Дискусије : Кућни љубимци

 Коментар
Šta je mom kokeru
majka
(kuharica)
20. март 2015. у 16.06
Već par dana moj koker (11 godina) rokce (iliti kao kad covjek hrce). Pipnem ga ispod grla (tamo gdje je kais), i sokiram se! Ima velike kvrge zbog kojih vjerovatno, ne može disati. Šta to može biti? Inače, raspoložen je, hoće vani, jede, ali i pije puno vode, a kad je vani jede snijeg i valja se u snijegu cesuci njusku.
Vodicu ga veterinaru u ponedjeljak, ali vas molim, ako imate ideju šta mu može biti, da napisete.
Svako dobro, želi vam majka.
avlijanerka
23. март 2015. у 11.23
Tumori, ciste, svasta može da bude, to će samo veterinary moći da ti kaže.
majka
(kuharica)
31. март 2015. у 12.56
Bili ste u pravu. Zaista moj pas ima kancer - limpfon. Tuzna sam beskrajno, jer to je bila moja zoo-terapija, moj drug u setnji, moj dobri prijatelj… Kuci je, ne pati, jede, pije, ali sve je to kratkog vijeka. Na zalost, imam iskustva s limfonom, znam kako je podmukao.
Beskrajno sam tuzna, mogla bih vristati do neba. A opet kad pomislim kakvih bolesti ima na ovom svijetu….
Svako dobro svima želi majka i uzivajte u vasim ljubimcima.

avlijanerka
01. април 2015. у 09.10
:(((((
skroz razumem taj bol, ja ne mogu da zamislim da nema mog mezimca. nisam još uvek prošla kroz to i nadam se da neću uskoro, ali sam resila da sebi stalno ponavljam da je imao dobar zivot pored toliko zivotinjica koje zime provode napolju na hladnoci, bez hrane, vode i toplog skrovista.
znam da nije uteha, ali ljubite i ceskajte ga dok je još tu da, kada mu dodje vreme, ode srećan i u miru.
majka
(kuharica)
24. мај 2015. у 07.18
Moj pas je otisao - u bolji pseci svijet! Nisam bila tu da ga ispratim, ali i oni drugi koji su ga voljeli, bili su s njim. Hvala veterinarskoj ekipi koja je to obavila na bezbolan način, na kojem bi pozavidjeli i neki ljudi na ovoj nasoj nesretnoj planeti. Kažu moji sinovi, koji su bili s njim, da je tako mirisao kad su ga uspavali, sto je zapanjujuce, s obzirom na to da je uvijek imao problema s mirisom - sto zbog zuba, usiju, sapica…
Sad mi tako nedostaje, ali neću tugovati, kupicu drugog i usreciti ga i primiti sreću koju daje jedna tako plemenita zivotinja kao sto je pas.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.