Дискусије : Кућни љубимци

 Коментар
Gmazovi, pilici i dilema
elektra4-
23. новембар 2012. у 12.31
Gledam kako je popularno hranjenje raznoraznih gmazova po terarijima, hrane ih,to su im pravi kucni ljubi,ci (dobro posle kad podrastu sutnu ih na ulicu ali to nije sa tema) ali cime oni njih hrane...hm...zivom piladi..pilicima?
Zar su pilici manje vredne zivotinjke u odnosu na jednog gmaza? Zašto nebi pile bilo predodređeno da bude kucni ljubimac a hranimo ga otpadom od gmaza? Zbog čega je gmaz privilegovan nema kriterijuma ama bas nikakva.
avlijanerka
26. новембар 2012. у 07.33
Razni ljudi, razne cudi. Ja lično nikada ne bih cuvala u kuci zivotinju koja mora da bude non-stop u nekoj vrsti kaveza i koja se nalazi na takvom evolutivnom stepenu razvoja da ne mogu da ostvarim nikakav emotivni kontakt (sa obe strane).
Mislim da ih hrane misevima, sto je opet isto.
Što se tiče tvog pitanja, meni nema nikakve razlike između hranjenja zmija pilicima i našeg bacanja mesa, jer nam se ne dopada ili smo kupili previse ili bi jeli nešto drugo.
PERISTERI
(NEMAM MOTO)
28. новембар 2012. у 02.53


Isto i u zoo vrtu...u onom delu gde su gmizavci,u njihovim kavezima su živi misici i zecevi koji nemaju nikakve sanse da prezive,u prirodi je to drugacije...ne ulazim vise tamo!Da mene neko pita,ja bih zatvorila sve zoo vrtove.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.