Дискусије : Кућни љубимци

 Коментар
Ubistvo psa
marijamhlc
29. март 2012. у 16.53
E sad će te da cujete kako policija stiti kriminalce u Srbiji!!!!

Sumar koji održava sumu u Kosutnjaku, je imao tri psa, Bili, preslatko ludo kuce, u sustini lutalica, a i vlasnik budala ga nije vezivao oko kuce, nego je ovaj izletao tako pred automobile jureci ih.
U sustini super pas, nas poznaje od kako je bio mali, pa nas je obozavao.
Sve u svemu, izleti ti tako bili da napadne auto, a covek u nekom dzipu ni manje ni vise, nego zaustavi auto, spusti prozor i ubije psa,iz pistolja, naravno ocevidaca koliko želite.

Ode sumar da prijavi tablice ubice, policija pogleda u kompjuter, i kaže mu sledeće - „Lepo ti idi kuci, i zaboravi da se ista desilo, bolje nemoj da ulazis u ovo”

Pa sada vi meni recite, kome da prijavite ovakve budale?

baxuz
(φεμμινα™)
30. март 2012. у 03.23
nikome marija... otplaces psa i sve zaboravis... i dzip i policiju i zemlju u kojoj živis...
mimozaaa
(posmatrac)
30. март 2012. у 14.14
Ocigledno da je mafijas u pitanju. Policija rekla istinu i bolje je ne ulaziti istrazivanje jer se može i losije desiti. Ocigledno da u Srbiji nema Zakona i reda te da se i policija boji mafije. Sve dok je takvo stanje ne treba cackati mecku. Svoje kucne ljubimce držite u kuci a vani ih izvodite na povodcu.
Sva sreća da sam u normalnoh zemlji gdje vlada Zakon i red. Ne znam kako bi kod vas sve to podnjela i sto je najgore treba zivjeti u vjecitom strahu da te ko ne napdne jer nemas nikakve zastite. Uzas, bas mi je zao.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.