Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za Opisa
JeniferAnniston
(ing.gradj.)
22. јун 2017. у 16.15
Postovani Opise,
moram prvo da pitam da li ste svracali na ovaj forum pre možda nekih 15g? Neko mi je tada radio horoskop ovde a Vas mi nick deluje poznato.

Takođe Vas molim ako ste voljni da mi uradite horoskop za ovu godinu bar za ono sto je od nje još ostalo. Prošla godina je bila izuzetna teska a ova još ne zna se...
Rođena 13. jula 1971 Backi Petrovac 16.40
Unapred hvala i puno pozdrava...
OPIS-50
(OPISIVAC)
23. јун 2017. у 07.18
Gledajuci svijet iz svog ugla, Vi u sve sumnjate. Vasa osjecajnost brzo reaguje na svaku agresiju, provokaciju i neprijateljstvo. Ne volite osobe koje su sklone da Vas muce i da se svadaju. Kad se nadete u drustvu tihih i smirenih osoba, Vi se pokazujete onakvim kakvi u sustini i jeste: ljubazni, nasmijani, njezni i puna razumjevanja.
Iako volite samocu, to ne znači da Vam nije potrebno drustvo prijatelja. Dovoljan Vam je i mali broj prijatelja, ali obavezno moraju biti iskreni i odani. Puni ste razumjevanja za svakog. Tu Vam pomazu intuicija i osjecajnost. Brzo mozete da proniknete u tude misli i osjecanja. Imate i jednu manu: na Vas se može lako uticati. Vasa memorija je zacudujuca. Pamtite i najmanje sitnice. Ako Vas je neko povrijedio, nikad to necete sasvim zaboraviti.
Ljubav Vam u zivotu mnogo znaci. Ona je jedna od najvaznijih stvari u zivotu. Niste pristalica avantura, prolaznih flertova, niti ljubavnih izleta. Ljubav je za Vas simbol toplog porodicnog gnijezda. U mladosti sanjate o osobi sa kojom biste proveli cijeli zivot.
Pošto Vam je potreban zatvoreni mali svijet da bi Vas stitio od zivotnih neprijatnosti, trazit ćete ga sve dok ga ne nadete. Tako se može desiti da Vam u tome proleti i zivot. Iz straha da budete prevareni i izgrani, te zbog nesposobnosti da se izvucete iz svoje ljusture, skloni ste da vremenu pustate na volju. Kad odjednom postanete toga svjesni, vidite da je vrijeme već oteklo, da ste već u zrelim godinama i da niste vise sposobni za ono za sto ste bili u mladosti!
Sanjate o romanticnoj ljubavi, o strasnim osjecanjima dva srodna bica. Kad postanete svjesni da ste naisli na pravu osobu, predajete joj se bez egoizma i rezerve. Ljubav se u Vama budi kao plamen; mislite da će vjecno trajati i zato teško podnosite razocaranja. Ponekad se desava da osobi, koja Vam se svidate i sa kojom planirate zivot, dugo ne otkrivate svoja osjecanja.
Vasu zed za idealnom ljubavlju teško je zadovoljiti. Medutim, kao u svemu, i u ljubavi postoji razlika izmedu snova i stvarnosti. To Vas najviše plasi. Iako se smatrate prevarenim, nikad necete priznati poraz. Ako je stvarnost ruzna, Vi ćete je u svojim snovima uljepsati. Mada Vas bracni izbor nije olicenje Vasih mastanja, Vi ćete sebe uvjeriti da je to ipak bio odličan izbor.
Ako se dogodi da u brak udete sa pogresnom osobom, odbijat ćete svaku pomisao o razvodu i nastavit ćete da živite s njom. U ovom slučaju necete nastojati da uljepsavate stvarnost, već ćete se potpuno povuci u snove i dozivljavati ljubav s potpuno imaginarnom licnoscu koja Vas u svemu shva.
Vas nije lako razumjeti i otkriti tajne Vaseg srca. Ne odajete se lako: upleteni ste u mreze uzdrzljivosti, stidljivosti i povucenosti, koja ne dozvoljava da na povrsinu izbiju Vasa prava i duboka osjecanja.
šta trazite od osobe koju volite? Prije svega njeznost i ljubav, za kojom toliko ceznete. Potrebna Vam je sigurnost da biste bili nasmijani i zadovoljni.
JeniferAnniston
(ing.gradj.)
23. јун 2017. у 09.11
Hvala, dobrim delom tačno.
Novak
05. април 2020. у 10.09
.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.