Дискусије : Филм

 Коментар
Duemiladiciotto
Fan
22. децембар 2018. у 13.58
Da sumiramo 2018 ovako na kraju krajeva, koji su vasi najbolji ili najgori utisci?
Osim sto je ova diskusija i konacno nacisto riknula, sa Engleskog govornog podrucja, koje vecina nas prati, ja mogu da prijavim ovo:
U oblasti filama A STAR IS BORN ( https://www.imdb.com/title/tt1517451/?ref_=nv_sr_1 ) je prijatno iznenadio kao neko kobajagimke umetnicko delo na koja smo navikli tamo 70.ih i 80-ih. Gaga ga je razbila, muzika nije losa, rezijski i glumacki može da se kaže da je film. Kipic ko vrata, zasluzio je.

Iz oblasti tv-ja koji ne gledam uspeo sam da posle Breaking Bad-a pogledam još jednu seriju. Ova ima početak i kraj, čini mi se da bese valjda nekih 9 epizoda i fala qrcu neće ih biti vise:
THE ASSASINATION OF GIANNI VERSACE ( https://www.imdb.com/title/tt2788432/?ref_=nm_flmg_act_4 )
Onaj pedercic ga bas odglumio extra i uzivao sam da gledam kako roka sve druge, stare i mlade pedere oko njega. Giannija mi ipak zao. Donatela je odigrala Penelopu odlično isto.
Btw, bejo u SoBe sto bi sneki rekla pre dve nedelje i u Giannijeva kuca oskrnavljena, otvorili restoran unutra ali im nije bas neki stejk, za te stvari preporucio bih malo nize:
http://redthesteakhouse.com

Sretna Nova 2019, Bozici i ostali praznici!
American_Psycho
(Ako vam je stalo do istine, sl)
22. децембар 2018. у 21.09
Ipak...ima jedan dobar film ove godine.
Vincent Cassel je igrao u jednom odlicnom filmu koji se zove:
Fleuve Noir

Ne znam da li su napravili verziju na engleskom...nisam ništa video na netu.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
24. децембар 2018. у 05.20
Nikada nisi imao stila, gledaš fegetske serije, ides u fegetske restorane...
Fan
24. децембар 2018. у 18.38
https://www.instagram.com/p/BrPnY8knEPK/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=wedh6kyyd9nu

Vinsan ga ubada u čokioadni puter od 21 godinu a vi kako hoćete. Monikina mora da se osušila ko šmirgla mada Srbi neće nikad da mu oproste što je babu promenio za čamugu.
Jel ono Pornhub reče da su na Balkanu najgledanije pornjave sa tetama u godinama?
fontisa
24. децембар 2018. у 20.08
Srećan Bozic, Nova Godina i Bozic :D

Gospodo, sve vam najlepse želim u 2019!

Ja jedino pamtim Bohemian Rasphody, iako osrednje zanatski uradjen, isplakah se kao kisa. Probudilo u meni nešto sto je godinama utihnulo, ljubav prema Frediju, muzici, strasti, volji. Vratilo me u vreme kada mi je masta i svakodnevno kolutala iznad glave, kada sam pomerala brda i doline.

U drugim vestima, snima se film Deadwood koji jedva cekam da gledam, obzirom da sam veliki obozavalac istoimene serije a kada smo kod njih, preporuka za seriju Counterpart. Ostalo je uslo i izaslo iz glave.
Sigurno sam odgledala još par dobrih filmova i serija za preporuku ali trenutno ne mogu da se setim. Sunce mi sprzilo bilo kakvu zelju za radom, pa samo setkam sa psom po Holivudu i LA.
Vegas poskupeo, hladan, fala lepo do maja.

Fan
24. децембар 2018. у 21.48
E nisam gledao Rapsodiju, nema da se skine ljudska kopija ali da, Fredi je od najvećih ikada, to ne propustam ni slučajno.
American_Psycho
(Ako vam je stalo do istine, sl)
25. децембар 2018. у 10.09
dadayaya
(mind over matter)
12. јануар 2019. у 17.24
Counterpart jeste kvalitetna i vredna paznje, ali recimo ideja 2 paralelna univerzuma i mogućnosti (tajnog) prelaska iz jednog u drugi nije bas nova, serija Fringe se zapravo vrtela oko tog koncepta (a koji je još 60ih bio tema Phil K Dickovog romana iz Crack in Space, a i Man in the High Castle ima nekih dodirnih tacaka, samo drugaciji aspekt)...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.