Дискусије : Музика

 Коментар
Gabi, Meri i Tereza počinju turneju po Srbiji
mrtaaaaa
(1111111)
10. мај 2012. у 12.49
BEOGRAD - Tri poznate hrvatske pevačice Gabi Novak, Meri Cetinić i Tereza Kesovija sutrašnjim koncertom pod nazivom „Dive” u Domu vojske u Nišu počinju mini turneju po Srbiji, u okviru koje će nastupiti i 11. maja u beogradskom Sava centru i 13. maja u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, najavila je koncertna agencija „Long plej”.

„Volela bih da bude lepa atmosfera, prijateljska, da napravimo dobar štimung. To je najvažnije na koncertima - obostrana simpatija, da mi sa svoje strane damo sve od sebe i da to publika voli, da uživamo svi zajedno”, poručila je Cetinić.

„More”, „Ti si moj san”, „Gđe god da pođeš” i „Samo simpatija”, neke su od pesama po kojima se prepoznaje ova Korčulanka koja je u svom toplom glasu, sugestivnom, dopadljivom i ugodnom uvu, uspela da spoji šlagere, pop muziku i davnašnje uticaje Dženis Džoplin, Karol King i Roberte Flek.

„U mom bloku nastupa uglavnom će biti pesme koje svi dobro znaju, pesme koje su me obeležile kao 'U prolazu', 'Potraži me u predgrađu', a možda bude i jedna novijeg datuma 'Rijeka bez povratka'”, najavila je Cetinić.

Novak je u izjavi Tanjugu uoči nastupa rekla da će to biti svojevrsni vremeplov kroz pesme koje su obeležile njihove karijere.„To će biti vremeplov, od vina i gitara pa nadalje. Sve pesme koje su obeležile moju karijeru i formirale me, naći će se na repertoaru koncerta. Sve ono što znam da publika voli i očekuje od mene”, dodala je supruga Arsena Dedića, pevačica šlagera i džeza koja je već na početku svoje karijere pedesetih godina u Zagrebu imala priliku da zapeva sa velikim Lujom Armstrongom.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.