Дискусије : Музика

 Коментар
Evrovizija 2012.
Petar_Gracanin
(genije)
25. мај 2012. у 11.21
Šta mislite ko pobeđuje?

Meni se najviše dopala ova pesma :

http://www.youtube.com/watch?v=rydVezxCoW8

Nadam se da će pobediti, prosto je najbolja. Ko je vaš favorit?
Lolaa
(lutalica)
25. мај 2012. у 12.10
Da, Kaliopi ubija koliko je dobra, apsolutni favorit. Navijam za Zeljka najviše iz patriotskih razloga mada mu je i pesma skoro pa najbolja. Odličan mu je i scenski nastup, koreografija, ali definitivno, Kaliopi me brine, mada ako ona i pobedi, biće zasluženo.
Petar_Gracanin
(genije)
25. мај 2012. у 13.13
Slažem se da je naša pesma među prvih pet-šest najboljih, ali zasluženo bi bilo da BJRM ovoga puta pobedi. Ima taj prelaz u pesmi, ima gitaru, a pre svega glas ubija.

Čisto objektivno, onako, nadam se da će pobediti, mada svi pričaju o onoj ruskoj budalaštini...
Denis-napast
(♪)
26. мај 2012. у 18.57
Meni su Estonija i Makedonija najbolje, ali ni jedna ni druga nisu u prvih pet (Estonija je sesta, Makedonija, ako se ne varam, trinaesta). Svedska mi se nije svidela, ali ako bi već od prvih pet (Svedska, Rusija, Srbija, Azerbejdzan, Albanija) moralo da se bira, onda mi je još i drago da je Svedska pobedila.
dadayaya
(mind over matter)
28. мај 2012. у 23.45
eto pobedi bosonoga electronica - pomalo kicerski aranzman (verovatno da bi se 'ugodilo masi'), ali ipak na dovoljno visokom nivou i dovoljno kompleksna/netrivijalna, tj muzicki recimo da zadovoljava neke odredjene/pozeljne kriterijume). Tema je isto relativno zanimljiva - može se shvatiti da recimo odrazava shizofreno-euforicno stanje ljudske vrste u ovoj (mayansko-shamanskoj) 2012-oj pred (konacan zvanicni) kontakt sa 'vanzemaljskom' inteligencijom, jer je sa ovim shizofreno-euforicnom stanju nemoguće samostalno ići napred iz jedne laži u drugu, uz već beskonacno nagomilanih plateranih laži i opasno poremecenu 'kosmicku ravnotezu' koju to slepilo namece. Dakle vreme je za budjenje (bosonogo, ali bez neke odvratne neukusne napadne golotinje ili neke invazije nabildovanih tela koja bi bila atak na svest i dusu ) sto je za svaku pohvalu...
Tako da ti cudni pokreti i bacanje po patosu ovde ipak odrazavaju dovoljno 'dobar ukus', a efektni su i kao prst u oci izvestacenom snobizmu i dekadenciji pogresno shvacene 'kulture', zapravo 'demonske' , koja je s tog nekog vanzemaljsko-kosmickog (benevolentno-andjeoskog) aspekta ustvari kocnica, zbog sveopste laži u koju je uvijena i manipulativnosti prema dusama koje zaista pate na ovoj planeti, nepravedno i nepotrebno)

I meni se lično svidja recimo to što pesma u celini izvrsava tu neku (planetarno pozeljnu) funkciju 2012-apokalipticnog-osvescenja i 'kosmickog budjenja' (za tu 'vanzemaljsko-kosmicku' svest sa kojom treba da se konacno uhvatimo zrelije u kostac)...
: )
rodjo_raso
(srecnik)
29. мај 2012. у 06.14
Pesma „Euphoria” je cist plagijat.

Original:
http://www.youtube.com/watch?v=eq3QGPllfro
http://www.youtube.com/watch?v=I_iJGyIj8Ls

Lorin treba naknadno diskvalifikovati.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.