Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za Gspodina Opisa
Aleksandra_3
10. јун 2017. у 13.23
U donjem broju sam napisala za sebe ako biste mogli da mi odgovorite
Rođena !5.08.54 u 3h ujutro beograd Za zdravlje i brak
šta me ocekuje ove godine. Hvala vam u napred
OPIS-50
(OPISIVAC)
11. јун 2017. у 17.01


Lav je sunčev znak, jer u ovom periodu Sunce dostiže najveću moć na nebu zodijaka. Ličnosti rođene u znaku Lava imaju živahna osećanja i životnu snagu. Uvek su sigurni u same sebe i svesni su sopstvenih vrednosti. Ne daju se zbuniti niti iznenaditi. Maksimalno su iskreni i uvek lepo govore o sebi. Verni su i pošteni, preuzimaju odgovornosti i traže poštovanje koje zaslužuju. Lavovi su društveni i vole da pomognu slabijima. Na lak način zadobijaju ljubav i prijateljstvo.

Kod ovih ličnosti, kada je želja za afirmacijom jako izražena može ih učiniti gordim i razdražljivim. Nekad su i egocentrični, nepromišljeni i nametljivi, kada smatraju neophodnim da zadovolje želju za dominacijom u životu drugih. Ovakav karakter, sjedinjen sa emotivnošću, često je za Lava izbor razočaranja.

Lavovi imaju i pozitivne osobine: ljubav prema istini i osećaj za pravdu. Osobe rođene u znaku Lava su skoro uvek optimisti. Ako im neko povredi urođeni osećaj za pravdu, onda su besni, međutim lako se i odljute.

Osobe rođene u ovom znaku su odgovorne osobe i imaju potrebu za radom. Predodređeni su za uspeh. Oni mogu biti: umetnici, sportisti, političari… Cenjeni su u svom poslu, lako dostižu do finansijske sigurnosti. Često rizikuju da počine nesmotrenosti, zato su sigurni u sebe, a ne slušaju druge. Njihova prijateljska osećanja su iskrena, ali Lavovi traže od drugih slepo poverenje.
redorange
13. јун 2017. у 07.37
lazove, bolje svojevoljno napusti ove diskusije, istrolovao si ih...
redorange
13. јун 2017. у 07.41
a aleksandra_3 postavlja navodno pitanja za svoju majku a ustvari postavlja za sebe. ovim clanovima foruma treba dobar zatvor da ih nauci pameti.
Aleksandra_3
15. јун 2017. у 09.14
Redorange stvarno nemam komentar!!
Hvala na odgovoru Gs.Opise samo sam pogresila umesto 15.08.54
broj jedan sam pogresila
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.