Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za astrologe
doroti_13
(muzicar)
28. јун 2015. у 17.21
Molim vas može li mi neko pomoći. Rođena sam u Sarajevu 21.jula 1959. u 6 sati ujutro. Pomoć mi je stvarno potrebna i ako među astrolozima ima neko dobro volju da mi pomogne bila bih mu veoma zahvalna, jer sam sita mlacenja prazne slame i price u prazno raznih nazovi astrologa. Unapred se zahvaljujem!
OPIS-50
(OPISIVAC)
28. јун 2015. у 18.53
Moglo bi se dogoditi da tokom cijele godinu tragate za životnom harmonijom, što bi u konačnici moglo uzrokovati udaljavanje od ustaljene okoline koja Vam neće biti odveć blagonaklona. Nemojte nipošto nasjedati tuđim uvjerenjima i stavovima jer ćete tokom jeseni godine dosegnuti veliki emocijonalni i intelektualni razvitak osobnosti. Obratite pozornost na pretjerano ispijanje alkoholnih pića te povećajte fizičke aktivnosti. Svi događaji u 2015. godini, ma koliko se god Vi trudili, ići će svojim tokom. To ne znači da s tim nećete biti zadovoljni. Naprotiv, pozicije planeta uvjetovat će znatno poboljašanje veze sa osobom koju volite što će uvelike pospješiti ostvarivanja Vaših ciljeva. Uticaj planete Saturna obavit će Vas dubokim realizmom što će ponekad u Vama probuditi osjećaje melankolije. No, realno sagledavanje stvari pomoći će Vam da učvrstite poziciju unutar Vaše radne okoline. Pozicija Neptuna utjecat će na razvoj Vaše kretivnosti iz čega će izniknuti mnogobrojne inovativne ideje u svim sferama života, naročito na emotivnom planu. Tokom cijele godine bit ćete izrazito nadahnuti. To će Vam pomoći da uz malo truda lakše ostvarite sve što ste sebi zacrtali. Bez obzira što ćete se, s vremena na vrijeme, osjećati da ste unutar zatvorenog kruga, nećete izgubiti polet i vjeru da zaslužujete najbolje. Ova će Vam godina donijeti šansu da u potpunosti prezentirate Vaš talent i da uz pomoć sreće ostvarite gotovo ve svoje želje. Ako unutar poslovnog ambijenta ne kotirate najbolje, početkom 2015. godine pružit će Vam se šansa da dokažete da vrijedite mnogo više od onoga što zarađujete. Da biste napredovali morate pokazati Vaš poduzetnički duh i samonicijativu. Ove godine Vam predstoji uspostavljanje mnogih poslovnih kontakata koji će Vam pomoći razviti posao na inovativne načine.
Financijska situacija u 2015. godine biće izrazito harmonična. Nećete imati nikakvih financijskih problema te će Vam to omogućiti razvoj drugih profitabilnih projekata. Obratite pažnju na dugoročne strateške planove jer uprabo oni imaju najveću šansu da se ostvare. Pozicija planeta omogućit će Vam da trošite novac na razuman način i samo za konstruktivne stvari. Vaš glavni prioritet biće stvaranje podloge za razvoj i ostvarivanje ideja za zimu 2015. a to će sve biti pod okriljem planete Saturn koji će Vam pomoći da upotpunosti realizirate planove i dosegnete zeljene ciljeve. Ukoliko je Vaša veza s osobom koju volite izgubila na važnosti, sredinom godine će Vam postati jasno da je vrijeme da se okrenete nekim novim izazovima i mogućnostima. Bit ćete u izrazitim iskušenjima te postoji mogućnost da se upustite u situacije kojima niste dorasli. Od velike je važnost da znate što želite i što tražite u životu kako biste donijeli realnije odluke. U suprotnom postoji mogućnost da ostanete sami.
Pod utjecajem planeta Neptun i Saturn konačno ćete imati hrabrosti na vidjelo pokazati svoje skrivene strahove što će u Vama pobuditi želju da se malo distancirate od okoline. Imat ćete veliku potrebu da Vas okolina cijeni, što će ponekad dovesti do neugodnih situacija. Bit ćete u stalnoj potrazi za ravnotežom i željom da sami odlučujete o svojoj sudbini. Jesen će Vam donijet silan intelektualni napredak koji će se pretočiti u uspjeh I osobni trijumf.

doroti_13
(muzicar)
28. јун 2015. у 19.37
Hvala puno od srca!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.