ostaviti traga u nba.
Snaga klade valja :)
Kenny
15. фебруар 2019. у 18.16
Dobro ja gledam nba pass tu nema reklama ali ako mi se od nekog povraca ja to odmah iskljucujem momentalno. Ton. Bio je Nebojsha kod mene, nismo izuzev nas ili tako nekog ni jednu himnu slusali a većinom smo pustali meksikance ako imamo opciju. Nasi isto kako ko docekuje bajagu u satoru i takvi pederluci su odmah brisani.

Ja sam pre dva dana posle osam godina uveo tv imao sam do tada sve na tabletu i sad idem da kupim u nedelju veliki televizor jer neću da sad razmišljam kad mi Nikola i Novak i Zvezda resetaju.

Nebojsha je strasan covek onog zox ne bi ni vezao za banderu. Tacnije nebojha bi ga bas ono raskomadao koliko nije fer jer je bas pederska shizikica. Šta čak nebojsha je kod mene doktorirao marovica a i jedan je od retkih da je dzordan isto ko i tajson, go !@#$ od igrača.
Tubby
15. фебруар 2019. у 19.07
PRVO debeli NIJE visok toliko koliko je listiran a NIJE ni tezak toliko koliko kažu … što se tiče visine pogledaj slike i odnos visine igrača iz prve petorke. DEFINITVNO je nizi i verovatno tezi nego sto kažu. biće verovatno prvi ali to nije važno … to je SAMO „hajp” i ništa drugo. zamisli da debeli chuva KD iz voriorsa pa on ne bi znao gde je. KD mi je prvi pao na pamet ali po meni debeli ne moze ni telefonsku govornicu da chuva a kamoli nekog namazanijeg igrača. sa njim će MORATI da se radi jer on je daleko chak i od poluprozvoda … TRENUTNO on je samo jedna obichna masa koja atraktivno kuca i ništa vise. na sutu će morati da poradi jer sa njegovih 60% iz igre (a tu se rachuna i kad zbrise u kontru i zakuca) njega ćeš moći da tretiras kao da ga nema na terenu … znaci biće UVEK 5 na 4. secam se recimo kad je kevin garnet dosao u ligu momak nije mogao loptu ni na prazan balkon da ubaci a ne u kos ALI … posle jedno 4-5 godina se namazao pa je chak poceo da sutira o' tablu kao recimo dankan. prvo treba sacekati da vidimo ko će da ga dobije na draftu, u kojem pravcu ide klub i tek onda možemo praviti prognoze ... za sad debeli je duplo golo.
nebojsa4
16. фебруар 2019. у 07.32
Kenane, jel ti promaja uvjek duva u glavi?
Nije problem sto si dalabu I kretencina, problem je sto si g od covjeka.
Kenny
16. фебруар 2019. у 10.13
Poki, možeš da mi kažeš šta hoćeš, kad hoćeš ja sam se odavno zaljubio u tebi i nisam u stanju da se smirim koliko te volim :)

Volim te brate !
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.