Дискусије : Музика

 Коментар
Krvavo: Karleuša iseckala mozak u blenderu!
koronamm
05. јун 2012. у 00.46
Krvavo: Karleuša iseckala mozak u blenderu!
Dok u krvavim rukama drži mozak, nežno ga prinosi usnama i ljubi ga. Potom ga stavlja u blender, uključuje mašinu i... Mozak se pretvara u kašu, a kad se pod pritiskom poklopac aparata otvori, njeno lice isprska u krvi izmlevena masa...

http://www.srbijanet.in.rs/vesti-zabava/krvavo-karleusa-iseckala-mozak-u-blenderu-5
udruzenjenasi
05. јун 2012. у 06.19
Јелена Карлеуша - Живети без мозга

Јуче на неком од интернет портала имао сам прилике да видим ракламу за неке промо спотове трнсвестита Јелене Карлеуше, и наравно нисам био лењ и погледао сам.

Карлеушу човек може да доживљава на више начина, код мене је некада прва асоцијација била као глупа курва, ( и ту је донекле морам признати оправдавала сврху свога постајања), затим је постала ружни трансвестит, а сада је одмакла од свега тога, и коначно постала наказа.

Наказа у више погледа, естетском, културном и на крају духовном смислу, јер како се може видети у промотивном споту за албум ``ДИВА``, ( да је порно, па и да јој се погледа кроз прсте) , покушала је да на неки бизаран и јефтин начин изазове пажњу јавности, кокетирањем са сатанизмом, у којем по идеји неког кретена који режира спотове, меље мозак у блендеру, прска се крвљу, затим се појављује са великим распећем на леђима, и на крају читам коментаре испод текста где су све то објавили, људи се нервирају, што се коза изругује Хришћанству, што јој је заправо и био циљ како би привукла пажњу јавности.

Циљ ове рекламне кампање је привлачење гнева једног дела јавности, како би се транџа развлачио по медијима и држао нам предавање, попут оног о правима педера и слично, а сада би то било неко друго да извинете просеравање, у којем би нам држала моралне лекције и предавања, и управо у овом се осликава трагедија српског друштва, у којем они из ``друге, грађанске Србије`` Карлеушу виде као свог гласноговорника и бранитеља ``људских права`` што нам само показује колике су и они будале, и колики је њихов примитивизам.

Развојни пут од кафанске курве до приученог либерал сатанисте, који се бори за права педера је морамо признати велики, и следеће што можемо очекивати од поменуте је да после прскања крвљу, може да почне да једе и измет, пије урин како би привукла пажњу, јер ипак дива је дива. А када боље размислим можда је све то и радила.

Иван Ивановић

СНП НАШИ
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.