Дискусије : Спорт

 Коментар
Ivica Dacic-Miljacka-Pijan ili LUD
ornak
(Philanthrop)
23. децембар 2013. у 21.18
Rukometašicama se pridružio i premijer Srbije Ivica Dačić, sa kojim su zajedno otpevale „Miljacku”, a potom nastavile da slave medalju. (B92)

Dacicu PROBAJ da zamislis STA bi se dogodilo, kada bi neko u Sarajevu na boshnjachkom skupu zapjevao;„Ojjjjjjjj Moravooooooo...?”
Ja lično takođe pjevam Miljacku i „Cudna jada od Mostara grada” ali kao private person ali TI je ne možeš pjevati kao PREMIJER na zvanicnom skupu kada se slavi MEDALJA za Srbiju?????
Nacionalizam NULA, ali što ne ide NE IDEEEEEE...
Mali debeli nemoj sramotiti Srbe i ovako smo bezlicni K'O PIHTIJE a sa tobom smo SLINA!!!
Da li si ALKOHOLICAR, pa ne znaš šta radis u RAKIJI ili si toliki DEBELOKOZAC da te zaboli ali jedno je sigurno, veoma veoma NEUKUSNO i SRAMOTNO!!!
Kako ti KLOVNU niko od bliznjih ili saradnika ne kaže da ti o pjevanju POJMA NEMAS, a to što volis „pevati” idi u PLANINU i isprazni se ali OBAVEZNO ponesi i tvoje DESETKE sa fakulteta!!!
Dobro rece nas narod: „Cime se BUDALA ponosi, toga se pametan STIDI!”
NIKO NEMA, STO SRBIN IMADE...

P.S.
Jedna istinita prica za Prime minister:
U mom kraju jedna familija davala PARASTOS- četrdeset dana nakon smrti pokojnika, a obicaj je da se pozove; rodbina,prijatelji i cijelo selo.
Jela i za popiti kao na veselju ali seoskim barabama posto su podgasili, zasmetalo sto nema muzike pa njih dvoica „malo” zapjevali...
Par rodjaka i komsija dohvate MOTKE pa po ledjima veseljaka oplet,opleti...
Protiv pjesme Ništa, ali što ne ide NE IDEEEEEE...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.