Дискусије : Аутомото

 Коментар
Range Rover
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
29. мај 2016. у 13.17
Odmah spuštam zavesu ja para nemam za jedan RR. Dotakla se tema i ja povucem na stranu svojih zelja, i tu se podelismo oko mišljenja dal takav auto vredi tih para 80-90 hiljada ili top model i preko sto hiljada.
Gledajuci ostale na marketu gde se može pazariti za 40-50 hiljada super auto, dal zelja za necim što ne posedujes je dominatniji faktor u izboru, a posle godinu posedovanja želja je splasnula u granice normale?

Pre par dana vozeci klinca u skolu na semaforu pored „lezi” jaguar suv i to R verzija. Luksuz se nazire i unikatnost, jbg, nekome su zelje „besplatne” a zadovoljstvo ispunjeno ili...

Dal' bi istresli dzep za luksuz je pitanje?
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
02. јун 2016. у 04.07
To je stvar licnog opredjeljenja. Cesto i zelje za dokazivanjem.
Ja lično obično biram osnovne marke (ne njihove luksuzne verzije) sa osnovnom opremom. Unutrasnjost Audija mi se svidja, ali ne toliko da platim X dolara vise za Audi 3 od Golfa.
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
03. јун 2016. у 10.44
Pjer, slazem se s tobom oko tog pokazivanja, dokazivanja, zadovoljstva, mada ne vidim ništa loše u tom ako je u granicama normale. I jeste prirodno da covek podeli zadovoljstvo sa dragima.

Ako bi covek mogao da se uzdrzi od prekomernih zelja, bude u granicama svog domena, teski luksuz bi bio manje prioritetan.

Dob tj godine mladosti igraju veliku ulogu u ponasanju jedinke. Imaju taj nagon prirodni za isticanje, pozicioniranje u drustvu.

Umerenost je vrlina.

RR je taj koji gubi bitku, zato se i proizvodi u manjim kolicinama kao i pandani ravni njemu.:)))

O3PEHKO
(Ritter Sport-Freund)
14. јун 2016. у 13.51
Potrazi Doug DeMuro na YouTube prije nego što se das na kupovinu pa vidi kako je on prošao. Nije jedini.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.