Дискусије : Зона сумрака

 Коментар
Sledeći..
Zodiak
25. децембар 2012. у 16.46
Još jedan apokalipticni datum je iza nas. Gomila napisanih knjiga i snimljenih dokumentaraca je zgrnula gomilu para svojim autorima i kompanijama koje su stajale iza cedjenja para od lakovernih. Naravno, prodaja knljiga i dvd-a o smaku sveta 21. decembra dovela je i do vece potraznje i prodaje generatora, hrane, sveca, baterijskih lampi i sličnih stvari korisnih nakon apokalipse tako da nisu samo izdavaci zaradili veliki novac već i mnogi drugi. Logicno pitanje se postavlja samo od sebe... Koji je sledeći apokaliptican datum i dogandjaj (u nizu) koji predvidja kraj sveta...Smak sveta je ovih dana veliki „biznis” sto su mnogi ocigledno uocili. Otimanje para od lakovernih mora da se nastavi...
Sledeći datum,molim...
windy-chicago
25. децембар 2012. у 20.42
22 - 2 - 2022 , dovoljno vremena da se zaplasi narod, filmovi, knjige..dok je ovaca biće i vune.
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
26. децембар 2012. у 00.29
Kao sto moj drugar satiricno prokomentarisa „...toliko o Gregorijanskom kalendaru, a sad cekamo 21.12 po Julijanskom kalendaru...”.

Izgleda da nikom još nije palo na pamet da prebaci, produzi desavanja do 21.12 po Julijanskom kalendaru.
KretenOdRethre
(Pijan kao Smuk)
26. децембар 2012. у 08.22
pa nije u pitanju julianski ili gregorianski kalendar, već polozaj planeta koji je kraj 13 batuna.

A sad će prodaka Ritalina da cveta zbog depresije kod svih koji su zivot ulozili u smak sveta.
DitrihVonKlausen
26. децембар 2012. у 19.23
windy-chicago
25. decembar 2012. u 20.4222 - 2 - 2022 ,
dovoljno vremena da se zaplasi narod, filmovi, knjige..dok je ovaca biće i vune.
------------------------------------
ma yebes maje i njihov smak. nisu maje ni rekle da će biti smak nego da će početi novi galakticki ciklus od 26 ili koliko već hiljada godina.
samo Bog zna kad će biti smak i kad će Isus ponovo doći, a da bi mi otprilike znali rekao nam je znakove njegovog dolaska.
ratovi, unistenje prirode, ekologije ili zagadjenje zivotne sredine, potresi, elementarne nepogode, drzanje pasa imacaka u kuci i ponasanje prema njima kao da su clanovi porodice, pederluk, nastranosti, nasilje, droga alkohol itd.

nego da te pitam.
ja sam isto vozio kamion u americi punih 10 godina. najprije rifer pa onda draj ven.
vratio sam se sa porodicom kuci u junu jer nebi volio da zavrsim u FEMA kompovima ili u onim plasticnim sanducima sto ih skladiste na milione komada.

znaš li ti šta o tome?
nebi bilo loše da budes na operzu. amerika je pred rasulom.
to mi je rekao jedan nas doktor sto je upetljan u masoneriju. n zna šta se narodu sprema.
ja sam inače vozio hranu za buduce strazare u FEMA kampove u indijani i ilinoju dolje na I 57 exit 45 pa desno u sumu par km.
jezivo izgledaju buduci konc logori za narod amerike, aima ih preko 200 u americi.
pogledaj malo ove videos.

http://www.youtube.com/watch?v=IAoteD-J9eA

http://www.youtube.com/watch?v=m3zSDdm-SHI
cenim_ja
27. децембар 2012. у 10.54
kutije ko kutije...cinjenica je šta rade i cemu teze...ali ne verujem ,da ako im uspe plan i pobiju toliki narod,da će da ih sahrane i tretiraju kao ljudska bica...ima da ih pobacaju u koje kakve rupe i kopove,barustine,da ih spale...etc...cuj spremili sanduke da fino sahrane i odaju poslednju pocast onima koje su pobili na svakojake nacine..ma jok ...nema ni l od logike...još jednom da kažem ocigledno je da nastoje da pobiju veliku većinu ovozemaljskog stanovnistva (radi lakse kontrole,pa i javno to pricaju i ne kriju se)..e sad sto to velika vecina ne vidi ili ne želi da vidi...to je već zalosno...
ali...ali...malo su se preejealbli...tako nije receno da će da bude...
windy-chicago
27. децембар 2012. у 22.07
Ditrih... nemam pojma o tome, i ovde kao u svakoj zemlji sveta žive oni koji žive na grbaci drugih, i onih koji rade za iste. Nazalost, ja radim za neke koji žive bogato i bez briga. I šta god da bude, i šta god da se desi, meni je svejedno. Najzad bih se oslobodio ovog krvavo teskog, i robovskog posla, nema briga, problema..ništa.Ja sam i dalje u kamionu, evo 6 - ta nedelja, sacekacu i novu godinu u njemu, mislim da razumes o čemu govorim.Vidim da si se vratio nazad, želim ti sreću i mir.Ja nemam gde da se vratim, pomiren sa sudbinom, ne ocekujem ništa bolje.. i neće ga biti.
DitrihVonKlausen
29. децембар 2012. у 17.07
ja sam 5 novih godina docekao u kamionu i to onih prvih pet dok sam bio samac.
prva 2002.godina na I-8 east u Kaliforniji na rest eriji prije el centra.vozio sam banane iz luke u san diegu za finiks u arizoni.
kasnije nisam zapamtio.
želim ti sve najbolje u Novoj 2013.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.