Дискусије : Аутомото

 Коментар
Kvacilo i menjac
Majda
02. јун 2015. у 23.29
Molila bih vas za mišljenje, ako ste nekada imali takvo iskustvo. Ovih dana sam u fazi potrage i isprobavanja raznih automobila i danas sam probala jedan za koji ne znam šta da mislim. Menjac je rucni (radi se o severnoj Americi), ali sam se veoma nesigurno osecala. Nisam imala nikakav osecaj da li ubacujem u prvu ili treću brzinu, rekla bih da je menjac suvise „labav” u nedostatku boljeg izraza. Kada je u leru, može da se pomera ne samo levo-desno, nego i malo gore i malo dole. Menjanje iz recimo druge u treću i treće u četvrtu mi je islo po principu nadanja, jer menjac svuda može malo da vrluda.
Druga stvar koja mi je smetala je kvacilo koje „propada”, za razliku od svih dosadasnjih koje sam imala koja su se „pneumatski” spustala. Ovde je i najmanji dodir pritiskao kvacilo do kraja bez ikakvog otpora. Znam da koristim veoma opisne izraze, ali ne znam kako da ovo bolje opisem.
Ja sam u zivotu vozila samo 4-5 automobila i nijedan nije imao ovakve karakteristike, pa me interesuje vase iskustvo i da li je ovo tipicno za možda novije modele ili postoji neki problem.
Auto je inače star 4 godine.
Jagnjermann
(Spannferkelmeister)
03. јун 2015. у 06.17
Mislim da bi bilo veoma korisno da napises koja je marka i model automobila. Porsche i na primer Renault twingo uopste nemaju istu tvrdocu kvacila.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.