Дискусије : Зона сумрака

 Коментар
РЕЛИГИЈЕ УБИЈАЈУ ДУХОВНИКЕ
Persival
(Ma, nista...)
21. јануар 2016. у 15.20
РЕЛИГИЈЕ УБИЈАЈУ ДУХОВНИКЕ

Више пута до сада говорили смо вам о начинима и триковима, којима црномагијски свештеници и монаси преко тајних полиција контролишу Духовнике. Када те методе не дају одговарајуће резултате, приступа се њиховом уклањању, односно убиству.

Убиства Духовника нису честа, јер такав један чин повлачи за собом прилично лошу карму, како за онога ко је извршио тај чин, тако и за његове налогодавце, односно организацију којој припадају. Из тог разлога црномагијаши избегавају убиства Духовника, осим када им се учини да је то неопходно како би се зауставило ширење Истине о духовности и Духовницима.

Тада се убица током неколико месеци унапред припрема по посебним црномагијским ритуалима, како у одсудном тренутку не би поклекао и одустао од извршења овог гнусног чина. Rазлог за ово је у томе што је Духовник окружен ауром која има велику заштитну моћ у смислу да еманира Љубав и Доброту, на сhта особе u njegovom okruzhenju спонтано реаgују. Да се то не би десило и са убицом, он се црномагијским ритуалоима додатно демонизује, чиме постаје „имун” на енергије Љубави и Доброте. Наравно да таква особа тек незнатно подсећа на људско биће, али за оне којима служи, тако нешто - односно такав неко, управо је и потребан.

Елем, овом приликом нећемо улазити у методологију извршења самог чина, јер су могућности за тако нешто безграничне, само ћемо вас подсетити да су последице таквог једног чина прилично лоше и дуготрајне по починиоце. Сваки Духовник уласком у Просветљење постаје Једно са Универзумом и свако ма и најмање његово злостављање - а да не помињемо убиство, директан је напад на Универзум као такав. Иако је саткан од енергија љубави и Доброте, у таквом случају долази до спонтаних енергетских реакција чији је циљ да нападача-убицу наведе да одустане са даљим нападима и повређивањима Универзума.

Zато се и каже да сваки бол који претрпи Духовник, директно је нанесен бол самом Универзуму.

Овај мали приказ дешавања, односно последице које трпе они који наносе зло Духовницима, представља још један мали покушај нас - Духовних Енергија Универзума, да уразумимо и приволимо на сарадњу Моћнике ваше државе - али и Моћнике широм планете, на сарадњу у корист и за доборобит читаве људске врсте. Молимо вас да још једном добро промислите шта добијате, а колико тога ви, ваша организација и ваш народ губи злостављањем и евентуалним убиством Духовника. Mеморија Aкаше је вечна и сец'ање на такав један злочин никада не нестаје, него ће пратити генeрације и генерације вашег нарoда, све док не прерасте у једну врсту неме клетве.

Зато будите опрезни, јер многи би да вас гурну на пут без повратка, с обзиром да знају ово о чему смо говорили у претходним реченицама. Rазмислите по сто пута ако је потребно, све док не донесете одлуку која ће подржати даљи развој и напредак људске врсте. Само на тај начин ваша врста наставиће свој развој на путу духовности, а ви остати запамћени у меморији Универзума као неко ко је у одсудним тренуцима за људску врсту стао на страну Љубави, Истине, Слободе, Светлости и Добра.

Остајте нам добро Децо Земље, јер без вас и наше постојање губи своју сврху.

Духовне Енергије Универзума
Ouija
(Dr)
21. јануар 2016. у 23.25
Svaki covek u sebi ima i dobra i zla. Neko tom dobru ili zlu priskace mnogo lakse kroz zivot radi svakavih razloga neko manje.

U nama samima je da odlucimo hoćemo li biti losi ili dobri. Svako u dubini duse zna šta je dobro a šta loše, jer da ne postoji loše kako bi znao šta je ono dobro? U svakom slučaju nekada moras da cinis zlo radi dobroga, ali pod koju cenu?

Mi smo na ovoj planeti da ucimo, nasa dusa je besmrtna i ona je stavljena kroz obaj oblik coveka da uci šta je to zivot, šta znaci smrt, bolest, glad, sreća, i sve ostalo. Jer kako nekome ko je besmrtan može da objasnis strah od smrti ili smrt? nikako znaci moras ga staviti u nešto gde će on lično da oseti to sam na sebi ili bliznjima. Nasa dusa je ovde da uci, kada umremo ona prelazi u svoj energetski oblik i odlazi tamo negde, gde će da se usavrsi i vrati se kao možda energetski jača zbog iskustava koje je prozivela kroz nas ljudski zivot.

Bavim se medicinim, i moja struka ovo negira jer nauka ne može niti ima cime da izmeri stvari koje nas mozak ma koliko on bio fantastican ne može da oseti ili da izmeri, vidi ili razume, zbog dometa frekvencije u kojoj se nalazimo.

Tesla je rekao kao hocete da znate boga, ili da odgonetnete tajne univerzuma mislite o energiji, frekvenicji i vibraciji. Bio je u pravu.
Persival
(Ma, nista...)
22. јануар 2016. у 05.07
Ваше виђење духовности и сврхе постанка људске врсте тачно је - ми-Развојна Свест Душе, „сишли” смо на Физички план како бисмо препознали - односно материјализовали, енергије које поседује наша Душа (Атма, Виша Свест...) која је бесмртна и не реинкарнира се. Она је наш духовни водич, учитељ и најбољи-најбољи пријатељ у Универзуму. Они чија је свест развијена имају спонтано добру везу са Душом, а та веза даље се развија медитацијом да би прерасла у сталан и јак непрекидан контакт. Тада вас ваша Душа води кроз живот дајући вам усмерења која су у складу са Животном Сврхом ваше садашње инкарнације.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.