Дискусије : Музика

 Коментар
Za ljubitelje ABBA-e, nova Agnetha
dadayaya
(mind over matter)
07. август 2013. у 02.30
album iz maja ove godine, po wiki-ju u UK je zauzeo čak 6. mesto (sto je bolje i od njena 3 solo albuma iz 80ih), a u Australiji 12. mesto. Dakle može se smatrati njenim svojevrsnim povratkom, i poslasticom za sve one koji su bili zeljni da cuju još malo karakteristicnog ABBA vokala (tj blonde polovine), sa nekim novim materijalom.
Album se zove kratko „A” (kao prvo slovo njenog imena).
http://en.wikipedia.org/wiki/Agnetha_F%C3%A4ltskog_discography
Meni se najviše svidjaju 1., 7. (ta je jedina dance, tj malo brza), i recimo 8. stvar. Relativno pristojna muzika, pa preporucujem za skinuti i preslusati...
http://h33t.com/torrent/5316044/agnetha-faltskog-a-2013-pop-320kbps-cbr-mp3-vx-p2pdl

A evo i malo youtube intervjua sa njom, za one koji su voleli (i još uvek vole) ABBA-u i njihovu fantasticnu muziku, sigurno korisno za videti.
http://www.youtube.com/watch?v=a-5mteILgaM
dadayaya
(mind over matter)
07. август 2013. у 02.37
zapravo u Australiji je zauzeo čak 3. mesto (a ne 12.), nego je 12. zauzeo u UK njen prethodni album (iz 2004.). Pogresno sam video, odn. nisam proverio pre postiranja.
: )
Inače, posto sam na ovoj diskusiji malo nize pominjao još neke zenske izvodjace (Alison Moyet, i elektronicarke La Roux i Little Boots), da pomenem još 3 i ovde, koje i te kako zavredjuju paznju, mahom elektronika:
Glass Candy, i 2 sa Lady imenom (a nisu Gaga)- Ladyhawke i Ladytron (grupa, ali vokal zenski).
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.